Diskusia k téme Mobilné siete

nie rodina, ale rovina je pri SO :-)

9 km (sobrance) je normalne, ze ide UA, ved je tam rodina. aj volat sa da, aj cez beeline (ale niece z roaming, pretoze nasi operatori pokial viem, tak s beeline nemaju zmluvu) ich vlastnou SIM kartou.
ja som ale raz zachytil UA-UMC (terajsie MTS) a kyivstar na kopceku pri dedine jablonov nad turnou (RV okres). neprihlasil som sa, lebo to bol pausalny telefon (siemens c35) a nemal roaming aktivny. pisal sa rok tak 2003-2003. a vzdialenost od hranic je minimalne 113 km vzdusnou ciarou.

dau sa chytit a dokonca ked som byval v dubravke este tak sa mi dva krat podarilo na mojom niekdajsom telefone panasonicu gd-30 chytit cesky eurotel este vtedy to bol eurotel a aj oskar ale neviem kde z kade isiel ten signal.. kazdopadne sranda :) ale zrejme islo o nejaku sporadicku vrstvu

viem ze odbocujem od temy radia ale diskusne forum o mobilnych sietach nikde nie je tak to pisem tu myslim si ze mobilne siete maju vela spolocneho s radiami chcel by som sa opytat bratislavcanov ci sa daju v bratislave chytit rakuske mobilne siete a1 one telering t-mobile a napr. v michalovciach aj ked su vzdusne cca. 25 km od ukrajinskej hranice daju sa na niektorych miestach chytit ukrajinske mobilne siete ua-mts ua-beeline ua-kyivstar ua- life:) dokonca sa da na niektorych miestach z nich aj telefonovat v sobranciach ktore su od ukrajinskej hranice cca. 9 km vzdusne ide bez problemov ua-mts a ua-kyivstar ua-beeline a ua-life:) trocha hapruje ale da sa zo vsetkych telefonovat okrem ua-beeline
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň