Diskusia k téme Fun Rádio
Viva sa meni postupne, nie zo dna na den.
A ked uz ides na to takto: Zabudol si ako Ziman odusevnene obhajoval zrusenie moderovaneho vysielania (v case, ked sa udialo) v rozhovoroch ich prieskumami a studiami urobenymi a premyslenymi davno vopred? Ale ked sa zacal ozyvat znacny pocet nespokojnych posluchacov, tak uz po par dnoch sa zaciatok popoludnajsieho moderovaneho vysielania posunul na skorsiu hodinu. (asi si za ten tyzden stihli spravit este presnejsiu studiu, heh).
Prieskumy (ako MML), vyjadruju skor znalost znacky ako to, kto si dane radio za poslednu dobu naladil, takze radia s "kampanami" ako Viva v prvej trojke necakaj.
Pokial viem, Jemne melodie su uz na tom s funkom porovnatelne.
Takze s tvojim nazorom suhlasim minimalne, aj ked ti ho neberiem. ;)
Nemyslim si, ze Viva nevie kam ide.. A ako vyzera podla teba? Ved napis nieco konkretne. Viva je urcena pre ineho posluchaca, ako Fun radio. Fun je obycajna samohrajka (vynimajuc ranne vysielanie), ktoru posluchaci aj tak vnimaju, resp. NEvnimaju..Takze je otazne, ci mensia pocuvanost Vivy, ktoru posluchaci pocuvaju pre informacie a zaujimavosti, nie je viac, ako pocuvanost Funradia, ktore posluchaci pocuvaju jednym uchom dnu a druhym von, nie je viac, ako na oko vyssia pocuvanost Funradia. A myslim si osobne, ze Vivu pocuva viac ludi, ako uvadzaju prieskumy a tak tiez si myslim, ze je to lepsie radio, ako Fun, pretoze narozdiel od neho aj prinasa posluchacom viac, ako len do nemoty opakujucu sa hudbu.. To je moj nazor.
tvoj prispevok si priam pyta odpoved... biscuit ma pravdu v tom, ze viva nevie kam ide a ani akym sposobom a preto to vyzera tak, ako to vyzera. neustale sluby o zmene, bombasticky pripravovane akcie, rozhovory pana riaditela na inych serveroch o tom, ako to bude inak atd. no a jedine, o com viem, ze sa zmenilo je web.
a pokial viem, tak uspesnejsou komercnou stanicou od funradia, ak by sme to merali pocuvanostou (lebo inym sposobom to asi zmerat nejde), je len expres.
Komplexy? Komplexy? Zase raz nemozes zniest, ze funko (s prepacenim za vyraz) sa niekomu nepaci? Ako neviem, podla coho sudis, ze hudba na funku je najlepsia. Taky gulas, zacinajuc starymi pesnickami od Elanu konciac najnovsimi a najvacsimi komercnymi shitmi som na Slovensku asi este na ziadnom inom radiu nepocul. A jingle zavadzajuce tvrdenim, ze hraju najviac hudby ako ktokolvek iny, alebo ze su fun... A mohol by som pokracovat... Viva je na starsiu hudbu zamerana, tak nevidim dovod, preco by nemali hrat aj Olympic, M. Davida atd. Poradim ti radu, ktoru mam od teba. Ak sa ti tieto konkurencne radia nepacia (resp. mas komlexy z toho, ze su uspesnejsie ako f.nradio) tak prelad. ;)
PEACE!
Komplexy? Proste Fun utoci na vyssie cisla v pocuvanosti a inak nez tymto stylom to skratka nejde. O samohrajke by som rozhodne nehovoril. V rannej show je toho hovoreneho slova az-az. Hudba je v porovnani s komercnou konkurenciou (Expres, JM, Okey, Viva) rozhodne najlepsia. A inak chvalis tu Vivu- ta je zase pre mna najhorsie multiregionalne radio. Neustale zmeny v programe a hudba na Vive? Minule som tam pocul M. Davida, Olympic a este nejake talianske slagre. To uz radsej Expres a JM :)
Počul som upútavku na popoludňajšie vysielanie od 16:00. Nebolo by na tom nič zvláštne, ale v tej upútavke sa spomína meno Marcel. A v tomto roku o 16:00 oveľa častejšie vysiela Mimo ako Marcel. Alebo to len ja mám viac šťastia na Mima? Myslím že v tej upútavke mohol byť spomenutý aj Mimo..
Fun Radio je uz asi najvacsi komercny odpad na Slovensku. a tie ich jingle za kazdou pesnickou a aj tie pesnicky, no nemam slov na to radio. a este k tym jinglom. Viac hudby viac fun atd. nema absolutne zmysel. co je na tom take fun ze funradio je samohrajka a tych 20 pesniciek je stale opakovanych kazde dve hodiny, a sama rihanna a spol. fuj. kde je to stare dobre radio? uz nikdy tu nebude. esteze tu mame RADIO_FM a Vivu
Podľa všetkého sa do Fun rádia vracajú live koncerty. Už čoskoro bude Para, verím že bude tradícia opäť že každý mesiac bude takéto niečo.
teraz som si to kukol,ako co je na tom smiesne,fakt nechapem,keby tam bol aspon nejaky znamy ksicht,tak nic nepoviem,ale takto je to len zaujimave mozno pre toho,kto tu dotycnu aj pozna.
FUNko ma zaujimavu novinku na stranke. Ponuka video zaznam z rannej show, teda zo vstupov s rannym hostom. Celkom zaujimave. Hlavnym kameramanom je DJ Karol. hehe
biscuit: jeeeeemine fakt nevsimol som si IP. Sorry ludia.
Ja som pocuval takmer celu sobotu a vikend bol naozaj s One Republic, ako bolo na webe. Takze, to co tu trieska Tomas je absolutna sprostost! Konieckoncov, podla IP je to nas stary znamy, co tu uz pisal, ze sa vrati Nikodym atd. Ten clovek ma bud dusevnu poruchu alebo fici na nejakych halucinogenoch!
dr.max: lenze VY stari funkaci ste este pocuvali radio ktore nebolo formatovane a nechcelo byt az tak profesionalne a nebola vtedy taka konkurencia a ako si napisal FUNko sa vyvija a ide z dobou lenže tieto chyby nejdu z dobou v dnesnej dobe sa chyby neodpustaju teda neviem ako manažment funka bere tieto chyby ale ked chcu byt z dobou tak by sa toto nemalo stavat.
Casto tu kritizujete ako sa Funko zmenilo, ze pred tym bolo lepsie a pod. Pocuvam ho takmer od zaciatku a pamätam si uz rozne Fun radia. Radio sa vyvija a ide s dobou. My stari fankaci by sme za starych cias Fun radia, taketo chybicky presli s usmevom a hlavne Fun nadhladom nad vecou.
Funko je aj tak the best radio na Slovensku. Lepších moderátorov ako vo Fun-ku nemajú nikde. Tí zrannej šou sú jednoducho No. 1 a ostatní sú úplne super. ale predsa len by sa hodilo viac moderovaného vysielania a to hlavne v sobotu, podla mňa by malo byť celý deň, tak ako bol Fun Day. Playlist je tiež OK, len keby niekedy menej casto rotovali tie isté skladby. /5x za deň je trocha veľa/.
Marek: ale taketo chyby sa nestavaju prvykrat!!! spomeniem len o hodinu neskor zacala prednedavnom WorldChartShow alebo napr v sobotu pred par tyždnami AutoFun. Ak chcu stupat v pocuvanosti a casom sa FUNko chce predat inemu majitelovi toto by sa nemalo stavat.
chces povedat, ze ty si dokonaly bez chyby ? Moze sa stat, ze omylom daju nieco ine, ale zober si ze aj ine radia robia chyby.
Haluz:Fun radio ma vikend s Timbaland.
Na ich www je aktualne vikend s One repulic.
A do eteru pustaju omylom vikend s Feist.
Tomu sa hovorí : viac hudby viac debility.
Este im to aj zozerieme.
pan Ziman treba prehodnotit zotrvanie vo funkcii.
Nevyvodenie personalnych dôsledkov pri takychto fatalnych a neustale sa opakujucich omyloch,spôsobuje neustale opakaovanie preslapov vo vysielaní.
kam sa to Fun radio dostalo,ach jaj....
na FUNku je celkom zaujimava sutaz pre stredoskolakov ktory budu v skolskom roku 2008/2009 mat stuskovu. Ide o stuskovu v Chorvatsku so vsetkym co ktomu patri no celkom dobra sutaz pre cielu skupinu. Podla mna to bude mat slusny ohlas
sutaz je vyhlasena, ludia sa dovolaju, len ich telefonaty nie su priamo prepojene do vysielania, ale sa predhraju a potom s oneskorenim 5-10 minut oproti momentu vyhlasenia sutaze su pustene zo zaznamu. takto nejako to funguje v pripade rannej sou.
nemam vedomost o ziadnej relacii takej, kde by boli posluchaci vyzvani, aby volali resp. posielali SMS a ich reakcie boli "zahadzovane" resp. by sa nedovolali.
npr.SRo,keď vysiela reprízu-tak sa to pred začiatkom programu oznámi,aby poslucháči nevolali resp.neposielali sms.
Predhravany rozhovor je uplne vporiadku, lebo nie je vzdy mozne, urobit ho nazivo. Ale ako sa mozem zapojit do predhravanej sutaze, o ktorej ani neviem, ze bola vyhlasena? Ak vyhlasena bola, tak v tom samozrejme nevidim problem. Je vsak uplne zle, ked sa pustaju zo zaznamu kontaktne relacie, lebo v tom pripade sa do nich ludia nemozu zapojit a su zavadzani, ked sa snazia dovolat a zbytocne posielaju SMS-ky.
jasne lubo, ja som to skor myslel tak, ze tu niektori prispievatelia urobia velky rozruch kvoli takej uplne beznej veci, akou je predhravana sutaz. samozrejme, tento rozruch sa urobi len vtedy, ak si to niekto vsimne.
skor mi teda islo o to, ze predhravane veci su samozrejmostou a nie je potrebne sa nad tym nijako zvlast pozastavovat. a malokto si uvedomuje, kolko sa rozhovorov, sutazi a ostatnych relacii takto odvysiela bez toho, aby si to niekto vsimol.
http://rapidshare.com/files/87932921 /Silvester.part1.rar
http://rapidsh are.com/files/87954957/Silvester.par t2.rar
http://rapidshare.com/files/ 87963845/Silvester.part3.rar
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň