Diskusia k téme Mobilné siete
Pred dvoma hodkami som to čítal na živé a ver, že som čakal kedy to tu hodíš a vedel som, že to tu dáš. Nesklamal si. Môžem ísť robiť do TV8
https://www.2i.sk/images/2020/01/05/Screenshot_202…
4ka bez pokrytia.
https://www.2i.sk/images/2020/01/01/IMG_20190910_1…
Fotku poskytol Quido ešte 11.09.2019
Kimi 66 alebo Nahodny dopravca alebo ktokolvek iny, viete mi prosim poradit taky telefon? :)
Problém nemusí byť ako ty hovoríš, len na strane operátora, že ma malo BTSiek, ale ako sa píše v priloženom článku, Prešov je známy tým, že má malé množstvo BTS, kvôli nejakému obmedzeniu zo strany mesta. Čiže netreba hneď problém hľadať len na jednej strane. Ja napr. som nemal problém s O2 ani raz, a to ver, že cestujem po celom Slovensku vlakmi aj autom. Kolegovia a priatelia čo majú Telekom im svieti 2G a ja si idem na 4G+ aj v totálnych dierach.
Prikladám aj článok.
https://zive.aktuality.sk/clanok/144111/vybuch-v-p…
Keby malo O2 poriadnu sieť, a nie tzv. "najvyššie" pokrytie leda tak na papieri, tak výpadok aj viac sajtov v krajskom meste, čo PO je by ľudia nemali absolútne pocítiť = amatéri.
Čaute, hľadám smartfón s najlepším príjmom vlastne všetkých signálov, ktoré píšem :) Ale hlavne mi ide o 2G, 3G, 4G. Ďalej aby mal dobrý výkon, povedzme 100000 v Antutu nie je dobré, ale ani zlé, ale čím viac, tým lepšie, dobre optimalizované prostredie bez zaváhaní, bez zásekov. Relatívne dobrý fotoaparát na fotenie výhľadov v horách, samozrejme nie najlepší, ale taký naozaj lepší :) Ďalej, výdrž batérie určite nadpriemerná, ale aj ešte lepšia. A displej čím menej, tým lepšie, možno sa vám to zdá zvláštne, ale vždy som mal rád malé telefóny, tak aby tento bol relatívne malý. Doteraz som používal XCover 3 od kamaráta, dostal som ho zadarmo :) No a teraz rozmýšľam nad XCover 4s, možno aj CAT S52, ale musia tie telefóny spĺňať ten skvelý príjem, výdrž batérie(čo vlastne asi nespĺňajú), dobrý výkon, dobrá optimalizácia, dobrý foťák, menšie rozmery a to je všetko :) VIem, asi to sem nepatrí, ale kvôli tomu príjmu signálu som to napísal do Mobilných sietí. Tak čo, mám si vybrať z tých dvoch menovaných telefónov alebo mi poradíte lepšie (čo dúfam) :)
Takto nejako naháňa signál aj moja manželka - zlakalo ju O2, ma teraz smolu-a aj dá, keď jej chcem volať a nemáš práve wifi v dome. V dome signál žiaden, po dedine ledva 1 čiarka.,roaming tu už vypli. 15km od Košíc. Hlavne, že podľa ich mapy tu je úžasné 4G pokrytie, to ani náhodou.
„Hneď ako sme zaregistrovali tento útok, keď v pondelok 11.11. večer automaty obvolávali tisíce našich zákazníkov, sme okamžite zablokovali hovory z krajín, odkiaľ útok prichádzal. Ide o bezprecedentne najmasívnejší útok v histórii operátora,“ hovorí technický riaditeľ 4ky Patrik Kollaroci.
*
Takze z krajin
Gabon
Guyana
Zimbabwe
Nauru
Cookove ostrovy
niektoré regióny Bosny a Hercegoviny
sa teraz domov nedovolas.
Vyborne riesenie! BRAVO!
;-)
podiel [%] celkovej počúvanosti