Diskusia k téme Najlepší moderátor Rádia Expres
Sem pisu kreteni ktori v radiu ani nahodou nerobili, nie je nad vas lebo ste najmudrejsi na svete ! sklamala som sa vo vas vy znalci. Je mi dobre ked som z tejto branze odisla. Poznala som toho rysaveho potkana este v okey, nie je cisty. Sluboval ze s drogami skonci ked sme boli spolu v lete.
Ty sa volas "urvekt"? Lebo to obsahuje ten Tvoj krypticky retazec.
a ty my zase ukaz kde je tu napisane naj moderator radia expres roka 2009 a to nie su znaky ale moje meno napisane v azbuke ja za to nemozem ze server radia.sk neberie azbuku pre mna to aj tak zostanu najlepsi moderatory radia expres a na fun radiu som rad pocuval aj fun fatal s adelou kadzu nedelu na obed aj kokoriko kazdy pracovny den rano aj top fun moderatorske schopnosti nie su vsetko u mna je naj prijemny mikrofonicky hlas martina fencaka bez jeho hlasu je pre mna expres music show o nicom a evu kotusovu spominam aj hlavne koli tomu ze hudobna posta bola ovela lepsia ako neake made in walner alebo hemendex alebo bumerang a jednym z mojich najoblubenejsich moderatorov radia expres je aj nebohy stano radic a jeho relacia uschovna v nedelu doobeda
Ty v ktorom roku žiješ? To akoby som povedal že vo Funku rád počúvam Let's Fun s Mircom a Truhlíkom :-)
martin fencak a eva kotusova
jednoznačne moderátori EXPRES BUMERANGu
KUTŇAS?-trapošina
Ja si myslím že naj moderátor je Duro Turis,podľa mńa je veľký sympaťák a hlavne nechýba mu nič čo sa týka jeho krásy a veci podobných
naj ako najlepsi moderator radia expres je duro turis,,podla mna!:D
Nemyslim ze Kutnas je trapny..prave naopak,z Wallnerovho vysielania sa mi to zda ako najlepsia cast...ale pre mna je momentalne najlepsim moderatorom z Expresu Duro Turis...
Ďuro a Djuro vedia z expresu najlepšie moderovať tu nieje o čom a Walner ja nič proti nemu nemám len je trápny s tým Kutňasom a zle sa počúva! Tak ho už nepočúvam ked vysiela.
Nezdá sa mi že Andrej má problém s bratislavským prízvukom. Mne sa veľmi pekne a príjemne počúva. Obdivujem jeho hlas, znie skutočne nádherne.Mimo éter netvrdím - a to mi nevadí - ani ja nehovorím určite spisovne, ale vo vysielaní je perfektný !!!
A určite používa v komunikácii Ľ.
Som rada že pracuje v rádiu Expres, strašne rýchlo som si na neho zvykla, neviem si predstaviť deň bez jeho vysielania. Keď mám možnosť, určite ho počúvam, jeho pekný hlasový prejav mi spríjemňuje každodenný život. Je to môj názor - prosím neberte mi ho, aj tak ma nepresvedčíte o inom !!!
...ja len taku pripomienku. Andrej je fakt sympaticky a ze nema bratislavsky prizvuk? Evka, pocuvaj poriadne. Ved to az usi reze, hrozne! ma hrozny bratislavsky prizvuk a k tomu ziadne ľ !!! ale tuto chybu robi aj zikavska, noro, dodo, simko..teda skoro vsetci. mali by s tym nieco robit, ked su profesionali a rozpravat spisovne.
NAJ: je predsa Lujza Mlsná a Adam Evo
Ako vieš že som vydatá ?
Ale k veci : Neviem čo som také napísala, čo by malo vadiť môjmu mužovi. U nás v mojej rodine všetci počúvajú Expres, je to fakt naša obľúbená rozhlasová stanica. A ja len píšem na tému - najlepší moderátor rádia Expres - a za všetkým si stojím, neviem čo chceš viac vedieť ?
A že mám ťažkú diagnózu - počúvanie Expresu, to viem dávno, ale radšej mať túto diagnózu ako nejakú horšiu. Uvedomujem si ju, ale každý má asi nejakú záľubu, koníček...napíš podrobnejšie ak ti ide o niečo iné čo som možno nepochopila ! Rada odpoviem. Eva
evka ma za muza andreja:) zhoda mien cisto nahodna:)))
Evka a čo na to Tvoj muž?
Toto už hraničí s diagnózou...
Myslím si, že každý v bežnej komunikácii používa nárečie, prečo by mal byť Andrej výnimkou ! Ja s ním rada pokecám a je mi jedno či po bratislavsky, alebo spisovne - ja mu rozumiem veľmi dobre !!!
Obdivujem ho ako dokáže rýchlo preladiť z Kutňasa na Ilonu, či Tondu a zrazu je tu ten super chalan z Expresu - Andrej !!!
ahoj Mirka - teším sa že reaguješ...
viem, že s tým nemá problém, ale keď nie je v rádiu, rozpráva vážne inak...raz som s ním volala ale to bola sila :D myslela som, že sa rozprávam s niekým iným :D
Andrej Wallner je profesionál, nepotrebuje nič zakrývať, žiaden bratislavský prízvuk.Určite nemá problém spisovne sa vyjadrovať.
Som o tom presvedčená.
ahoj...
tak to tiež neviem, prečo je znova v doprave.. možno len dočasne... no dúfam, že bude moderovať znovu, bo mu to ide :))
k Andrejovi Wallnerovi - je fajn, vo vysielaní aspoň nehovorí tým "blaváckym" prízvukom ako mimo éter :D čudujem sa, že to vie zakryť :)
Najlepší moderátor rádia Expres? Jednoznačne Andrej Wallner - jeho príjemné moderovanie, nevtieravý humor, neskutočne krásne znejúci hlas hovorí za všetko !!!
Asi mám slabosť na Andrejov - tiež mi veľmi chýba vo večernom alebo podvečernom vysielaní Andrej Svitok.
Andrejovia - ak sem niekedy zablúdite - pozdravuje vás Eva z P.K.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň