Diskusia k téme TV Markíza
Už vám to úplne jede. Nedodrziavate časy začiatku programov a posledne meníte program bez akéhokoľvek upozornenia. Nedá sa na vás vôbec spoľahnúť. Som s vami skončil a radšej pozriem z internetu
Chcem sa opytat, k comu je dobra sobotna "Smotanka""s Judinyovou??Myslim, ze nikoho nezaujima, ci si dala zas Kucherenko zvacsit pery, alebo ako sa fotila trapna Veresova, za kolko ma Rytmus toopanky a kolkate dieta caka inteligent Kolar.Ludia riesis uplne ine problemy a niektori nemaju co jest a nie sa pozerat na primitivne osoby.U mas je smotanka kazda krava, co roztiahla nohy bohacom a nikdy noc nedosiahla.Viete vobec co znamena slovo Celebrita????u mna clovek, kt nieco dokazal, ako napr.Doktor, kt transplantuje oblicku, alebo vedec a podobne.Takych medzi smotanku nedavate..Len samych totalne primitivnych ludi na kt nie sme zvedavi.Otrasna relacia a hamba uplna!!!!
...co pisete o vyradeni programu. Tv markiza od svojho vzniku si robila a robi aj dalej prdy z divakov a nikdy na divakov nebrala ohlad a brat ani nebude. Neraz sa stalo, ze z nicoho nic prestala vysielat urcite programy aj v minulosti, napriklad aj serial Sunset Beach, Amazonka... a tak dalej, starsie klasiky, ktore nikdy nedovysielala ani nereprizovala a zrajme nikdy ani nebude, lebo je to pica, nie televizia. Tv Doma zalozili za ucelom, ze budu na nej vysielat prevazne program pre zeny - telenovely, romantika a take, no ale ako kazdy vidi, tak z toho urobili turecko-indicky bazmek lacnych odpadov, lebo na nic ine uz peniaze nevysoli a nezaujima ju sledovanost tychto smejdov, ale to, aby nieco v danom case islo, aby to obcas mohlo prerusit vzacnu reklamu. Tv Dajto - telka pre chlapa, no jasne. Chlap k svoju stastiu nic nepotrebuje, len riadnu zenu, pivo a zmes nekonecnych repriz reprizovanych repriz, ktore su odreprizovane reprizy repriz zpreriz. Odpadol som :D
do pol jednej som čakala na môj obľúbený seriál a dočkala som sa Strateného prípadu. vyradili ste z vysielania jeden z najlepších programov. Ved predsa nebudete vysielat niečo kde sa nevraždí a zlo je potrestané. Neviete vyhovieť vkusu divákov, ktorých nezaujímajú surové americké seriály a stupidné reality šou.
Prečo Markíza Ohnivé kuře stiahla z programu? Najprv z nedele a teraz aj z noci v stredu? To vám už divák nestojí za to, aby ste ho so stavom zoznámili? Nie nestojí! Vnucujete ten svoj ostrov o ktorý rozumný člivek nestoji. S uvedenou blbinou ste Kuře nahradili v stredu.
Televízia "NARKOZA" sa už tak znížila k nenažranosti, že naláka ľudí na nejaký seriál, dá ho do archívu pre tých, ktorí ho nemôžu sledovať priamo v telke a v nejakej 74 časti sa zrazu sledovať nedá!!!!!!Je to hanba tejto televízie. Od januára je v prdeli, pretože si ju nikto normálny nepredplatí. nenažranci strčte sa...M
ARKíZA SKAP
Umenie je v divadle, múzeu, galérii... V TV hľadáš márne :))
...paneboze,otrasné drzo zaspievane,bez citu "pán Harich"na speváka nevkusne....už aj porotcovia sú trapni ako vychvalia každú trapnost....nie je uz co pozerať na Markíze..Len zhovadenie ľudí a uz aj hercov a spevákov....:(((((.....kde je umenie?????
Toto už nieje normálne veď zachvilu na markíze nič iné chodiť nebude len ich trápne úlety- rodinné a susedské prípady. To už máte toľko peňazí ztých neustálych reklám, že si môžete dovoliť takéto sprostosti a platiť tých trápnych akože hercov? Za celý deň
na markíze okrem jedného seriálu (NCIS) nejde nič normálne!
Dobrý deň TV Markíza,
prosím Vás, aby ste
na vianoce odvysielali
tieto 4 diely anglického
seriálu Mr.Bean - názvy
1. Návrat Mr.Beana,
2. Prekliatie Mr.Beana,
3. Mr.Bean Ide do mesta,
4. Mr.Bean Opať jazdí,
pretože sa mi veľmi páči.
S pozdravom Mário Balco.
Nabuduce, ked bude vasa redaktorka robit rozhovor s vysokoskolsky vzdelanym p. ucitelom, ktory sa stazuje na nizky ucitelsky plat, tak nech ho upozorni, ze na Slovensku sa sklonuje a nehovori sa 1000 Euro alebo 400 Euro, ale 1000 EUR a 400 EUR!!! Zly priklad pre studentov. Ja by som vam veru diplom nedala, ked neovladate nieco take samozrejme - pre Slovakov.
Dnes už nie sú filmy prerušené reklamou ale reklama je prerušená filmom. Tejto TV už aj tak hviezda pomaly zhasnína. No stále to nie je až také zlé ako v iných krajinách. Napr. kde som ja teraz je to o dosť horšie. vid. moja ip....
SOM veľmi znechutená ako dokáže tv MARKIZA klamať svojich divákov čo je pre mňa nepochopitelná vec že program kde je aj v programových časopisoch čas určený nikdy nedodržala áno tvrdím to lebo to presne sledujem napríklad : mali začať vysielať tvoja tvár znie povedome o 20.30 a začali až o 20.38 a to je len jeden príklad a to robia vždy a nechápem prečo ste veľmi ubohí chválite sa akú máte veľkú sledovanosť ale ved to vôbec nie je pravda iba klamete a robíte všetko preto aby ste akože oklamali diváka aj pri vašom hroznom výročí 20 ste okrem iného uviedli že vaše noviny tv majú 50minút vysielacieho času čo vôbec nie je pravda je to presne 35 minút a ten zbytok 15 minút je predca stále vaša úžasná reklama film ktorý ma trvať 120minút tak vskutočnosti trvá 95minút a 25 minut je len zase vaša reklama je to ubohé a čo sa týka sprav tak to je tiež úbohé pretože poviete jednu správu ale opakujete ju stále dookola v spávach tv v reflexe v teleráne a aby to nestačilo tak si to isté zopakujete ešte na daľší deň a stále budete tvrdiť aky ste úžastný a hlavne nezabudnete podotknúť ako jediná ....ked sa niečo stane ste tam hned nie preto aby ste info ale že ste úžasný ste tam skôr ako sanitka alebo ako policia normálne sa čudujem že konečne by bolo načase aby ste zrušili politikov vládu prezidenta lebo vy to všetko robíte lepšie ako oni je najvyší čas aby ste to vzali pevne do svojich rúk tak dotoho TV MARKIZA už sa neviem dočkať ako to budete báječne riadiť ste na to stvorený len tak dalej oblbujte svojich divákov vašimi správami ved vy sa v tom priam vyžívate čo sa mňa týka je mi vás veľmi ľúto lebo nič íné neviete robiť len klamať vašich divákov a to sa vám veľmi darí a hlavne pre vás nie je dôležitý program ale REKLAMY to je vaše PRIM tak nech sa vám darí v reklamách v tom ste ako jediná TV MARKíZA mimoriadne úspešná
Pozrel som si dnešné Športové noviny v archíve a okrem futbalu boli príspevky z tenisu, hokeja či motoristického športu. Viac športov má však zastúpenie v GBS na RTVS, ale aj na Markíze dostávajú priestor príspevky aj iných športov. Žiaľ, Tebou spomínané športy dnes asi nemali nijakú udalosť, ktorá by na časovo obmedzenej ploche Športových novín mala byť v nejakom príspevku
....to naozaj iný šport nie je hoden Aby bol aspoň spomenutý v športových správach?????omnoho viac sa nadru gymnasti,plavci,judisti,crossfitteri....Ako metrosexualni futbalisti.....:((((
Dobrý den, chci se zeptat proč mě nejde už dva měsíce vaše televize.
Společnost DIGI na můj dotaz odpověděla že si nepřejete vysílat v České republice.Prý o tom rozhodl soud.Byla bych ráda za jakékoliv vysvětlení.
Jinak Vám přeji do dalších let mnoho úspěchů. Vaše vždy spokojená sledující. Bulovka severní čechy.
prestala som pozerať skoro všetky programy,tu sú dôvody:krimi filmy,opakovanie filmov na všetkých staniciach,stupídne reklamy,negatívne správy v tv novinách,o politike radšej pomlčím,takže vyhravaju dokumentárne filmy,náučné programy,alebo pozerám nič
Narkóza alias Trapkíza, vyberte si. :-)))
Konečne ste vysielali aj niečo odľahčené po¢as prázdnin.Nie všetci diváci majú peniaze na drahé dovolenky ako vy.Dávate filmy,ktoré boli šovinisti asi 500 krát Ste šovinisti?
Ktoré médiá prosím Ťa dnes oslavujú to aká je Markíza úspešná? Podľa mňa všetky médiá riešia OH a nie jednu z televíznych staníc. Možno tak Ty to oslavuješ, ale určite nie médiá
Je smutné,že na výročie okupácie Československa hlavne Sovietskym zväzom média oslavujú,aká je Markíza úspěšná.Veď v tej televízií sa zamestnali detičky agentov ŠtB,Rusko vyrobil stranu SOP s budúcim prezidentom Schusterom...
Veľa občanov túžilo utiecť z krajiny,kde sa budoval socializmus do Rakúska alebo cez Šumavu do západného Nemecka.Viacerí boli zastrelení alebo roztrhaní psami na ostro sledovanej hranici.Poznám osudy niekoľkých Slovákov z Liptova.Ale hlavne,že oslavujeme výročie Markízy.
Ondruš už v 13 vedel, že je ľavicovo orientovaný. To povedal v jednom rozhovore. Odvtedy sa s ním túžim stretnúť a niečo mu tak zo srdca povedať, zatiaľ sa mi to nepodarilo, ale verím. Ďalej taká hnida jak je eros tomašu, tak to už poznáte nedobrého človeka podľa tej zdvihnutej pery, pri birmovanej istote sa vypracoval na jedného z najarogantnejších ľudí v galaxii. Nech sa nabalí, lebo birmovaný raz skončí a jeho na bahamy nevezmú. Ďaľších škoda komentovať, nuž ale keď je slovač tupá jak traky, tak sa darí aj čítačom správ, aj kur...ám a tak pod. A ešte k judínijke. To sa musíte spýtať pištu, že čo a ako a nie hádať. Ja len toľko, že decko to nemá o pár rokov bude škaredá jak rašpľa, tak akú ona dala pridanú hodnotu? Ale každému podľa jeho gusta, nech si každý zariadi život ako uzná
Čítajte viac: http://domov.sme.sk#ixzz4HyXdCH6C
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň