Diskusia k téme Fun Rádio
ja som rád, že sa Disturbia vratila :-)
Disturbia sa vratila - to je akoze dobre?
Asi nie....
... neviem ci si pamatas ale pisal si mi ze sa ma nieco zmenit tak neviem ci myslime na to iste ale snad hej
Čo sa hudby týka, dosť som zvedavý ako sa to vyvinie, v minulom roku asi v polovici novembra sa to pomenilo dosť výrazne. Uvidíme čo bude teraz a kedy. A či vôbec to bude také významné. A je ešte jedna oblasť ktorá ma mimoriadne zaujíma a niečo sa udeje, ale o tom niekedy inokedy, keď to bude aktuálnejšie...
vo Fun radiu sa prebúdzajú pomali,ale predsa....
na funku ide remix pesnicky od Coldplay - Viva La Vida od Roberta Buriana.
hmm zaujimave ozivanie playlistu
No napríklad pieseň Tisíc a jeden krát som nepočul už dosť dávno :-) A aj nejakého Haberu tam oprášili, nespomeniem si na skladbu. Ale boli tam aj príjemné skladby.
Vsimli ste si zmenu hudby v tomto programe?
Dida je aj na Trojke. Ak to niekto samozrejme pozera. Na Trojke ma relaciu Zdravo a naplno - relacia o životnom štyle. Inak je to relacia nie made in STV ale made in Kuul TV. Ach jaaj naco ma STV tie dotacie...
Dida tusim presla k Vaclavovi Mikovi. včera nahovorila koment k relacii porominenti. nemohla by ju aj moderovat ???
zajtra sa budu venovat reklame a aj tomu ako vlastne vznikla sucasna reklamna kampan FUNka
sa s nim nebav ved to je idiot, este stale nevidis?
a prosim nie len teba nepindajte na Pyca aspon dnes nie ked oslavuje 31 rokov, určite si to nezasluzi
a co neviem citat ??? to ze si napisal ze Pyco hral novinky ktore mali niektori uz polroka na gramcoch ??? hmm cital som si to niekolko krat lebo stale nedoakzem uverit a pochopit co dokazes este napisat.
T y nevieš čítať? Potom sa s tebou nemám o čom baviť!
hmm ano??? nelegalne stiahnute z netu co??? hlavne ze prinasal profily a svetove premieri albumov co oficialne este nevysli... si macher v kritizovani asi tak ako ja :-))))
Škoda, že Pyco bol nútený hrať ako novinky to čo už iný mali na gramcoch položené už pol roka pred tým... Len toľko...
to je po Sport_FM druha relacia ktoru pocuvam na FMku inak vobec premna to radio nema vyznam. a ta relacia noo neda sa to neda porovnat s MusicFiles ale je to fajn relacia.
...daj si v nedelu vecer NuSpirit_FM a budes spokojny :) ...podla mojho nazoru je to lepsie ako MusicFiles
mne je veľmi ľúto za nedeľnými MusicFiles
Niekedy je zaujímavé sledovať ako sa výsledky prieskumov prejavia v hudbe na Exprese a vo Funku. Keď sa berú aj dosť významné presahy, tak cieľovka týchto rádií nie je až tak rozdielna a na Exprese ešte nedávno hrali Disturbiu, neviem či ju ešte hrávajú, na Funku už dávno nebola. Na Exprese letí Denial, na Funku už nie. Zase samozrejme sú skladby ktoré Expres nehrá, ale aj tak je to celkom zaujímavé sledovať, kde skladba skôr vyhorí a prestane sa hrať. Pred časom napríklad Expres hrával od Komajoty Anjela, vo Funku táto sklada dlho nebola, tam sa vtedy hrávalo vo veľkom Ráno v novinách...
zaujimave je ale ze uz treti tyžden je v pondelok power play slovenska skladba. mozno nahoda ale kto vie mozno ani nie, zeby sa z toho stali uz tradicia ???
prečo sa opat zacala hrat pesnicky 4 minute ??? ok, funko ju hralo ako prve, potom ju stiahlo ale prečo ju opat vratili nestaci ze ju az nenormalne casto rotuje expres !!!!!!
alebo aj teraz neuveritelne hraju Paris Hilton :-))))
Suhlasim s tym, aj s tym, ze tie prieskumy, ako kazdy jeden prieskum, su velmi skreslene... Tie prieskumy su v principe presne, ako koncert na zelanie, ktory kedysi vysielalo kazde radio a na ktore dnes ludia nadavaju, ake boli.. Ved staci aby 10 nahodnych ludi z toho prieskumu ohodnotilo nejaku skladbu, ktoru dalsich 100 neznasa a je omyl na svete..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň