Diskusia k téme Najlepší moderátor Rádia Expres
mne ju tiež pripomína, akurát dnes som nad tým uvažovala :)
ale dúfam, že čoskoro niekoho dajú do večerného vysielania.. treba tam aj hovorenú reč :)
Mirka: Mne Zuzana pripomína Hanu Rapantovú,aj tá dávala takéto témy,ale ešteže nebude už vysielať večer:)
anonym: s tým súhlasím, ale aj tak by mohla Zuzana začať rozprávať aj o niečom inom ako o svojich kamarátoch a o tom čo kedy robila... stále dáva len tú istú tému, to sa už nič iné nedeje? len jej život nás má zaujímať???
...praveze zuzana rozprava aspon spisovne na rozdiel od ostatnych,. ktorym mäkke Ľ nic nehovori..mali by s tym nieco urobit, ked su najpocuvanejsie radio, lebo ma to normalne irituje. inak su fajn, snazia sa.
z tych lepsich vedu Duro a Djuro...samozrejme aj Dodo :)
mne dviha tlak zuza kostelnikova a co mam robit? sak vypnem radio a nepocuvam ju :D
Naj je pre mňa Noro Dolinský a vôbec mi nedvíha tlak ako "Ja" náhodou pri nom je to príjemne prebúdzanie,aj ked som zbožnovala jeho expres párty.A ešte aj Duro Turis je supeeeer :)
Majak, chcel by som pocuť Teba. Podľa Tvojho hodnotenia mas odrobench za mikrofonom minimalne 15 rokov....A v nejakej celoploske, vak?
neprirodzene preafektovane vyumelkovane hlasy neprofesionalnych spievajucich labutiek a skriekajucich pavianov
asi Noro Dolinsky - kvoli nemu nepocuvam ranne vysielanie, dviha mi tlak - i ked na druhej strane nieje zly,ale mi proste zavcas rana vadi
Duro a Djuro :) *THUMBS UP*
Nezabudli ste na nich nejak?
drahy martinko, ty si robis reklamu svojim slovnikom.
o5 radio GRCPRESS si robi reklamu...ste uboziaci ako uz zopar rokov...
Myslim si , ze nik.Pretoze ked mam moznost a pocuvam ich, tak ako keby som pocuval stale toho isteho. Lezie mi na nervy to ich spievanie. A to si hovoria "profici".
Expres je onicom.A Zikavska je vyafektované nechutne
steňa z ktorého mi je na grc.
Blééé.
Radio FM to je neco dobrá hudba,dobrí ludia.FM!FM!FM!
Dodo a Noro, ostatni ktorych som mala rada(Daro Richter, Tomas Durcek atd.) odisli..chvalabohu ze radio stiham pocuvat len rano, poobede ked je tam Zikavska by som to s nou neprezila, kedze preladovat by sa mi nechcelo =) Dodo, Noro & Ilko(kto pocuva vie =D) 4ever =DD
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň