Diskusia k téme OLDIES = Radio Best
od dnEs CLASSIC HITS BEST FM....podtatne lepšie jingle ako tie staré spievané
nezhoršil sa vám príjem na BB frek. 95.6 ? :-|
Stránka už nabehla, ale zatiaľ len s tým novým logom. Som zvedavý na iné prípadné zmeny. :-)
Zvlastne. Pritom dnes robili reklamu na nejaky komentar majitela radia, ktory sa vraj da najst na ich strankach.
aj mne sa zdá že tá 95,6 ide ovela čistejšie, už to nie je také zašumené a plné hĺbok ale úplne čistučké stereo, velmi sa mi to páči :)
Nevie niekto presný dátum spustenia vysielačov v KE a PO???
Na bratislavskej 95,6 sa výrazne zmenil zvuk. K lepšiemu, kvitujem, páči sa mi oveľa viac. Pripomína mi teraz SiTy. Už len zmeniť jingle :D
Spustenie BB trvalo skoro 2 roky..nedodržali pár sľubovaných termínov spustenia, tak sa to poriadne natiahlo. Mne prišiel mail dávnejšie, že to chcú spustiť k 12.12.2011, ale nakoniec to nebolo zrealizované ako vidím. :-)
Neviete niekto kedy sa ma spustit Best radio v Kosiciach?vraj este tento rok
tá nová koordinácia v Bratislave 92.8 FM nebude náhodou pre BEST?
V Kosiciach som zatial best nezachytil
Ja počúvam Best len cez internet keďže sa mi nechce stáť na streche aby som Best chytil na klas. rádio a tak internetový stream Best je u mňa čistý :)
92,8 mi ukázalo ale 92,7 je oficiálna pre Nové Zámky :) Takže je to len o 0,3 Mhz od TT vysielača 93,0 Best.
92.8 Expres si chytil ? To nie je oficiálna frekvencia Expresu.
Best by si malo radšej vyriešiť ten zašumený internetový stream a kvalitu zvuku ako takú
Páni, ja si myslím že pri zvýšení kW rádia Best alebo iného rádia by predpokladám neuškodilo žiadnemu inému vysielaču pretože digitálny FM tuner v rádiach dobre drží frekvenciu. Napr. Vyšiel som na strechu nášho poschodového rodinného domu a zobral som si malé prenosné digit. FM rádio. Podarilo sa mi naladiť presne na frekv. 93,0FM čo je Best :) z TT a príjem bol veľmi čistý. Posunul som koliečko nižšie na 92,8FM a chytil som veľmi čisto EXPRES. Obe frekvencie mi držalo veľmi dobre, nerušili sa, žiadne skreslenie. Tak si myslím že zvýšenie kW na BA alebo TT vysielači nikomu neuškodí :)
Zajtra by už malo byť vysielanie Best-ka v BB oficiálne a plán bol v tento dátum spustiť i Košice a Prešov, netestujú už náhodou aj v týchto lokalitách ? :-)
Pokial je vysielac "utopeny" dolu v meste, tak navysenie vykonu nemusi ani znamenat rusenie okolitych vysielacov, ale v mestskom (a hornatom) prostredi to vedie k neskutocnym odrazom, takze je velky problem dosiahnut cisty prijem. Priklad - Frontinus na 104,6 z Vural-u. V Ziline mozni isiel cisto, ale v Rajeckych Tepliciach bol sice dost silny, ale velmi skresleny odrazmi.
Navysovat výkon vysielacov, koordinovanych ako mestske - lokalne, nie je realne. Su to frekvencie, ktore by sa pri zvyseni vykonu rusili s inymi, frekvencne blizkymi vysielacmi... Cesta preto vedie len dalsou koordinaciou.
Rádio Best je zatiaľ zamerané len na BB, TT, ZA a KE. Ja osobne ho počúvam na žilinskej frekvencií, ktorá má veľmi dobrý výkon a kvalitný stereo signál s RDS-kom. Milan z Bytče
Jednoznčne je Best najlepšie rádio z celého slovenského éteru.Hrajú najlepšie a najmenej rozprávajú a to sa mi veľmi páči. Len veľká škoda je že sa zameralo len na BA,TT a KE. Ja som neni ani z jedného tak musím počúvať iba cez net :(. Dúfam že v čo najbližšej dobe zvýši kW na existujúcich vysielačoch alebo dá viac vysielačov na západné slovensko :)
no čo ti ja viem, mne sa práveže tento jingel viac páči a osobne mi išlo na nervy, počúvať v BA o TT frekvencii :) ale zase som chápal, že to preberajú všetko z jedného vysielača. No čo už, treba to vziať tak, že sa vraciame k starým dobrým časom?:))) Na druhej strane jingle nie je to najpodstatnejšie, ale skôr pokrytie a škoda, že v západnej časti mesta je úplne mizerné a na Záhorí už hrá na 95,6 Devín :) Inak sa mi to len zdá, alebo sa troška opäť konečne zmenil playlist?
Na hlavnej stranke Radia Best http://www.bestradio.sk/ si prečítajte toto Budíček Slovač: http://www.bestradio.sk/Clanky/budicek-slovac
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň