Diskusia k téme OLDIES = Radio Best
dnes v BA som si vsimol, ze vsetky casove znamenia idu o cca.4 nim,skor
No v BB nejde Best už minimálne od včerajšieho večera. Stream pre BA, TT a ZA je teraz funkčný.
Ahojte. Novému rádiu držím palce - zatiaľ má, na môj vkus, priveľa detských nemocí: kvalita zvuku je zlá, jingle sú nepočúvateľné, často sa opakujú tie isté skladby, nie je k dispozícií playlist odohraných skladieb, ako hudobné rádio je príliš casto prerušované hovoreným slovom, ktoré s hudbou niako nesúvisí a o reklamách už radšej pomlčím, lebo na Slovensku majú reklamy podkritickú úroveň a ich tvorcovia by sa konečne mali nad sebou zamyslieť a nepýtať peniaze za podradný produkt. Jednou vetou, radio Best bolo omnoho lepšie!!!
Zo sekcie on air sa Best uplne vytratilo.
vyplo to okolo 0.30 po polnoci, lebo som mal zaplnute radio a pisal som ...a zrazu ticho......sum....
Nonič, všetko fajn ale minimálne od šiestej ránko dnes BestFM na BA frekvencii 95,6 nevysiela, resp. je ticho :( to isté cez net.
Je to zle... Ako ukradnute z nemeckeho rádia. Zvuková kvalita jinglov zlá, akcent ani slovensky, ani anglicky...taka nemecka anglictina.
budem trochu off. Okolo roku 2005 som pri Dubline v Írsku zachytil jedno pirátske rádio, kde zaznel jingel, ktorý som poznal ešte z rádia TWIST, len akurát v angličtine. Bol to ten "Hodinku nerob nič ooooo, rádio twist..." Som dosť čumel. Ktovie kde to má pôvod.
Nevšimli ste si niekto, že kvalita zvuku akosi klesla? Podla mňa je to dosť premodulované , mám ísť k ušnému alebo je na vine moja technika?Inak mohli to nechať tak, ako to bolo, ale no veď uvidíme, hudba je dobrá.
Nie ze mas pocit,ten prizvuk tam je..Nie je ziadnym tajomstvom,ze rozne spolocnosti,ktore vyrabaju zvukovu grafiku,ponukaju uz vyrobene jingle inym radiam v inych krajinach EU.Je to pomerne normalny jav.Podmienkou vsak je,aby radio,ktore si to dalo robit na zakazku prve...suhlasilo s pouzivanim v inom radiu.VVed v tych jingloch pocujes i ten zvukTen tu na Slovensku neurobi nikto.To je realita
Jingle su fajn.len stale mam v uchu ako keby tam bol nemecky prizvuk
Fakt super jingle, chválim a prajem Best FM Rádiu úspešný rok 2012 a i tie nasledujúce..
No musim sa ospravedlnit za tie ironicke reci a behani po vysielacoch :) Pani z BESTu to zvladli v priebehu jedneho dna, super praca :)
o 17:34 hodine Žilina spustená :)
Ahojte!
Visual identity of new Best Fm is simple, but great! I can say the same about the on air design. These vocal jingles are probably made by Wise Buddah company newly, or it's a resinged version of an existing package. I could listen it for few time only, but music editing seems to be good too.
Bigger network, better programming. Choď do toho!
Hd
teraz sa mi BESTko páči ešte viac....len ma troška zarazila jedna vec, že už som v priebehu posledných 6 hodín počul niektoré piesne dva krát(jedna českaá+Cold Days Hot Nights - Moti Special....), dúfam, že to nebude opakovací jukebox.....ináč držím palce :)
http://www.facebook.com/BestFM.sk?sk=wall
A info spred cca hodiny..Best FM
akurat zapajame bb!
Nuz, pan RTL bude musiet obehat vsetky mesta, kde maju vysielac a nahrat na lokalny PC nove jingle :D Ale teraz prec s ironiou, tie jingle Best-u FM su rozhodne to najlepsie a najkvalitnejsie, co som za posledne roky v nasom eteri pocul - klobuk dolu (hovorim o jingloch v ramci hudobneho stylu stanice). Nepredpokladam, ze boli robene v Beste, toto niekto robil na zakazku, skutocne skvela praca. Zanrovo podobna "velka" Viva sa ma po tejto stranke co ucit a dotahovat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň