Diskusia k téme Najlepší moderátor Rádia Expres
Binďo ma hlas ako keby bol cerstvo kastrovany.
Na rádiu MAX sú najlepší MIŠKO KOŽUCH a KULY. Na Exprese Binďo.
No pozeral som na stranke expresu, maju tam archiv...minuly rok ZIADEN sekac nebol pred kupaliskom...no coment
ked to tak chces vediet,tak tu mas priklad.Stalo sa to pred rokom.Asi tak 30 ludia nasli na parkovisku pred kupaliskom sekaca.Nikto sa z nich nemohol dovolat do radia,ibajedenclovekktory auto vobec nehladal.Dokonca povedal,ze na nom aj prisiel a ide s nim naspat.Do eteru.Staci ti?
V aute mal este krabicku od cigariet,ktore fajcil.NO COMENT.
keď ešte vysielal, tak Fenčák z Expresu a Mišo Kožuch z rádia Max.
nemam co zavidiet,mam osobnu skusenost,takze neviem, o com to tu pises.Ak to bolo poctive,tak mozno 1 auto z 5.
my sme za mikrofonom nesedeli a to iste odporucame aj vam moderatori radia expres, ktori tu tak prudko reagujete.
a co tak dat temu NAJHORSI MODERATOR RADIA EXPRES?
sekac je podvod, hehheheheehhehehe.....podvod mas v slipoch.,.....ja to auto mam...ty zavid...a poctivo
hovno viete....sedeli ste vy kritici niekedy za mikrofonom????tažko...a take su aj tie vase reakcie...
ja som dnes umieral hnusom...Bol som v troch obchodoch..Vo vsetkych hrali samozrejme expres. Tie piesne z ktorych sa mi sice zdvihal zaludok by som celkom prezil, ale tie vtierave hlasy? To su moderatori? Bolo mi zle, ze tato stanica je druhou najpocuvanejsou.Fakt otras a nevkus.
preboha o com to tu trepete. aky moderatori expresu??? toto su moderatori??? nebudte smiesni
Radio Express nema ani jedneho dobreho moderatora.Je to vsetko len vnucovanie posluchacovi,az je to trapne.A sekac je tiez len obycajny podvod.
Noro aj s Dodom uvadzaju rannu show Hemendex(5:00 - 9:00)
Noro (aj ked neviem kde sa vytratil v poslednych dnoch), Dodo a Rasto Becaver
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň