Diskusia k téme Fun Rádio
Ved ak nie ste schopni si to stiahnut z netu, tak si to nahrajte na kazetu :-) Inak je to totalne nevkusna a trapna blbost. Lutujem vas, ze ste si to oblubili.
Nemusite tu ale spamovat. Ak chcete tento song tak urcite sa casom objavi na hudobnych forach. Mozno by bolo dobre vratit sa k teme to jest Fun radio
edera: nezaznamenavaju sa ale pocas dna ale to ti asi nebude stacit su take kratke zostrihy z RUN FUNU ked je nejaky host
nevedel by mi niekto povedat, ci sa na funku rozhovory s osobnostami zaznamenavaju na internetovej stranke?
ta pesnicka od kapely STEREO.. myslim ze sa to vola Vrah.. tak to je jedna vazna *********.. dobry slovensky song :P Nevie niekto ci to uz niekde vyslo?
hehe posli to do francuzskeho funka že slovenske funko hraje niečo como nerozumies oni ako fancuzsi by mali vediet ale aj v slovenskom funku su este nejaki povodni francuzsi hehehe
pocujte, je to vymakane, konecne nieco take aj v slovenskom prevedeni, plis, ak niekto viete, kde sa to da stiahnut, dajte vediet. Stacil by aj text, polovicu z toho ani nerozumiet, hehe. Chcem to mojho frajera do spanielska, ten bude kukat, regeton na slovensku, chacha. Dik
Prosim vas, ak niekto zisti nieco viac o songu PRETo alebo pripadne kde by sa to dalo stiahnut, napisete mi ????
billg: ja som ju tiež už pocul viac krat za den
Skladbu Preto som uz pocul viackrat vo vysielani tento tyzden.
Môže sa ľahko stať že skladba Preto dopadne podobne ako Čiarky. Nevravím že je to isté, ale nemusí byť ďalej normálne vo vysielaní.
O niektorých veciach a číslach nabudúce radšej pssst. Pre istotu.
Mna skor prekvapilo zaradenie neznameho slovenskeho projektu Nzeto so skladbou Preto ako PP.
Kaiser Chiefs boli uz na plane davnejsie, ale pocet noviniek do 1 tyzdna je obmedzeny na 2 max. 3.
Skladba Ruby je hitom v celej Európe, preto by nemalo byť čudné že Funko ju hráva. Čudné by bolo keby hrávali skladby ktoré nikde nie sú hitmi.
hehe neni oni ju zacali hrat ako prvy v power play ked to este vlastne ani hit nebol a my sme ho už poznali hehe
Pesnička Ruby od Kaiser Chiefs je hit, ktorý hráva aj Rádio_FM. Nečudujem sa preto, že túto pieseň hrávajú vo FUN rádiu. Aj ja som ju počul na FUNku.
Dnes som náhodne v reštaurácii počul z Fun Radia pesničku Ruby od Kaiser Chiefs..., rozmýšľam doteraz či to bol omyl, alebo čo :)
Co uz potom budes hovorit na Expres a jeho zavadzajuce claimy :)))
vsetci vedia proti komu je namierene... tu sa bavime na temu ci je to klamstvo... a co? a ano! JE!!!
Ten claim s domacou hudbou je namiereny proti najvacsim konkurentom- teda Expresu, JM, Okey. V porovnani s tymito radiami hra FUN naozaj najviac domacej tvorby. Hey je absolutne mimo suboj. Na to, ake ma pokrytie je jeho pocuvanost priam katastrofalna...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň