Diskusia k téme Fun Rádio
FUNIAK: nekomentujem!!!!! kreativita nasich bratov cechov to ani nepotrebuje
ahojte volam sa janka a rada by som sa opitat mam14 rokov ale za7 mesiacov mam15 a rada by som sa chcela stat spevackou alebo hereckou oboje viem aj spievat aj robit herectvo toto je moj zivotny sen ja viem ze slavna je to velmi vela veci alebo je to velmi vela skusok ale ja to prekonam nemohli by ste mi pomoct ako by som sa mohla stat slavnoui pomozte my prosim je to moj sen odpiste na moj e-mail prosim dakujem
Marek: podla mna v tej tzv. A rotacii su skladby co su hitmy na tento tyžden a preto su asi tak casto ine skladby sa menej hraju
kto si mysli ze nemam pravdu, tu je dokaz
hranost vo Funku za minuly tyzden
8 - Winehouse Amy - You Know I'm No Good
9 - Peha - Opytaj Sa
10 - Blunt James - 1973
11 - Diddy & Winans Mario - Through The Pain
Ja si myslim ze tieto 2x hrane pesnicky su iba tento tyzden. Na buduci budu ine.
James Blunt - 1973
Diddy Ft. Winans Mario - Through The Pain
PEHA - Opytaj sa
Amy Winehouse - You Know I'm No Good
Ale si vsimnite, kolko krat sa tam opakuju ti isti interpreti a tie iste pesnicky. V podstate by sa dalo povedat, ze stale hraju to iste dookola. A to je uvedeny relativne kratky casovy usek. Vhcel by som vidiet playlist za 24 hodin.
dnesny playlist fun radia = 79 pesniciek, je tam priblizny cas o ktorej isly
100203 -James Blunt - 1973
100636 -The Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh)
101253 -Avril Lavigne - When You're Gone
101845 -Lucie - Sen
102338 -Kaiser Chiefs - Ruby
102654 -Brandy _ Monica - The Boy Is Mine
103345 -Mutya Buena - Real Girl
103710 -Mika - Grace Kelly
104019 -Aerosmith - Cryin'
104926 -Diddy Ft. Winans Mario - Through The Pain
105318 -Nelly Furtado (Ft. Chris Martin) - All Good Things
105743 -Miro Jaroš - Tlakova Níž.mp3
110153 -Justin Timberlake - Whats Goes Around
110547 -Shakira _ Carlos Santana - Illegal
111025 -The Fray - All at Once
111531 -Savage Garden - Truly Madly Deeply
111958 -PEHA - Opýtaj sa
112323 -Madonna - Hung Up
112638 -Timbaland Ft. One Republic - Apologize
113258 -Zdenka Predná - Ked To Nejde
113614 -Armand Van Helden - My My My
113935 -Amy Winehouse - You Know I'm No Good
114719 -Christina Aguilera _ Missy Elliott - Car Wash
115108 -Kanye West - Stronger
115520 -Richard Muller - Rieka
120011 -Robbie Williams - The Road to Mandalay
120423 -Natasha Bedingfield - Soulmate
120758 -Lucie - Srouby do hlavy
121252 -Maroon 5 - Wake Up Call
121756 -Shakira - Whenever, Wherever
122119 -Mika - Relax (Take It Easy)
122607 -Avril Lavigne - Complicated
123020 -Sugababes - About You Now
123532 -Nelly Furtado - Say It Right
123902 -Enya - Only Time
124220 -Fergie - Big Girls Don't Cry
124923 -Peha - Slnecna balada
125322 -Rihanna - Shut Up And Drive
125659 -Elan - Nie sme zly
130102 -Sunrise Avenue - Fairytale Gone Bad
130424 -Robo Grigorov - Povedzme
130950 -Sean Kingston - Me Love
131601 -Sarah Connor - Skin on Skin
132046 - Justin Timberlake - Summer Love
132433 - The Cranberries - Dreams
133055 - Komajota - Ukradnuty
133411 - Timbaland Ft. Hilson Keri - The Way I Are
133723 - Kelis - Trick Me
134047 - James Blunt - 1973
134721 - Christina Aguilera - Genie in a Bottle
135106 - Misha - Spomalime Svet
135455 - Pink - Don't Let Me Get Me
135824 - No Doubt - It's My Life
140216 - Diddy Ft. Winans Mario - Through The Pain
140643 - Natasha Bedingfield - I Bruise Easily
141131 - Lumidee Ft. Pitbull - Crazy
141705 - Lucie - Panic
142108 - DAUGHTRY - Home
142624 - Gladiator - Dnes Je Skvely Den
143447 - Plain White T's - Hey There Delilah
143837 - Tina - Blizko Teba
144215 - Oasis - Wonderwall
144935 - PEHA - Opytaj sa
145301 - Flipsyde - Angel
145707 - Natalie Imbruglia - Glorious
150036 - Ne-Yo - Because of You
150556 - The Calling - Wherever You Will Go
150918 - Avril Lavigne - When You're Gone
151525 - The Cardigans - Lovefool
151843 - Amy Winehouse - You Know I'm No Good
152254 - Christina Aguilera - Beautiful
152858 - Krystof - Plan
153210 - Gwen Stefani - 4 in the Morning
153626 - Desmod - V dolinach
153942 - Natasha Bedingfield - Soulmate
154645 - Zuzana Smatanova - Nech sa deje, co sa ma
154938 - Nelly Furtado - Do It
155249 - Busta Rhymes - I Know What You Want
155713 - Atomic Kitten - The Last Goodbyes
odporucam si prečitat rozhovor s Patrikom
http://medialne.etrend.s k/radia/clanok.php?clanok=3799
aj mna by to zaujimalo, jeden cas som to robil tak, ze v programe Screamer Radio som dal nahravat fun od 10:00 do 16:00 a potom som videl ake pesnicky visielali.
uplne konkretne je vtipne popoludnajsie vysielanie, specialne v podani marcela. vysiela sam, tymto faktom je dane, ze forma vysielania je ina, nez ked vysielaju rano adela a sajfa.
uplne konkrente vikednove vysielanie v sobotu 8.9., ked spolu vysielali byvali kolegovia s Flash-u, teraz z Funka kava a junior, bola podla mna celkom zaujimava a vtipna.
uplne konkretne ironicke poznamky juniora v orange top fun. ja sa na tom radiu snazim hladat veci, ktore mi vyhovuju a nesnazim sa to porovnavat s minulostou, lebo to ani nejde a vonkoncom nemam pocit, ze funradio zije z minulosti a relacii, ktore si napisal. je to na dlhsiu debatu, preco fun radio nema vysielanie ako z 90tych rokov, ale to by sme sa zacyklili.
cely predchadzajuci prispevok som mal o reklamej kampani prave preto, ze podla mna nie je podstatne to, ako sa dany humor prejavi (relacia, ranna show, vtip vo vysielani, reklamna kampan), ale to, ze vo vysielani existuje ta uvolnena fun atmosfera. a to nema ziadne multiregionalne radio na slovensku. pokusaju sa o to dvojicky rano na exprese, ale myslim, ze boli vtipnejsi, ked vysielali samostatne (aspon teraz sa mi ich vtipy zdaju viac samoucelne nez ako keby mali vyplynut zo situacie).
fun radio je stale najvtipnejsie radio na slovensku, aj ked by som si vedel predstavit vacsiu volnost prejavu pre moderatorov prave preto, aby bolo citit a pocut to, ze je fun. to je ale ina tema
ale no anonym prestan napr v OTF je dost skladieb ktore v bežnom vysielani ani nehraju a nie len yt ste uz trapni tym že stale tu piseme že funko hra 20 skladieb dookola
Stači, ak si na ich stranke klikneš na Orange Top Fun...tych 20 songov + nejakych zopar dalsich hraju dokola cely den ;-) ...nuz..more music, more boredom :))
Zdravim, da s aniekde n anete splasit playlist funradia ? napr.: za cely den ake hrali vsetky songy
FUNAK: nechapes že funradio vlastnia majitelia ktori chcu na tom radiu zarabat a zarabaju tak že si robia prieskum trhu tzv. callouti z ktorych im vychadza že pustat hudbu pocas celeho dna je najlepsie a ked sa to lubi ludom to co hraju a nekecaju stale tak im rastie aj pocuvanost a tym aj prijmy z reklamy. A myslim že funko ponuka nie len humor ale hlavne dobre a hlavne skore novinky to že ich tocia az prilies casto aj ked teraz je to už menej to vadi aj mne trochu ale dasa to.
Funradio je v prvom rade radio a nie dajaka tv a preto mna osobne nezaujima,ako vyzera logo Funradia,ako vyzera reklama na Runfun v mediach,ale to co to radio vysiela ked si ho v danom okamihu naladim.To ze je Runfun je dobra relacia sa s tebou hadat samozrejme nejdem,pretoze v tom mas uplnu pravdu...ale co je este podla teba take na funku dobreho,ked je take super ako pises.Ved mi to skus napisat,napis mi dajaku relaciu,alebo postreh,ja by som si to tak rad precital.Ved predsa neda sa zit donekonecna z toho ze volakedy a to uz bolo velmi davno malo Funko super relacie typu Ready steady go,Strelnicu a pod.Ze mali akcie typu ako si ty sam napisal Kellly Family,ale z toho sa zit predsa neustale neda.A to ma najviac mrzi,bo mi to cele pripada,ako keby sa Funradio riadilo len tym,ze ked je dobre nieco na inych radiach,tak to zakonite musi byt aj u nas.Ako mne je jasne,ze maju vypracovane od dajakej firmy,co sa posluchacom paci a co nie,ale ked sa to cele premietne do samotneho vysielania,tak to potom vyzera asi takym sposobom,ze jedina podotykam ze zabavna relacia,je v sucasnosti na Funradiu RUNFUN.Ako ked sa mylim,tak ma niekto opravte,bo rad by som si na tomto radiu vypocul aj daco ineho pri com by som sa zabaval,tak ako pri spominanom runfune.
Billg ako neviem odkedy ty konkretne pocuvas Funko,ale ja som ho skalne pocuval od jeho vzniku az do roku 2004-5,teraz si ho naladim,len kvoli runfunu a sem tam aj kvoli tomu len tak zo zvedavosti,ze ci sa tam daco zmenilo.
nemienim nikoho presviedcat o tom, co si myslim. napisem argumenty a myslienkove postupy, ktore ma vedu k zaverom, ze fun je stale fun.
1. vezmime su aktualnu medialnu kampan. vymysliet nieco take, chce kus kreativy, vtipu, humoru a drzosti prave preto, ze aj na tychto forach si moze clovek precitat, ake zmiesane a rozporuplne reakcie vysledok vyvolalal. oproti tomu, napriklad aktualne beziaca kampan radia expres je v mojom pohlade az prilis "jednoducha" a zrejme na takych ludi je aj cielena. mikajuca sa hlava slecny bezdovodne usmiatej, pri chladnicke do rytmu pesnicky relax - take it easy? alebo billboardova kampan s afektovanym vyrazom slecny, ze jej nieco (ne)vyslo? to uz bola znesitelnejsia kampan tych dvoch v ich rannej show. aj ked...
2. prave preto, ze zadanie a realizacia reklamnych spotov su take, ake v pripade fun radia su, ma utvrdzuje v tom, ze stale vo fun radiu je nieco z toho "tvojho" stareho fun (z cias petra abrahama).
3. na rovinu - sutaz o nic, kelly feminy atd. koho by to dnes prekvapilo? na svoju dobu genialne "kampane" same o sebe, ale pouzitelne v historii len raz a prave v tom je podla mna sila fun radia - vymysliet nieco originalne a nove vo svojej dobe schopne kontroverznych reakcii.
4. ak si narazal na vtip a humor vo vysielani radia, uvazujem takto. run fun je podla mna najlepsia ranna show na slovensku prave kvoli humoru, ktory produkuju moderatori a ich hostia/temy a je uplne jedno, ci moderuju sajfa/adela, efa/sajfa alebo ktokolvek iny, humor je pre mna stale ten isty, stale taky isty dobry. na zaklade tohto vyvodzujem, ze v ostatnych castiach programu nie je humor zastupeny tak casto a v takej forme, ako rano, prave preto, ze si to posluchaci neziadaju. uprimne - ak by si to ziadali, radio by im to poskytlo. inak by isli sami proti sebe. pozorujem to aj na sebe, pokial pocuvam hovorene slovo pocas prace, rusi ma a radsej si pustim mp3. teraz nemam dovod.
tolko moje nazory v koncentrovanej forme. bol som niekde nezrozumitelny?
a v com je podla teba funko teda take fun? ked neratame teda to tvoje Runfun?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň