Diskusia k téme Fun Rádio
Predvcerom som prepol na Exprd, kde prave hovorili, ze Umbrella sa stava hitom....skoda, ze v inych radiach je hitom uz aspon 3 mesiace :.)
Ja uz na expres prepnem velmi malo, len ked ma nudia tie kecy na funradiu. Aj tak ma sere, ze tam hraju stale to iste dookola, aj ked musim uznat, ze na funku uz davno hrajuce veci su na exprese novinky :D
Dnes som pisal na nasu stranku www.peticiafm.szm.sk info ohladom odovzdavania peticie za dokrytie signalom Radia FM na uzemiach, kde po januari 2007 stratili posluchaci moznost jeho prijmu. Vsetko sa docitate prave tam!FM FOREVER!!!
no co ako sa vam pacil včerajsi prcy večer zaznamu z LIVEEARTH?
Mas pravdu, PabloX, tiez som tak pocuval Expres a teraz som zacal pocuvat FUNko, najradsej mam ten blok od 10:00 do 16:00. Expres pocuvam iba ked ide Expres Music Show, Airplay a Bumerang.
Ja sa tiez pridam v podporovatel FUNka, dlhu dobu som pocuval EXPRES, no ked sa mi don zacalo miesat FUNko, ktore som preto nenavidel, zacal som ho pocuvat...obcas prepnem na EXPRES a vzdy sa trafim na reklamu alebo kecanie, porpipade hraju trapnu pesnicku, ktoru tam hraju 10x denne.
ako isty cas som pocuvala aj expres..no funko je jednoznacne lepsie!!...nehovorim ze podporujem tu zmenu ze uz tak moc nekecaju..ale aj ttaj je funko naj
Peto86: nehovorim že funko je ak super ako na zaciatku ale určite neni take ako expres ako ho väčšina ludi k expresu porovnavaju
urcite so mnou suhlasia ti, co poznaju fanko dlhsie...komercne pesnicky staale dookola...a ti dvaja trapkovia rano fakt nemaju chybu
Myslim si ze funko je dobre radio! Davaju perfektne pesnicky!A Adela na Sajfa nemaju chybu!
tiez ma prekvapuje sirka hudobneho playlistu. a prekvapuje ma, ze len velmi malo pesniciek sa kryje s konkurenciou (myslim expres).
no funko sa dost zmenilo nemožem si pomoct ale je to uplne ine radio ako pred 1 aprilom, nova dramaturgicka davam jej pochvalu už su to nnei len komercne sracky ale aj niečo lepsie ine co na exprese nepočut a celkom ma prekvapili tymi koncertami co budu v juli ale to asi patri k licencii ku WorldChart Show
Ani mna uz nerajcuje dookola 30x za den pocuvat slogan, ze pocuvate Nove Fun radio... dokedy to mame trpiet... Inac niekedy to fanko sa da pocuvat, stale je to lepsie a dynamickejsie radio ako Expres Norom a Dodom ci Bernasovskou... fuujjj
kolko ešte budem musieť počúvať že počúvam nové Fun rádio?
Koľko je podla vás nové? Mám dojročné auto a chcem ho predať. Nekúpite ho ako nové?)))))))))
No už aj mne, ale nešlo hodnú chvíľu...
funko bude denne do 7 do 13 jula vysielat live konecrty na podporu zastavenia globalneho oteplovania každy večer v tych datumoch o 21:00
Neviem co je to za jingle, ale velmi sa mi nepacia.. Teda ten skreklavy hlas..
Co to vlastne je? Nove jingle Funradia? Zaujimavy link
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň