Diskusia k téme Fun Rádio
5:00 Junior
7:00 Adela a Sajfa
10:00 Efa
13:00 Cuco
16:00 Marcel
19:00 Denna hitparada (nazov Hotline nepotvrdeny) - Jeremy
20:00 Kava
Sobota
6:00 Mimo
9:00 Didiana
13:00 Top Fun
15:00 Efa/Cuco
18:00 Junior
21:00 Jeremy
Nedela
6:00 Mimo
10:00 Viac ceskej a slovenskej hudby-Junior
12:00 Efa/Cuco
16:00 World Chart Show-Jeremy
18;00 Junior
21:00 Jeremy
Mierne sa upravia vysielacie casy reklam, dopravneho servisu....
Nikde však nemusí byť napísané že o 2-3 roky to rádio nebude vyzerať ináč. Možno mierne možno úplne ináč, mediálny trh sa vyvíja a Funko ide hore pomaly čo je určite lepšie ako bol prípad Jemných Melódií.. Určite sa však v číslach počúvanosti prejaví kampaň "Ja som Fun rádio". A dosť som zvedavý ako ľudia zoberú to čo budeme počuť od Nového roka... Ináč rád by som vedel kto si, nemáš zlé názory..
No, v terestrickom FR nic take necakaj, ale co sa tyka tych internetovych, jeden nikdy nevie :)
Expresu potreboval 7 rokov aby prekrocil hranicu miliona posluchacov, Funradio urobilo vyraznu zmenu na zaklad epresnych prieskumov v aprili 2007, nezda sa ti, ze rok a pol je zatial prilis malo na to, aby dosiahli vyssie cisla? Teraz bude treba pokracovat v intnzivnej kampani podporenej sutazami typu ruka na auto atd... a o 2-3 roky sa mozme rozpravat, ci tie zmeny boli dobre alebo nie.
radimaka poznam tam nie je nic nove ja som myslel teraz konkretne na vianocnicek a kaprokolu lubo.. ako sak dalo by sa to zohnat ale to by som musel niekoho poprosit.. a na to nemam cas tak som hladal inu cestu..
Neviem aké jingle by si chcel zohnať, tie súčasné fakt neviem či niekde sú, ale ak si chceš zaspomínať na pár rokov dozadu, niečo nájdeš tu: http://www.radimak.com/jingle.htm
a ty inak robis pre fun radio ci ako je to lebo vzdy co ja citam na nete tvoje prispevky tak mas vzdy nejake presne info o nich :P no ale k veci...
teda dobre bolo ked isiel freetime potom kaprokola dve tri hodiny a potom vianocnicek, skoda toho. a hlavne kvalitka su tie jingle. skoda ze sa nikde nedaju zohnat...
To len nech tu niekto neočakáva niečo čoho sa nedočká :-) Príjemné Vianoce :-)
Si ty ale premudrely....
Na vsetko mas odpoved.
Pan riaditelko....
V hudobnej dramaturgii nejaké zázraky od Nového nečakaj, nie je to tak dávno čo sa hudobná dramaturgia doplnila, alebo obmenila o niektoré skladby podľa výsledkov AMT.
Ja sa už celkom teším na nové Fun rádio. Teda dúfam, že začne vysielať po novom niekedy v najbližšie týždne budúceho roka, ako sa niečo spomína v rozhovore s riaditeľom Fun rádia na http://www.medialne.sk. Uvítal by som, keby zmenili programovú štruktúru. Nasadili moderátorov aj do denného vysielania. Keby prinavrátili program Tele Fun s tipmi na pesničky od poslucháčov. Alebo keby cez víkendové večery (piatok, sobota) sa prinávratil zrušený program Dance hits, ktorý som strašne obľuboval a dúfam, že aj ďalší poslucháči. Bol by som rád, keby opäť začali vysielať tú kvalitnú hudbu - obrovské progresívne hity a progresívne tanečné hity, aké kedysi vysielali, a pre ktoré sa oplatilo počúvať celý deň a celú noc Fun rádio, a neprelaďovať na iné rádio. Však uvidíme, čo pre nás chystajú. Dajme sa prekvapiť.
Ono tu asi fakt nie je priestor na to aby tu bola väčšia konkurencia ako je teraz. Regionálne rádia zanikajú a z tých multiregionálnych tu máme napríklad Hey, ktorému sa veľmi nedarí. Keby tu bol väčší potenciál na podnikanie v mediálnej branži, asi by do Hey niekto investoval a priniesol by tu niečo čo by sa dalo počúvať. Možno by mal niekto záujem aj o Vivu, možno aj o Funko, to by však bolo pre prípadného investora asi drahé. Ale asi tu nie je veľká šanca na úspešné podnikanie aby sa tu investori hrnuli, také Hey by to určite potrebovalo
Kaprokola síce chodila každý rok, ale aká bola posledné roky keď bola od piatej poobede do desiatej večer? Úplne iná ako keď bývala 2 hodiny niekedy dávno, alebo dá sa povedať že bola taká istá ako vyzerá hudba teraz. Len už sa to nevolá Kaprokola. A Vianočníček... Upútavky neboli a myslím že situácia je predsa len iná ako bola kedysi. Teraz keď má niekto niekoho v zahraničí, nie je problém nájsť si cestu k tomu ako byť v kontakte. Dnes je to iné ako bolo kedysi, občas nejaká klasická pošta a drahý telefonát fakt len raz za čas. Asi nie je dôvod aby rádio investovalo do telefonických rozhovorov ľudí, ktorý sa aj tak cez internet kontaktujú dosť často. Rádio radšej investovalo do niečoho iného, už čoskoro budeš počuť do čoho napríklad... :-)
hmm a preco nejde kaprokola? sak ta chodila kazdy rok.. no dufam ze pojde aspon vianocnicek ...
Konkurencia tu moze tereticky byt, druha vec a hlavna pre kazdu sukromnu firmu je otazka rentability. Myslim, ze nik z globalnyh hracov by to nemal problem urobit, ale bola by to nenavratna investicia a to nik komu ide o biznis nebude robit:) Penazi na radiovom trhu je u nas malo, sme mala krajina a bude ich stale menej... Internet ako mediatyp predbieha radia a postupne bude viac ujedat z ich kolaca. To je odpoved k nedostatku konkurencie-staci si to spocitat, neoplati sa to, lebo investicie sa nevratia.
Preco si myslis, ze tie kroky boli spravne? Ved za Expresom stale vyrazne zaostavaju. Okrem toho, ja by som to ani nepovazoval za trend, ale skor za nedostatok kvalitnej konkurencie. Ak by to nejake radio vyuzilo, tak by sa aj Funko muselo prisposobit a zacat konecne normalne vysielat. Hudba je teraz v poriadku, ale nemoderovane vysielanie pocas dna je anomalia.
Lenze v kazdej krajine je trend trochu iny. A vyvoj v pocuvanosti len potvrdzuje spravnost krokov, ktore vedenie radia v aprili 2007 podniklo :)
Jaj, tu sa zas zislo tolko mudrcov, zeby sme ich aj do vesmiru mohli exportovat :) Vsakze Andy, P.T. ci dedo mraz? :)
Podla mna pribudne moderovaneho vysielania lebo iba tak mozu konkurovat Expresu.
Ak si čítal moje príspevky aj v minulosti tak vieš aký je môj názor na moderovanie. Som zástanca Fun rádia v dosť veciach, ale mám niekedy aj svoj názor a o mojich názoroch sa občas bavím aj s veľmi kompetentným človekom. A sledujem aj rádia vo svete a jednoducho taký trend že moderovať len 8 hodín denne nie je nikde. Aspoň čo sa týka formátu ktorý sledujem. A samozrejme hovorím o bežných rádiách ktoré sú "vo vzduchu". Funko mi je však bližšie ako Expres a nemám problém baviť sa s vysokopostaveným človekom z Fun rádia. Asi tak
hmm uvidime mozno to aj tak myslel ale neviem neviem co mozme cakat ale neviem pri sucasnej financnej krize ci sa bude chciet majitelom niečo zasadne menit na myslim ze uz slusne rozbehnutom funku.
Lidrom na trhu medzi radiami, ktore neustale klesaju, ako tradicne media... Rok 09 bude v zahranici zabijat najpv mensie, potom velke printy a tn dalsi radia... Merry Xmas:) Moznosti je daleko viac, ako sa dostat k hudbe nez kedysi.
Ved prave, medzi radiom a iPodom by mal byt dost velky rozdiel:-) Ale necakal by som od teba takyto nazor na moderovane vysielanie. Samozrejme, suhlasim s nim.
Náhodou v LA, v NY či v Bostone sú rádia pre mladých lídrom na trhu :-) A do USA ešte nedorazil trend zo Slovenska že netreba veľa moderovať, tam sa moderuje aj v noci. Keď sa naučia ako sa má robiť rádio, tak sa pred iPodami určite ubránia :-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň