Diskusia k téme Fun Rádio
Takze uz aj Fun Radio stavilo na teple prihriate jingle. Pekne, pekne. :)
Ja is tiez myslim ze jingle im celkom vysli, uz bolo treba uskutocnit nejaku zmenu. Ako hovoril Andy je to fakt take dynamickejsie a pacilo sa mi este ako Junior narazal na jingle rannej show. Skusim trosku parafrazovat jeden slogan....Junior v Top Fune, to mozem :)
Marek: no pekne to zmenili. Novinky až pred 5 miestom. Na zaciatku su najprv prve 3 skladby z minuleho tyždna ta prva co bola ide cela, potom ide celkom zaujimava rubrika ake maju zvonenia ludia zo slovenskeho showbiznisu hehe a inak celkovo sa mi to zda byt take dynamickejsie
Nie je pravda, ze JM pouzivaju iba jeden slogan.. Ako tu pisali uz podomnou, je ich viac...
biscuit: tak neviem ci skor nemyslis funsidera, lebo powerplay sa menilo tusim len včera alebo dnes a funsider sa aktualizuje každy den.
tak tomu chapem trh sa meni ale stoji to FUNko za tie peniaze po dvoch rokoch menit silne promovanu s dobrou reklamou relaciu teda RUN FUN?
Jemné Melódie používajú viac sloganov. Viac hudby a menej slov, Najviac hudby ráno a Dvanásť piesní za sebou. Ináč tá zmena ranného programu to sa dalo čakať ak sledujete trendy vo svete. Všade aspoň vo významných rádiách je dôležité meno moderátora a nie vymýšľať nejaký špeciálny názov. Napr. Kidd Kraddick Morning... Kto chce nájde si príkladov viac.
Inak tento tyzden su v power play same zname mena :-D
Skor by som povedal, ze je to zmenou situacie na trhu. Funradio malo v minulosti vela claimov a sloganov, ktore boli skor kontraproduktivne. Teraz vysielanie pozostava iba z 2 silnych eventov- ranna show a viac hudby ako konkurencia. Vsimni si, ze napr. JM maju len 1 slogan.
ale inak ja byt vo vedeni FUNka tu konzultačnu agenturu ktora im dala odporucanie nech to premenuju z RUN FUNu na Ranná šou vyhodim. Ved RUN FUN sa spustal len pred dvoma rokmi alebo kedy a bola s nim spojene dost silna reklamna kampan isli do toho peniaze a ta agentura im po roku alebo dvoch odporuči nech to zase zmenia? Je to normalne? Alebo zbytocne sa rozculujem ked ta konzultacna agentura ma len poradensky charakter a je na programovom sefovi alebo vedeni ci to co odporuca aj premenia do vysielania?
ten clanok co pridal wann bol mierne aktualizovany o informacie kto spieva ten jingel a že FUNko si ho robilo samo a kym sa nechali inspirovat.
wann: tak toto je sila to som až necakal ale možno je to aj lepsie akoby mali pustat už moje spomenute emaily a smsky od posluchacov stale dookola hehe.
Tak a rusi sa aj moderovane vysielanie a to v sobotu a v nedelu po 18:00. http://medialne.etrend.sk/radia/spra va.php?sprava=5927 (vymazte medzeru z linku)
Fun malo vzdy dobre jingle...akorat, kewd v lete presli do noveho formatu sa mi moc nepaci....ked je to cele nahovorene v Slovencine, v rokoch 1995 - 1999 mali najlepsie jingle...to je moj nazor...
Tak po Orange Top Fun ma aj RUN FUN novy zvuk. Som zvedavy ci zmenia zvuk aj inych programov. Inak ale mam taky cudny pocit že hraju trochu inak ako do 31.12.2007 teda že nehraju tak stare veci ako dovtedy. A inak v RUN FUNe vznikol novy slogan VIAC PENAZI VIAC FUN hehe
Aj tak si myslím že úlohou konzultanta nie je vyberať nového majiteľa rádia... :-) A myslím že to môže byť aj teraz aktuálne aby si sa ozval...
A este mimochodom, Clear Channel nie je ich jedinym vyznamnym klientom :)
Ozvem sa, ked to bude aktualne, staci? :)
taketo silvestrovske vysielanie ake nedelil Marcel som davno nepocul. fakt sleha. prepinal som aj inde ale nechytacka
Myslim ze M+M+B boli naozaj fajn. Niektore reklamy boli naozaj vydarene, a vsetko to zaklincoval telefonat s pripitou posluchackou :))
Nebol som pri rádiu ale myslím že ten kde sa spieva že Fun rádio Vám želá šťastný Nový rok...
Silvester bol supovy, RUN FUN aj Marcel skvely, hlavne tie reklamy ala FUN Radio.
Komu sa nepaci FUN nech si preladi radio na inu frekvenciu a nech nekritizuje FUN. Je to detinske ak niekto stale pise ze FUN uz nespravy dieru na trhu, ze stoji za ....
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň