Diskusia k téme Fun Rádio
Tie 3 zmeny by som aj uvital, pretoze Cuco mi trochu aj chyba a ozivila by ten podvecer, ale Juniora by bola skoda.
Teda pokial je toto vsetko pravda...
Roman, už naozaj prestaň užívať tie lysohlávky! Nerobia ti dobre! :)
Akosi som nenasiel ten konkurecny web, tak neviem odkial tu tahas taketo informacie.
Zmeny budú napokon možete sa o tom dočítať
aj na jednom z konkurenčných webov.
15,00 - 18,00 Marcel
18,00 - 21,00 Cuco
Vo Fun radiu končí od 1.11.2008 Junior
21,00 - 24,00 pozdravy
Roman už opäť blúzni a vy mu to stále hltáte aj navijákom :)
Žiadne programové zmeny od septembra N E B U D Ú !!!!
a nerozumiem ked si vymyslas prečo si si vymyslel cas medzi 1500 do 2400 ???
ak si nevymyslas kludne sa ti ospravldnim nemam s tym problem.
zase si ides vymyslat blbosti alebo teraz pises niečo overene ?
velmi pochybujem ze by po takom uspesnom roku ako im stupla pocuvanost celkom vyrazne niečo menili, uuuplna zbytocnost a ked to bude zmena tak nevyrazna, nebodaj si myslis ze pribudne nejaka moderovana relacia ??? skor by som ja ocakaval keby zmenili zvukovy obal
tak chvala bohu ze aspon moderator je z FMka no super aspon niečo. :) ale aj tak slabota
Radio_FM predsa robi svoje night_FM. Minikvas je vynimka, ktora skor ukaze posluchacom FUNka jeho DJov. Na hlavnom podiu moderuje a DJuje aj Biba_FM, tak si najskor nastuduj lineup.
Viete nieco o novej strukture od septembra?
Vraj sa menit vysielanie od 15,00 do 24,00
tak ale potom nech sa FMko necuduje ze ma taku sledovanost ked nedokaze taku akciu urobit aj bez FUNka. toto je aj reklama.
Ale v Cafe del Fun hraju aj DJs radia FM, C.o.d.e. a Kinet z Nuspirit FM. Takze ziadna supa sa nekona. Kiezby sa takto na dobre akcie dokazali konkurencne radia dohodnut vzdy. Je to super.
po sutazi na konecrt 50centa co boli podstate narodeniny _FMka, FUNko opat urobi niečo co je podla mna nooo ved pousdte sami.
FMko je hlavny partner MINIKVASU a FUNko tam bude mat svojich DJs vdaka ich projektu Cafe del FUN.
Je to normalne ?
bude v divadle Arena 2. 9.2008
od 7:00 do 10:00
len nerozumiem tej sutazi 150 posluchacov alebo teda vyhrecov ziska 2 listky na 1 hodiny vysielania od 7:00 do 8:00 to prečo iba na jednu hodinu ? potom co ? idu preč a budu vysielat len tak do radia ?
jaaj to je ten... co sa snazil prerazit v USA a posielal svoju priatelku do vydavatelstiev ? haluzaaak
Tomi je Tomas Popovic, minuly tyzden ho mali ako hosta v Rannej show.
Mimochodom ten singel ma praveze obrovsky hitovy potencial. Taky Timberlake skrizeny s Princom :)
FUNko si zacina nejako verit. nasadzuju dost take novinky nooo akoby som to povedal take nie uuuplne komercne. a tusim objavili nejakeho noveho spevaka lebo v power play je nejaky Tomi s pesnickou Babygetdown a je to slovak :)
ale ked im takto stupna pocuvanost tak si to asi mozu dovolit ale dufam ze vedia co robia.
pekne idu hore, konecne sa ukazuju cisla. cakal som skor ze sa budu ukazovat taketo pekne cisla ale dostavili sa, konecne !!!
teraz ma uz ani ta uhorkova sezona nesere.
Len tolko som chcel, ze vysledky pocuvanosti uz su zverejnene na konkurencom portaly.
mas pravdu kazde radio sa meni ja to napr vidim na FUNku, ty este v zaciatkoch dost hravali Arasha napr este aj mal koncer tzv. balkonovu party ak si na to niekto spomina a teraz uz nič ani ho nehraju len sem tam ho pocuj na exprese.
zas uuuplna uhorkova sezona na FUNku komercnych hitov neni maju nove skladby aj Gladiator, Cmorik, Adam Durica napr včera som pocul aj Peoples.
Zase az taky nestranny nie si, ale to je vlastne aj tak jedno. Myslim si ale, ze posudzovat okruhy verejnopravneho rozhlasu podla pocuvanosti je velmi nespravne. Nemozeme vsetko posudzovat len cisto z komercneho hladiska, lebo to by znamenalo vyrazne obmedzenie moznosti vyberu. U verejnopravnych okruhov by mala byt hlavnym kriteriom skor kvalita vysielaneho programu. Mozeme teda diskutovat o tom, ci je napr. _FM lepsie teraz, alebo predtym, alebo ake by vlastne malo byt, ale miesat do toho pocuvanost, to mi pripada dost povrchne.
Tie zhruba 2 percenta co _FMko ma je myslim okolo nejakych 100 tisic ludi.A to podla mna nie je hrstka.
@nestranny pozorovatel:
Sry ak to vyznelo netolerantne a nadradene.T som nechcel
@Andy:Ano uz sa tato tema posunula trosku dalej.V tomto mas pravdu :)
Inac mam taky dojem ze teraz dakedy by mali vyjst dalsie cisla pocuvanosti.Myslim ze minuleho roka nejak koncom augusta vyslo MML 1/2.Ak sa mylim opravte ma.Sam som zvedavy ako to bude s _FM.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň