Diskusia k téme Fun Rádio
Alebo zmenu nazvu na Fuck Radio:) Radia pre mladych v USA vytlaca iPod, tu to pride tiez...
S najvacsou pravdepodobnostou sa zrejme bude jednat o nove internetove Funradio :)
alebo vies co ma napadlo ze by chcel Patrik len pomýliť konkurenciu tou vetou ???
a dnes ranna sou bola ozaj dobra aj ta pesnicka, dufam ze daju aj foto na net vraj mal Rytmus ružove sako
Suhlasim s Andym tiez ma zaujala ta otazka v tom rozhovore. No uvidime, ci nas nieco nove caka alebo Patrik sa uz pripravuje s humorom na Silvestra. Inak musim pochvalit, ze dnes bola velmi dobra ranna show, osobne som nebol nadseny z toho aky pride host, ale musim povedat ze ozaj Adela so Sajfom vedia ako urobit tu pravu rannu show...a tesim sa az sa zhrnie nejaka ta kritika na moj prispevok.
Okrem inych nemoderovanych casov by mohlo pribudnut aj rano:)
na medialne.sk je rozhovor s Patrikom Zimanon...
dost ma zaujala odpoved na 3 otazku:
Na čo sa najviac tešíte v budúcom roku?
Budem úprimný. Možno by ste takúto odpoveď po všetkých tých novinkách a zmenách nečakali, ale budem stručný: na úplne nové Fun Radio.
mojeje -mojej, a nie 3z4 tipov,ale 2z4.
ty si si nevsimol,ze tie prispevky na Hornete neboli z mojeje hlavy ,ale ja som iba prezentoval tipy od tip.expertov .mimochodom 3z4 tipov boli spravne ,mozno si ich niekto opisal a pred vianocami vyhral.casom som si uvedomil,ze s tym analfabetom som to prehnal,ale bol som na teba nahnevany.PREPAC. na uzmierenie mam tu pre teba jeden tip A RSENAL-LIVEPROOL X,dovera 7-z10.Stasne a vesele!
No, neviem, kto tu je analfabet, ale sudiac podla tvojich prispevkov, ja to urcite nie som :)
prispevky si treba precitat a nie iba pozriet ty analfabet.
Na tvojom mieste by som bol opino ticho. Staci sa pozriet na tvoje "zmysluplne" prispevky v sekcii o Radiu Hornet :)
hmm ale vies mna zaujima co sa vo funku deje a preco bolo to ticho a viem kto som a viem aj svoje bydlisko, rodne cislo a adresu a neboj sa neni tam datum narodenia ze v júni ale predstav si dokonca maj a bydlisko nemam žeeee Leškova 5
andy absolutne si ma nepochopil.vies co ma napada o notorickych posluchacov fr,ktori su schopni pocuvat aj 20 minutove ticho po 23,hodine.,ze ani nevedia kto su ,lebo kazdy hovori ja som fr.
a neboj sa uuuplne ticho nebolo internetove radia si pekne slapali takze ta sklamem
haha velmi vtipne vidno ze si to uzasne ticho nepocul lebo trvalo asi 20 minut
andy ty si nepochopil ,ze to 5 min, je nova reklama,potom nastane10 ,min ticho potom nastane 20 ,30 min ticho a potom nastane vecne ticho.,v tomto radiu.
To je ta dan za automaticke odbavovanie, spadne system a nastane ticho :(
utekajte niekto do funka na leskovu a pustite niečo uz 5 minut je ticho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nestacim sa cudovat, kolko uchylakov sa na tejto stranke za posledny rok vyskytuje :(
Aj my to myslíme vážne. Už bolo podané trestné oznámenie. Takže milý anonym, stretneme sa na súde!
anita tebe otvoreny list posielat netreba stacila by pozvanka k psychologovi, v cakarni prelistuj gramatiku. "piskytne" ulavu nahodnym citatelom tvojich prispevkov.
mila adela banasova,vsade sa pise iba o tom ako mas rada beresa ,potom si pozves bulvarneho novinara do rannej show a.... cakas ze ti daju denniky po bezdedovi pokoj/novy cas ta odfotil ako si sla rano v depke k autu/.viem ze nie si automat,ale ak sa dobre pamatam ty aj so sajfom ktory sa pysil modelkou aby ziskal flek v tv asi taky nie ste.videla som ta v ke na castingu v ke shs prva seria a viem ze vo svojom vnutri si fajn,tak prosim nehraj takto zle divadlo ako daka milenka jana novotneho ,aby si ziskala flek v dakej porote.nekritizujem neviem ake to je,ale nepaci sa mi ze kvoli takym jednotlivcom ako je ciberej radia pomaly aisto sa menia na kase.kazdy chce byt iba v telke,ale......co preboha radia.mne piskytuju viac .v uk ma tesilo radio1, v cesku zas evropa dve,teraz som presla na tvoje funko ktore diriguje borisko kolllar a co vidím...pekne vianoce vesel& y novy rok 2009 fun radio s vami
Ja uz to zhnite Funradio nepocuvam. Co je na nich take fun ? Ved rano ma z nich prehana, cez den hraju aj 8 minut reklamy a kadejake sprostosti ze Viac hudby Viac fun. Ludia zobudte sa z takejto hluposti !? zbytocne opakuju co maju ini, trapkovia
Tiez nie som nadseny, ze tuto fq pohltilo toto medium, no jeho snahy su logicke... A ked sa mi nepacia, neladim ich... Pojdu mi na 4. frekv., no je mi to fuk... Ale nadavat na nikoho nebudem, je vas dost, pre ktoryx ludia vo Funku robia svoju pracu najlepsie... Nuz, nech to je cim dlhsie :)
Pri tej duplicitnosti fq Okey je toto iba pozornosti nehodna malickost...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň