Diskusia k téme Fun Rádio
presne tak tiez si myslim, expres ako zacinal aka bola jeho prva taka reklamna kampan ze sa dostala do povedomia ludi ? pamatate si ? ja ano bola to reklama kde bola pesnicky od shakiry a zaver bol - zenske nohy do X no to bola vtedy reklama a co mi dala... no dokopy nic ako mi teraz dava cely expres.
Hehe, dobra poznamka na Ubootovu adresu:))
Na prvý pohľad sa môže táto kampaň javiť ako hlúpa, myslím si však, že môže byť dosť účinná. Malo by ísť o to, dostať do povedomia ľudí značku. A vďaka tejto reklame sa ľudia so značkou stotožňujú. Teda ak sa tá kampaň javí ako hlúpa, dôležité však je, že bude účinná, so značkou sa môžu stotožniť aj ľudia, ktorí Funko až tak veľmi nepočúvajú..
hmm pekne tak reklamu maju na slovensko ma talent na exprese hlavne ze medialnym partnerom je funko...
vies co sa dozvies z reklami na funko:
No predsa to ze ludia ktori poslu svoje foto su FUN radio a ty mozno netuzis byt na bilboardoch medzi adelou a sajfom ale neboj sa neni si sam tak sa nehraj na jedinencneho.
ok ked funko tak dobre poznas cakal si odneho ze spustia internerove radia alebo ze urobia takuto podla mna originalnu reklamnu kampan ?
1. Tvoj pokus o analyzu mojej osobnosti ma absolutne nezaujima. Mozno si si nevsimol, ale toto je tema o Funradiu, teda nie o mne. Ale tebe uz asi dosli argumenty, tak si sa zmohol na trapne osobne utoky, ktore len ukazuju na tu tvoju povrchnost:-)
2. Funradio nepocuvam prave preto, lebo ho poznam a viem, co od neho mozem ocakavat. Prepac, ale nemoderovane vysielanie, bulvar, vysoke rotacie, vela reklam a kampani, tak to vazne nemusim.
3. Co sa tyka tej kampane, myslim si, ze je uplne bez obsahu. Co sa z nej dozvies o Funradiu? Ale ak ste vase usmievave tvaricky poskytli pre potreby Funradia a dostali ste za to primeranu odmenu, dobre ste urobili. Ak ste to vsak urobili len z "lasky" k tomuto radiu, tak vas uprimne lutujem, ze ste sa nechali takto "pouzit" a nic z toho nebudete mat.
Filozoficky si to uzavrel k vlastnej spokojnosti. Mal by si kandidovat. Odpovedal si po svojom. My sme povrchni, ty si ten myslitel. Ale to, ze taras dve na tri bez realneho argumentu si vynechal. Ze sa vyjadrujes k obsahu radia, ktore nepocuvas a teda nepoznas. Je povrchne, lebo si to ty prehlasil. A ci su nase tvare, lebo ksicht mas mozno ty - na bilboarde, to nechaj laskavo na nas.
Alebo nam chces diktovat, co mozeme napisat a co si mozeme mysliet? Pokial nerobime nieco protizakonne, je to nasa vec. A ty si kludne zotrvaj v tej svojej zle predstieranej intelektualskosti a tes sa, ze si uzasne vyspely a podkuty. A hlavne smiesny v tom, ze tak strasne tuzis ovplyvnovat dianie v mediach a rozhodovat. Ale ty, Ikserko, podla mna nerozhodujes ani u seba doma.
Ja osobne tiez neznasam povrchnost, takze sa pripajam... Bohuzial dnes vacsina ludi, hlavne na Slovensku su nakloneny k povrchnosti, no najhorsie, ze si to ani neuvedomuju, resp pokladaju nepovrchnych ludi, za tych zlych... Inak co sa Funradia tyka, paci sa mi ranna show, lebo je tam sranda, to je to co v Slovenskom eteri chyba.. Ale potom po 10 hodine funradio vypinam a pocuvam az na druhy den rano...
tak nech su určite lepsie a kreativenjsie ako ty dvaja po dvoch mesiacoch opat v chladku to je ale reklama waaaaau
B.
Ja viem, ale mne ta adresa na tomto fore skor pripada ako diagnoza.
repo, Andy
Ja som len reagoval na to, co napisam mf a nadalej si za tym stojim. Myslim si, ze ak sa osobne postoje podriaduju biznisu, tak to deformuje charakter. Ale vy s tym samozrejme nemusite suhlasit. Dokonca ani nemusite citat moje prispevky. Alebo mi chcete diktovat, co mozem napisat a co si mozem mysliet? Pokial nerobim nieco protizakonne, je to moja vec. A vy si kludne zotrvajte v tej vasej povrchnosti a teste sa, ze ste Funradio. Mozno su uz aj vase ksichty nalepene na nejakych bilbordoch:-)
hej na 100% tam boli aj Sugababes - My Love is Pink
Ešte ti tam chýba September - Cry For You, tá bola ešte pred Morandi...A tiež neviem, či tam neboli zahrnuté aj Sugababes - My Love is Pink, ale nie som si celkom istý...presne poradie neviem istotne povedať, ale myslím že to bolo asi takto nejako:
Laurent Wolf - No Stress (?)
September - Cry For You
Morandi - Angels
Mark Knight - Susan (?) ...nepocul som o nom este...
Bob Sinclair - World ... (mix)
Fragma - Toca´s Miracle 2008
Lexter - Peace and Love
Milan Lieskovsky feat. Graus - Summer Star
...myslim, že takto nejak to bolo, tými prvými som si neni moc istý ale...
v NHL boli ktore pesnicky ? Viem, ze tam boli tieto, ale neviem v akom poradi ? Mohol by mi to niekto napisat, tak ako boli prezentovane ? Diky
Laurent Wolf - No Stress
Morandi - Angels
Fragma - Toca's Miracle
Lexter - ???
Milan Lieskovky - Summer Star
Bob Sinclair feat. Craig David - World .....
Mark Knight - Susan
Ikser, toto bolo presne. Sedel ten prispevok od Brana jak .....ved vies. Priznaj si konecne ako chlap, ked sa tu ohanas vekom a zrelostou, ze si taral ako blahzon do vetra bez realnych argumentov a vyjadroval sa k obsahu niecoho, z coho ledva poznas logo. Co, kuriatko? Alebo daj, ako je to cele inak, nech sa narehnime.
adresu sunflower.t-mobile.sk moze mat kopa ludi
ano teba!!! hej meni nicky ale teraz ma vynimocne na tvoju osobu pravdu
Koho dostal? mna? Hned som si vsimol tu IP, preto som na neho ani nereagoval. Nebudem sa predsa bavit s debilom.
... alebo ta ososba ktora pise z tejto IP a casto meni nicky si dobry dostal si ho gratulujem mas uuplnu pravdu vynimocne. :-))))
Ked sa nim nechces zaobarat, tak sa nezaoberaj. Tak potom nepis, ze je bezcharakterny, ty zmrd. Pises, ze FunRadio nepocuvas, ale s istotou tvrdis, ze podporuje bulvar potom skusas, ze ASI robia reklamu bulvaru. Pises do vetra odkedy si ta vsimam na tomto fore. keby si mal v sebe kusok slusnosti, ospravedlnis sa mf. A este tie tvoje trapne vyhovorky = niekto s nickom mf, ip z funradia a emailom marcel@funradio.sk, to asi bude sajfa,nie? Robis zo seba este vacsieho idiota.
vsimol som si to aj ja ale niekedy ide aj podmaz a niekedy je ticho neviem
Venujme sa radšej diskusii o rádiu, čo hovoríte na to že v rannej šou sa rozpráva do ticha? Je to tak lepšie ako do podmazu? Ja som si tento trend všimol len nedávno, vie niekto odkedy to rozprávanie do ticha funguje? Začali s tým len nedávno, alebo to trvá dlhšie?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň