Diskusia k téme Najlepší moderátor Rádia Expres
Podla mna je najlepsi moderator Bindo. Na feste na Duchonke spolu so skvelymi skupinami zabaval vela ludi (teda aj mna). A dufam, ze pride moderovat aj na buduci rok. Je uplne do pohody. A kto nema rad moderatorov z radia Expres nech si preladi.
ironicky? :))))
to anonym.. vsak ani nepocuvam expres, kedysi hej, ale som uz daaaaavno preladila, ved to sa neda pocuvat. :))
ja som bol len v sobotu, a bolo podla mna tiez fajn, organizacia dobra, spociatku pre mna nezname kapelky, ale dalo sa pocuvat az na par vynimiek, skoda ze daktori z piatka nespievali az v sobotu :) potom prisli Slize, trosku menej vulgarnosti mohlo byt,ale inac dobre... ale az na konci P.S., Gladiator a hlavne Meky urobili super atmosku.... aj v sobotu sa rozhadzovali oranzove "srandy" :-D a spoznal som tam fajn babu, takze to hodnotim velmi pozitivne :-))
Ešteže pri hádzaní fosforeskujúcich tyčiniek tak celkom vtipne vysvetľoval, že "tie srandy treba zlomiť a budú svietiť". Išiel by som aj v sobotu, ale nevydalo. Píšte aj sobotný návštevníci ako bolo.
Ale Binďo je celkom dobrý moderátor, podľa mňa má štavu a je aj adekvátne lojálny k svojmu chlebodarcovi. Na Ružinej mal snahu uviesť ľudí do varu, a vyzeralo to dosť úprimne.
Najsamlepšie rádio a jeho najsamlepší moderátori majú najsamlepšiu vyslovnosť...Dnes som sa o tom presvedčil. Meno moderátora neviem, ale v jednej vete povedal "dneska", "kdo", "je toho moc na mňa" .... To hovorí za všetko.
mne praveze vadi woman in love od liz mcclarnon, co furt hravaju
Niektori hovorili ze to bol super festival.. hmm , nech sa viaceri vyjadria. :)
Fakt to bol taký trapas(Ruzina)?kto všetko z moderátorov tam bol?
PS:Desmod má omnoho viac super pesničiek, takže fakt nechápem prečo dávajú dokola len V dolinách. zo začiatku sa mi páčila, ale už jej mám plné zuby.
nepocuvam expres, ale to co dokazovali moderatori radia pocas prestavok medzi vystupenim jednotlivych skupin tak bol podla mna aj dalsich zucastnenych trapas, snazili sa byt vtipni ale aj do zadnych radov bolo pocut piskot pritomnych divakov..pekne..!
Desmod - V dolinách počuť minimálne 4x za deň
Keď sa niekomu nepáči, nech si preladí! Každému sa páči niekto iný a niečo iné. Konečne sa Expres dostáva na nohy:nepúšťajú miliónkrát to isté dokola a aj dvojice sú príjemným osviežením. Ale čerešnička na torte by bol návrat Maťa.
Janula, vidno, ze ty si znalec. Fakt, respect!
v exprese su aj moderatori? nevsimla som si. :))) to nie je moderovanie, co predvadzaju.
a v tom prvom su paaaaaaaaaaaaani moderatori a este s velkym P
mozno necitaju, ale aj tak to nie su moderatori. moderatori su vo funku, okeyku a fmku, ale nie v exprese
Veronika súhlasím s Tebou. Martin Fenčák, Martin Fenčák,...
Hrozne mi tam chýba. Mala som rada jeho vysielania a bol to pre mňa riadny šok, keď z jedného dňa na druhý nevysielal :( je nejaká malá nádej, že ho budem niekedy v éteri počuť?
Pardon, ospravedlnujem sa, jasne, Lucka =) Dakujem ti.
Ty druhy Ja, co kradnes nick.. Nic necitaju z papiera dobre? Ak nieco citaju (co v niektorych pripadoch je samozrejme potrebne) tak pouzivaju vymozenost menom pocitac... a mozem ti zarucit ze MINIMALNE 60% vysielania neni ziadne citanie.
gabika gajdosikova je lucia gajdosikova a uz nieje gajdosikova, ale dankova :).... najdes ju na prazskom radiu rock zone 105.9 :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň