Diskusia k téme Fun Rádio
tak velmi formatovali až preformatovali!
A za tolke prachy take nezmysli.
Ach jaj na to treba agentúru a expertov?
a hlavne sa zobucte vsetci ti, ktori si myslite, ze sa vrati "stare dobre" Funko. si uvedomte, ze dnes sa radia formatuju na zaklade studie za X-milionov korun a nie tak, ako si nejaky programovy a hudoby a este neviem jaky redaktor zmysli. A zabudnite na to, ze by diera na trhu bola v tom starom alternativnom Funradiu.
boris je velmi rozumny clovek a take beketiny ako ze sa premenuje funko na energy je podla mna len vyplod nudy
Tak viem že Pollack Media formátuje rádiá skupiny Clear Channel. Táto skupina by bola schopná konkurovať Emmisu kde patrí Expres. Som vedľa či nie? Je Clear Channel reálny? Ozvi sa mi na mail, zaujíma ma kto si
Clovek sa vzdy dobre pobavi na famach ohladom zmeny majitela, ktore tu podaktori siria. Inak kto, ma aspon kusok logickeho myslenia, tak by si mal zistit, kto je konzultantom Funradia a koho ineho este tato firma formatuje a potencialni novi majitelia su hned znami :)
Boris nemusí chciet, ved nema majoritu...
Neverím týmto fámam, ale keby prišlo k zmene majiteľa tak zmena značky môže byť reálna. Treba si uvedomiť že naše Fun rádio má kúpenú licenciu na značku od Francúzov, tam táto značka patrí skupine RTL. Ak by naše Fun rádio získala nejaká konkurenčná skupina čo NRJ je, tak nebude v záujme ani jednej z týchto dvoch skupín používať značku Fun rádio. Ale to sú samozrejme len úvahy, neviem či Boris rádio tak rýchlo chce predať.
FUNAK ma pravdu Man, ty tu napises hoci co a nechce sa mi verit že keby FUNko ziskalo noveho majitela tak by ho premenovali. Teda určite nie ked sa budu chciet vratit ku staremu znamemu FUNku. Ved FUNko bude mat 18 rokov je to najstarsie sukromne radio na SR ma daco odžite je to znacka.
Co aky majitel? Pcha,ty co tu pises za nezmysly,vsak napis daco konkretneho a nie len to ze si vymyslis,ze sa Funko premenuje na radio Energy...boa ludia bacha,ja som zase pocul ze Funradio uz v buducom roku nebude Fun ale radio Twist a verte mi,je to tak:))))))))))) PF 2008 all.
ale kedy pride ta zmena majitela? už sa tu o tom toci aspon 2 roky a staaaaaaaaale nič.
Zmena majitela pride, toho sa neboj. Ale Fun Radio nebude ani stare, ani nove, Bude uplne nove radio Energy
kto sa skryva za nickom on air?
Lebo tento clovek neustale obhajuje nezmyselnu degradaciu
Fun radia,ktorá trvá už 2roky.
My ktorý sme vyrastali na Fun radiu čakáme len na zmenu majiteľa a dufame že raz sa k nám vráti staré dobré Fun radio...a nie samohrajka s kapacitou 20 pesničiek.
Ach jaj...
Dobre, kazdy interpret ma sice viac skladieb, ale zalezi od toho, kolko tych skladieb si ludia vyhlasuju v auditorium music teste. Kedze od Metallicy vyhlasovali len 2 skladby, ktore ale dopadli velmi dobre, no tak sa hraju tie dve a vo vyssich rotaciach nez ine starsie veci. Vsetko ma svoje jasne pravidla.
inak už je jedna zmena od januara ista, orange to fun bude v novom zvukovom sate a ci aj cas sa bude menit to neviem.
mam pocit ,ze funradio kazdu chvilu "objavi stary hit napr. od lucie ,alebo kapely metallica a potom ho trebars mesiac hra kazdy den do omrzenia....to ze toci nove skladby ako tak chapem ,ale ked chce hrat starsie hity tak kazdy interpret ma predsa viac skladieb...
ved ja to vsetko chapem a pamatam si este ked robil šport so slavom
...lebo autofun je jeho tunel, preto ho spolupripravuje jeho agentura Badam:)
Rasto uz v minulosti spolumoderoval Kokoriko.Momentalne do aktualnej programovej koncepcie jednak nezapada a ani on sam vraj nema zaujem moderovat iny program ako Autofun.
Rozhovor s Rastom Dutkom - programovy riaditel FUNka
http://medialne.etrend.sk/v setky-media/clanok.php?clanok=4185
Inak nerozumiem prečo tak vtipny chlap ako je Rasto nevysiela aj pocas dna bola by to sranda ale asi sefovat programu FUNka ho dostatocne niči.
Komu sa nepaci styl hudby na FUN Radiu, nech ho nepocuva.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň