Diskusia k téme Fun Rádio
a tiež by ma zaujimalo ci to bude v TV ako reklama
Marek tak si pozri to video ja ti to nebudem skoneovat video je lepsie
Dost provokativne :))) Bude sa to vysielat aj v telke?
:-))))) dostali dochodcovia za tuto reklamu nejaky vianiocny prispevok? :-)
aktualne z funradia Nirvana - Smells like teen spirit. Uvidime ake hudobne prekvapenia nam este prichystaju, ale mne sa to zatial paci, je to take pestrejsie.
a kam? oskenovat možem jasne ale kam to mam dat? ved daj mail poslem ti to tam?
mozes to nejako oskenovat alebo odfotit a dat na web ? diky
Neviem ci ste dnes držali v ruke PLUS 1 Deň ale ak nie tak ste prisli o vela. Na strane 39 je inzercia SPOLKU PRE REGULÁCIU ZÁBAVY.
Je su tam fotky ludi ako demonstruju pred FUNkom. A text:
My, členovia Spolu pre regulaciu zabavy, sa chceme podakovat každemu kto bol na nasej demonstracii pred FUN radiom. Dakujeme. Prisli sme až pred brany FUN radia, aby sme upozornili na bezbrehu a neregulovanu zabavu v rannej sou. Tu nekontrolovane robia Adela a Sajfa. Hanba im a takej zabave! Oni su vlastne zodpovedni za vyvrateny dazdnik jednej nasej clenky ktora prisla napriek silenmu vetru az z Lamaca. Aj za to sa jej ospravldnite Adela a Sajfa??? My vieme že ste falosnici! Robite že sa ospravldnujete. Sme vam pre zabavu. Ale my vam ju zregulujeme!
Eter musi zostat dostojnym miestom! FUN radio, spamataj sa!
Tak poviem vam že po precitani tohto textu som sa zacal dost dobre smjat a to som bol u lekara. Hlavne ma pobavili tie fotky ludi ako tam demonstruju hehe. FUNko ak ste vy zadali tuto reklamu a zriadili a zaplatili tych ludi ste super a take FUNko ma byt zabavane.
Dnes 21.11. streda ste mi po hudobnej stránke fakt ulahodili. Nastastie som nepocula tie otrepane pesnicky Ked to nejde . . . a tu od Tiny . ..vazne sexi otaznik . . . Asi mate noveho cloveka pre hudbu. Vdaka. Majka / vek 55/
tak toto je naozaj ŠUPÁÁÁ!!!!!
http://www.radiofm.sk/c ontent/view/full/26634
Dakujeme za podporu. Komu? Klik sem.
Nuz teda, vdaka konkurencii za support. A myslime to vazne. Naozaj velka vdaka. ;-)
Sakra, taka skoda, ze FUN-ko pocuvam rok a stvrt. Mohlo to byt skvele, dovtedy som pocuval pres. Sakra, mohli by urobit tak, ze rano by isiel RUN FUN, potom by isli pesnicky a od 16:00 by mohli davat resp. robit relacie ktore chodili. Alebo ako tu bolo povedane reprizovat vecer a cez vikendy. Zoberme si taku sobotu, do 9:00 idu iba pesnicky, to je skoda casu, lebo kludne by mohli davat reprizy nejakych 1 - 2 hodinovych relacii, potom od 15:00 do 18:00 dalsie, proste vikendy by boli v style navratov.
Teraz ma niekto urcite posle niekam s takymto napadom, ale skusil som to.
Ozaj, nemate info, kde by som zohnal taku vec: Misha co nahrala pre funradio, tusim Everyday is a funday sa to volalo..? Neviem presne. Nemate to niekdo?
Lubo ts..starec Ty ani nevies aku velku spomienku si vo mne vyvolal.Miloval som ten program..malo to smrnc a hlavne tam sa nehralo KED TO NEJDE TAK TO NEJDE a podobne grcanice.../pozdravte radijo grcxpress/..podla mna Pato a Pyton s tym programom zili a keby za to nedostali honorar aj tak by to robili lebo vedeli ze ludia to chcu ...Kurna to nikto uz nedokaze dat dokopy take radio ake bolo Fun pred 100 rokmi??...Ti uboziaci teraz v tychz radiach...no proste no koment..
hm,uz ked sa tu tak pekne spomina na casy minule,tak sa musim aj ja pochvalit,ze minule som som si odniekal stiahol skladbu ktoru raz naspieval Robo Grigorov,s dalsimi spevakmi,ktora bola zlozena k 5 narodkam radia Fun.....no co vam poviem....je to uz davno,hori pat sviecok.Otvara rano,milion viecok.Vsade ho mame,vsade je zname.Na rohu ulic,v autach na flame:)))
tak tomuto som nepochopil na buduci tyžden sa budu dat vo Funku vyhrat listky na konecrt 50 Centa, to Funko už naozaj nevie ake ceny ma davat do sutaži? alebo žeby mali radi exkolegov v FMku tak posluchacov posielaju na ich narodky?
Bebe a myslím že ani Biba "Starú" nerobili. Oni robili Telefun a To najlepšie z hudby. Starú robili Tomáš, Demeter, Julo spolu s fiktívnou Eržou a súčasný riaditeľ Paťo.
To bolo Fun radio.
Ach jaj žral som ich...
To bolo.Super program super ludia.
Taka repriza,fúu to by bolo!
Biba a Bebe teraz v radiu FM ale tam su oničom.
Nuda FM,tak by sa to radio malo volať!
funko by mohli reprizovat Leskovcov.Dufam,ze to niekomu nieco hovori.
ono by nebolo vôbec zlé,keby v noci púšťali záznamy zo starých programov/samozrejme ak sa niečo archivuje/.Nebolo by to na škodu.Niečo určite majú,keď púšťali archívne šplechy počas svojho júnového výročia v 2005.V PL to niektoré stanice robia.
Komu je ľúto za starými časmi ten sa pri počúvaní Fun rádia nemá na čo sťažovať. Funko ponúka toľko retro spomienkových skladieb, že pri počúvaní tohto rádia nemôže byť problém nostalgicky spomínať na staré časy... Kto chce spomínať, nemal by mať problém...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň