Diskusia k téme Fun Rádio
no ved bolo na case aj ked je pravda že ta aprilova zmena bola podla mna najväčšia za 17 rokov vysielana fun radia ale dlho trvalo kym stiahli tie kde oznamuju ze su nove funradio
Fun radio sa uz neidentifikuje ako Nové Fun Rádio ale uz len ako Fun rádio :)
Fun rádio malo väčšinou dobré vtipné reklamy, tieto sú takisto vynikajúce.
co hovorite na nove reklamnu kampan Fun Radia ak neviete o čom je reč tak pozrite stranku:
http://medialne.etrend.sk/ radia/sprava.php?sprava=5034
a ozval sa dalsi ko*** ktory ma robur a nevie co je dobre (narozdiela od tych co ho maju nacierno)
Vsetci tu nadavate na Fun, ale pozrite sa na ich pocuvanost.... stale su na tretom mieste. tak neni o com
nechapem ludi, ktori hovoria, ze sa skladby na funku pricasto opakuju. skuste si len v jeden den naladit na 8 hodin napriklad ceske radio Evropa 2 a potom nieco hovorte o pricastom opakovani skladieb v eteri...
LuboTS: takže od 18tej moderovali oni dvaja tak myslis? Uvidime ako to bude dnes.
Už ani nepamätám kedy som počúval FUN. Vôbec mi nechýba to upadlé vysielanie.
Sobotné večerné vysielanie bolo iné ako bývalo. Všimli ste si? Bol jeden 6 hodinový blok ktorý moderovali Kava a Junior spolu... Pred tým bývali 2 bloky s jedným moderátorom.
Je to naozaj ubohe radio, oni sa za tie ich chujoviny vobec nehanbia? Este som nevidel, ze by nieco bolo pol roka stale nove. Pripustam par skladieb, ktore inde nehraju, ale ostatne skladby hraju denne v rovnakom case, uplny des. S tymto radiom je kazdy den rovnako kopirovany do bodky. Ved oni vyrabaju odpor ku skladbam. Este som nieco chcel, ale ja si spomeniem.
wann: no neviem ci funko cakaju este nejake zmeny ja mam skor taky pocit že manažment program už nebude velmi menit skor sa budu snažit teda ak už sa nesnažia funko predat
Je to súčasť selfproma. Svoje slogany majú aj Jemné Melódie, aj Expres, aj Okey... Jednoducho to patrí k rádiu. Pre rádio to má svoj význam.
Reklamy propagujúce FUN RÁDIO. Sami sebe robia reklamu.
dnes ked som isiel z kosic, tak v buse hralo NOVE FUNRADIO. po kazdej pesnicke isle nejaka znelka, bud pocuvate nove funradio, alebo viac hudby viac fun, vo funradiu pocuvate najviac slov. a ceskej hudby. ved to musi clovek zblbnut z tych kecov po kazdej pesnicke a kolko je tam este aj tych reklam
Ikser ma pravdu. Suhlasim. Uz by to mohli stiahnut - "pocuvate nove fun radio". Ved uz to davno nie je nove a dost si tym aj pohorsili.
no iste.. :)) Jura moze pozdravovat akurat tak Andrea Belkova (snad to Juro teraz necita, hh)
Radsej nech uz ziadne zmeny nerobia. V poslednych rokoch su tie zmeny aj tak vzdy len k horsiemu. Okrem toho, zase by sme pol roka museli pocuvat jingle typu "Pocuvate este novsie Funradio".
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň