Diskusia k téme Fun Rádio
To, ze niektore pesnicky sa prestanu hrat a potom sa zase zacnu, znamena, ze tie prieskumy sa robia nepresne a nesystematicky. Mozno by sa to dalo vyriesit tym, ze by si posluchaci sami mohli vyberat svoje oblubene pesnicky, ktore chcu pocut, cez ich internetovu stranku. Docielilo by tym, ze vsetci posluchaci by mali rovnaku moznost ovplyvnit playlist a bolo by to ovela objektivnejsie.
Nechapem ako sa to ešte niekomu môže pačiť, Funko to nehralo cele leto a teraz to opäť začali, je to už na nervy...ale rovnaky postup bol aj pri inych skladbach, ktore su oblubene a objavili sa teda aj v playliste...ja teraz naražam predovšetkym na Miku-Relax, ktory aj napriek tomu, že ta vec je stara už rok a pol, tak ju hraju X-krát za deň, akoby to bola najhorucejšia vec, aku prave vydal...
Ako som už ale spomenul, hudobne chute posluchačov, ktori su zapojeni do toho hlasovania, su ozaj rôzne.
Ako mohli byť nahradené staršími, keď sa pomer nové/staršie nezmenil? Pokiaľ narážaš na skladbu 4 minutes, tak tá sa opätovne testovala a vyšlo, že je opäť vysoko obľúbená.
ved hej boli nahradene inymi a teda starsimi skladbami ale aj novymi samozrejme
Pomer aktuálnej a staršej hudby je stále rovnaký, neviem o tom, žeby sa menili pravidlá.To, že niektoré aktuálne pesničky sa prestali hrať je dôsledkom toho, že neprešli testami a boli nahradené inými.
Callouty sa musia robiť tak často ako sa robia, veď každý týždeň sa pridávajú nejaké nové skladby, niektoré skladby poslucháč chce počúvať veľmi dlho, niektoré po niekoľkých týždňoch už poslucháča nezaujímajú. Celé hudobné vysielanie je vlastne jedna veľká poslucháčska hitparáda, kde sa hrá to čo poslucháč chce počúvať plus nasadzujú sa novinky. Ináč okrem calloutov existuje ešte iný prieskum hudby, ten sa nerobí tak často ako callout ale dosť som zvedavý ako sa to premietne do vysielania. A kedy...
V poslednom čase mám taký pocit, že pomer aktuálnej a staršej hudby sa mierne zmenil v neprospech tej aktuálnej. Postupným pridávaním noviniek dúfam že tento pocit stratím. Je niekoľko aktuálnych skladieb ktoré sa prestali hrať
neboj sa na tych letnych hitoch budeme ficat este aj v zime :-)
Funko sa veru nezda, zda sa, že tie callouty robia ozaj často... z playlistu vyškrtli Disturbiu od Rihanny, My Love is Pink od Sugababes, ale zase pridali letnu hymnu Cry For You od September a tiez aj Estelle-American Boy :)
Slovenskí posluchači maju ozaj rôzne hudobne chute :)
no uz aky kontakt s posluchacom mavali moderatori dopravneho servisu, ked isli nazivo...
Ja som dnes počuval len malu chvilu a aj to som mal zapnute len tak, kvoli hudbe, čiže som nijako nepostrehol, že by nebolo live. Inak aky mali na to dôvod vlastne? A rovnako ma vie dostať aj to, že dopravny servis nieje naživo, ale je nahraty...neviem, čo si to Funko tak zvyklo všetko nahravať, mne sa to zrovna dvakrat nepači, je to take umele a nie je tam už potom taky ten kontakt - posluchač a moderator.
Vysielanie z konzervy nikdy nie je ako zive. Da sa to pocut vo zvuku aj v prejave moderatora. Takze ano, vsimol som si.
vsimol si niekto z vas ze popoludnajsie vysielanie je dnes nahrate ? alebo to funko tak super urobilo ze si to nikto nevsimol ?
To som sa asi iba prerátal...
Vyberam si pismeno U - ako Uboot:))))))))))))))))))))
neviem prečo ale dnes večer som v odkazoch od posluchacov nepocul nic take ze: JA SOM FUN RADIO
Kľudne si vyberaj aj od Z po A ty sám...chytrák
Tak aby som nemal posledne slovo, tak napisem iba posledne pismeno...:))))))) Ktore sa ti tak najviac paci? Na vyber ich mas od A po Z:)))
Na jinglenews je nový balík jinglov pre francúzske Fun rádio. Myslím že Francúzi mávali aj niečo lepšie..
aleee chalan co si podrazdeni ved ja len tak, je mi jedno co pocuvas ak z toho nemas depku tak je to ok :-)
Ty si chytrák ktorý potrebuje mať vždy posledné slovo, to hovorí samo za seba...
Mas pravdu:) Ono ani netreba pisat vlastne k Tvojim prispevkom nic, hovoria same za seba:)))
Ak chcete kvalitne dance radio skuste http://www.danceradio.cz . Maju 40.000 ludi denne, plne moderovane, hraju super, nie verklik typu fun alebo moje...!/ prepis
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň