Diskusia k téme Fun Rádio
PITUKA nesil tu nejaku reklamku ...Vsetci sa tu zblaznime z toho ze mozeme mat nejaku degossku kuch.vahu...Dufame ze k tomu pribalia aj pouzity primeros!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry priatelia ale tieto vtierky ja proste nenavidim......
USA: Súťaž o najdlhší pobyt v kamióne
Ja som tiez pocul tu uputavku a skor si myslim, ze trochu upravia programovu strukturu. Urcite ale nepredpokladam, ze by to mali byt internetove radio. To by sa kvoli jednemu mesiacu neoplatilo a ani by ho nikto nepocuval. A ze by mali hrat cely december len vianocne pesnicky, tak to by asi tiez bolo dost sialene.
aj klasicke FUNko ich bude hrat tak ci tak ale nie kazdu skladbu ako to pojde na internetovom radiu - rad radom iba vianocne skladby.
Myslel som tym to ze aj ked chcete ci nie ludia v decembri proste tie vianocne pesnicky chcu pocuvat.aj ked su to stale tie iste dokola ale 05 si ludia budu pytat Wham-Last Christmas,M.Carey Vidiek a 100 dalsich co je v tomto case normalne.Ludia aj u nas ziju vianocami a radio ktore im ich neda tak z toho budu sklamani..to je cele
samozrejme ze každe profesionalne formatovane radio sa prisposobuje trendom o tom neni pochyb. FUNko sa tam prisposobilo ze spustilo aj internetove radia a teraz od decembra spusta FUN RADIO VIANOCE alebo je este jedna moznost ze na klasickom FUNku pojdu cely december vianocne pesnicky ale ako napisal LuboTS je to asi dost malo pravdepodobne. Alebo ty si myslis že sucasny trend je taky že by dokazali posluchaci prijat na klasickom FUNku po cely december iba vianocne pesnicky ???
Kazde radio sa prisposobilo trendu s tym uz nic nenarobis
No tiež som nad tým rozmýšľal, ale myslím že klasické Funko bez normálnych skladieb by mesiac fungovať nemohlo. A v tej upútavke sa spomína nové Fun rádio Vianoce, myslím a dúfam že pôjde o internetové rádio. Určite by som nemohol mesiac počúvať iba vianočné skladby a určite nie som sám. Veď ani v samotnej Kaprokole boli okrem vianočných aj normálne skladby
... vianocne pesnicky na klasickom FUN RADIU
.... či FUNko spusti od decembra nove internetove radio FUN RADIO VIANOCE alebo chcu od decembra hrat len vianocne pesnicky
Dnes je 99,2 opäť nepočúvateľné. Doteraz to seklo iba občas, niekedy to vydržalo bez seku aj 3 skladby ale teraz... No hrôza..
no lenze towercom je sice drahy,ale vedia aspon pomerne rychlo odstranit poruchu ako ked si to vysielaju sami no neviem ale jeden moj znamy robi v towercome a vravel ze na krizave si vysielaju funko sami
Abych pravdu povedal, este ked novy stoziar bol len planovany, dostal som info, ze po dokonceni tam mienia stiahnut vysielanie z Krizavy. Ak sa tak udialo, tak potom idu aj na inych vysielacov (urcite nestahovali vysielace Towercomu), takze vyladenie moze nejaku dobu trvat.
Towercom je brutalne drahy este z cias Meciara, ked takto Doktor bojoval proti niektorym sukr. radiam, hlavne Twistu.
To akože normálny signál už z frekvencie 99,2 je už minulosťou?
o tom som vedel ale ze vraj fun uz nejde z vysielaca towercomu
Novy stoziar stoji na Velkej Luke a ide z neho Radio ZET.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň