Diskusia k téme Fun Rádio
neviem, ci sa aktualne testuje novy balik skladieb pre nasledujuce obdobie, alebo je to len moj subjektivny pocit, ale viacero hravanych starsich skladieb sa vo vysielani obmenilo.
No,v noci hrajú celkom v pohode.Dokonca aj niečo staršie.
Dnes od polnoci do zajtra polnoci necham nahravat pesnicky z FUN Radia
sak ani pocuvanosti neverim, vsetky prieskumy su na milu jarmilu :D
hehe a veris prieskumom pocuvanosti? to dufam nie ved na sledovansost TV su peoplemetre a pocuvanost radii sa robi len na zaklade dotaznikov, ankiet
a už aj sledovanost:
http://medialne.etrend .sk/televizia/sprava.php?sprava=5457
ale myslim že staci titulok
Hudobná horúčka štartovala veľmi zle
tu mas graf:
http://medialne.etrend.sk/vse tky-media/grafy-a-tabulky.php?medium =televizia&co=sledovanost
tak viem že zatial tam neni sledovanost ale dole je graf a podla celkoveho priemeru vychadzam z toho grafu, celkovy denny priemer maju o 2,1% nižsi ako pred tyždnom takže tak, moýno prave ta relacia mala dobru sledovanost ale nemyslim hehe
Andy, kde si videl včerajšiu sledovanosť? Každý deň býva na medialne.sk ako to vyzeralo, ale cez víkend nie, tam by správa o sledovanosti mala byť zajtra. Tak ma zaujíma aký máš Ty zdroj o sledovanosti.
LuboTS: podla mna je to viac než pravdepodobne že ano. ale vraj ma byt natocenych nejakych 5 casti viac nie, ale co som videl včerajsiu sledovanost nebola najlepsia tak asi ani tych 5 casti možno nebude
http://img3.freeimagehosting.net/upl oads/51b1b1ec59.jpg
Tak k tomu AMT už mám nejaké malé info, to tu dávať nebudem. Napíšem len toľko, že som zvedavý, či keď na JOJ-ke budú ďalšie vydania Hudobnej horúčky, či aj vo Funku bude celý víkend venovaný danej téme z Hudobnej horúčky. Tento víkend sú to prelomové hity.
Predpokladám že viac starších skladieb pribudne po uskutočnení a vyhodnotení auditorium music testu, čo podľa mňa bude asi začiatkom budúceho roku. Ináč aj keď sa vyberajú skladby na testovanie, malo by sa pozerať či sa skladba hodí do formátu. Vie si niekto predstaviť že by Jemné Melódie hrali nejaké tanečné veci preto že v testoch ich ľudia chcú?
podla mna nasadzovanie tych starsich pesniciek suvisi s Hudobnou horuckou co ma oddnes zacat na JOJke a FUNko ma byt medialnym partnerom takze to je podla mna hlavna pricina nasadenia starsich veci a priklad može byt aj tento vikend ktory sa venuje prelomovým hitom 90-tych rokov.
skusim to niekedy, v akej dobe by mali zacat davat tie pesnicky ?
podla mna osobne jedine co funku este ostalo dobre su vysielace, teda chcel som povedat pokrytie
Anonym, ešte vydrž pár mesiacov a budeš sa čudovať aké skladby tam pribudnú. Videl som zoznam starších skladieb určených na testovanie. Ak len polovica z toho prejde, bude to taký mix aký sa len tak nevidí.
No pekne... čiže momentalne každe 3 hodiny ide Nelly Furtado-Do It, Natalie Imbruglia - Glorious, Tina-Kym Ty spiš, Kanye West - Stronger ... inak Playlist maju zaujimavy, taky mix vsetkeho dokopy, už chýba len Peter Kotvald alebo Helena Vondráčková alebo niečo slovenské, ako Marika Gombitova ;)))
Ten 24h playlist bude, ine radia nevysielaju podcast (ukazuje nazov pesnicky pri inetovom vysielani)
Skús dať nabudúce playlist za 24 hodín. Prípadne skús dať aj iné rádiá, napríklad Expres.
este 15.09.45 - Fall Out Boys - I'm Like A Lawyer.mp3
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň