Diskusia k téme Fun Rádio
No beyonce to asi nebude, lebo hrava sa bueautiful liar a to sa tam nespieva alebo listen a to tiez nie,
Daj viac info pomala skladba, rychlejsia? Spieva to len zena?
Je to niaka nova skladba ???
Ikser: netusim lebo teraz co jedine viem tak pesnicku od Beyonce a pesnicku Get Bodied nasadili teda je v Orange Top FUn vo What´s Next a v tej pesnicke sa nič take nespieva takže z funka to zrejme nema
Takto nejako si ja predstavujem typickeho posluchaca Funradia. Len teraz neviem, ci tito ludia vyhladavaju Funradio, alebo toto je vysledok pocuvania Funradia. Plosim poslite tu pesnicku Miske Sandorovej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
moenka plosim vás pošlite mi ju ak ju mate plosim aspon niekto sa mi ozvite ja mam aj taku nahrawku ale neviem ju zohnat tu pesncku mojenaaa plosim váááááás moj imail je:michaela.sandorova@zoznam.sk dakujem velmi pekne strasne mi pomozete ak mi to pošletee
moj imejl keby ste ju mali je michaela.sandorova@zoznam.sk dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee m
prosim o tuu pesnicku prosim váss plosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiim poslite mi ju ak ju niekto mate horne by ste ma potesiliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiii
Ajojte poprve vás zdrawim a chcem vas poprosirt o jednu prosbu ak by ste boli taky dobry nemate niekto pesncku mislim že ju spieva beyonce a niečo spieva že rolikan rolikaan rooool taketo niečo spiewa prosim vas pošlite mi ju hrozne surne ju potrebujeeeeeeeeeeeem dakujeme
Nechcem porovnávať to čo sa hráva u nás a v USA chcel som ukázať že sú rozdiely medzi formátmi a rozdiely v tom, koľko týždňov sa skladba v jednotlivých formátoch hrá.
puma: pisal som do funka a napisali že to bol technicky problem ale nič viac ale vraj by sa to už nemalo opakovat
Andy, mam pocit ze niekto sa sekol a nenahodil tam koncert LiveEarth ale pesnicky. Ale dost im to trvalo pokial to dali dokopy
LuboTS: Boze, nevidim dovod porovnavat SR a hitparady v USA.
Keby si si pozrel hranosť v jednotlivých formátov v USA, zistil by si že je celkom normálne že jedna skladba je v niektorých formátoch neskôr. U nás je to trochu netradičné, stále je dosť skladieb ktoré hrá Expres skôr ako Funko.
Možno sa niekedy často hrávali skladby ktoré poslucháč nechcel počúvať. V dnešnej dobe ak sa skladba hráva často, je to na základe niečoho. Každá jedna skladba (no okrem úplne nových samozrejme) je testovaná. Teda ak sa niečo hrá často, je to hit.
duk puma a nevie niekto prečo meskal? ja som aj pozeral dos tudia cez kameru a po deviatej tam bolo zhastnute svetlo a pozrel som okolo 21:50 a Karol tam niečo robil asi meskal ale nezda sa mi to ved to by mal aj pocitac sam spustit samozrejme ak je tak naprogramovany
no super je po 21:00 a koncert LIVEEARTH nide funnko ma problem alebo teda bude mat!!! odvysielali reklamu že EURONICS vam prinasa konecrty LIVEEARTH a ide sa dalej no supa
Live Earth na _FM:
http://www.radiofm.sk/content/ view/full/22794 (bez medzier)
Fun ma zmluvu s Coca Cola - relacia World Chart Show. Ked si pozries sponzorov projektu Live Earth, pochopis. Nie je to o hudbe, je to o biznise.
Tak sa ospravedlnujem, mozno som to prehnal. Odteraz len argumenty!
je zaujimave, ze sa do tohto projektu zapojilo prave Fun radio a nie verejnopravne ale-az-prilis-alternativne radio_FM. pre kompetentnych a vysoko posadenych je opat o jednu zamienku viac...
dufam, ze tvoj prispevok tu bude riadne dlho a ze si ho admini tejto stranky nevsimnu, aby si vsetci precitali, co si to za kus... inteligenta, ktory vyjadruje svoje nazory vulgarizmami a nie argumentami.
Na EXPRde je aj hovno hitom...kebyze tu nemam ********** spojarov, uz zakladam vlastne piratske radio a vysielam riadnu hudbu a nie 4 pesnicky dookola!!!
to su typicke formulky SDX-a. neviem, co viac moze rozhodovat o tom, ci je pesnicka hitom alebo nie, ak to nie jej hranost.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň