Diskusia k téme Fun Rádio
Od 7.januara 2008 vo Fun radiu opat Katika?
Viete o tom nieco?
Vraj nove popoludnie s názvom Kati Fun od 15,00 do 19,00
Ahojte,hladam pesnicku od B.Browna-Play the game.Nemate ju niekto,alebo neviete o linku kde by som si ju stiahla?Dik
Andy, pockaj si. Nebudu to ale ziadne drasticke zmeny, len take kozmeticke :)
on air: a aka teda zmena caka vikendy? Inak tiež si myslim ze Karol napisal peknu kravinu ako možno budu moderovane to by som aj uveril ale dvaja moderatori pocas celeho dna ? to snad nie hehe
Inak zaujimalo by ma Karol, odkial mas to zavadzajuce a nepravdive info o navrate moderovania. Cez pracovny tyzden sa medzi 10:00-16:00 hovorene slovo urcite nevrati. Vikendy naozaj caka zmena, ale nie taka, ako si ju popisoval.
awoj plosim ak mate poslite mi niekto novu pesnicku gladiatoru-ako predtym.....no moj mail diky :))
To bol technicky problem. Vstupy v Autofune a Funstyle su predhravane dopredu. Asi to niektory z technikov zabudol nahodit do AV.
hehe tak toto co je? 9:24 zacina auto fun ale teda len rubrka TEST ale ziadne uvitanie nič viac
hehe zeby nejaka prva zmena ? je 9:12 mal by ist AutoFUN a nič !!!
tak co ja viem ten Nikodym??? možne to aj je v STV už nepracuje ale podla mna si slušne zaraba ved stale niekam cestuje, foti atd ale možno si spomenul na FUNko tak ide spat.
Aj mna by zaujimalo, odkial ma Karol taketo informacie. Dufam, ze nam to vsetkym objasni.
skade mas taketo info? Lebo podla mna je to uplna somarina.Ale bodaj by,ako to uz Ivo spomenul.
Mam silne pochybnosti...ale bodaj by si mal pravdu.
Vraj od januara bude celodenny program opät moderovany.
Viete o tom nieco?
6,00 - 10,00 Adela a Sajfa
10,00 - 15,00 Kava a Junior
15,00 -19,00 Marcel a Didiana
19,00 - 24,00 Cuco a Jeremy
Vraj aj vikendove vysielanie bude cele ine.
Napr.Orange Top Fun Sobota 18,00
A nedela 18,00 Ready ... znovu s Martinom Nikodýmom a Arielim
Hmm...uvidíme...
marcel: ale to bude zaznam z nejakejo koncertu alebo budete hrat ich pesnicky a popritom o nich kecat alebo ako?
Koncert po koncerte vo Funradiu - Chemical Brothers - 23:00, peckovy koncert
V piatok vecer isiel na FUN-ku zaznam koncertu Depeche Mode, dnes budu dokonca Chemical Brothers. To ma uz dost prekvapilo... :)))
to "akoze" demostrativne video dochodcov si uz mozete pozriet aj oficialne na ich stranke http://www.funradio.sk/9_temp_osprav edlnenie_dem.php
Tak nam ta kampan zostala asi nepochopena (a udajne odkopirovana od rakuskej GGK). Ani more music a uz ani more fun.
Marek: ale klud ved to asi zaplatilo FUNko nech je sranda
Ti dochodcovia su je*n*ty ? Akoze ked sa im nepaci humor Adely a Sajfu, nech si zapnu Uspavacie Melodie, nech sedia doma na riti a nech si nerobia hanbu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň