Diskusia k téme Rekordy
som v obci Podkonice (pri Slovenskej Ľupči) pri futbalovom štadióne včera doobeda chytil rádio Café z Budapešti, asi 1.2 kW, kvalita nebola najhoršia.
Vcera mi islo v PD na sidl. Sever radio Max na 98.7 MHz. Stale idu 0.5 kW? Zda sa mi to sila, kedze tu idu max. TO ci ZH...
Všimli ste si, že v diskusii už nie je téma: 21.12.2012 - Koniec
Prečítajte si ešte toto, o čom sa už dlšie hovorí, že čím ďalej, tým viac budú zlyhávať počítačové, energetické, telekomunikačné a satelitné siete:
http://www.sme.sk/c/5105735/brazilia-zhasla-pricin…
brekov okres humenne 20. 11. 2009 cca. 17:05 91,0 MHz radio actualitati curcubata 60,00 kW H stereo bez rds autoradio sony rds rusene 91,0 MHz radio expres zarnov 1,00 kW H
Dnes na mobile chytene v Novom Meste Radio One 90,6;Radio Max 101,0 a Radio Yes 102,9Mhz tieto ma dost prekvapili vyhladom na vykon vysielacov.
101,2 MHz rdn malopolska nejde z przehyby ale z novoho saczu tam je len planovana naozaj mozem potvrdit ze ked som popradcan iba byvam v humennom poruchu przehyby som si nevsimol ma naozaj kvalitny zvuk a vzdy presny cas a datum v rds to mi vyhovuje najviac
Szczawnica - Przehyba tam sú všetky GE-84 s max. ERP 10 kW
88,0 - Jedynka
90,0 - Krawków
94,7 - Trójka
97,8 - Zet - táto má max. len 2,5 kW
101,2 - RDN Małopolska
103,2 - RMF FM
105,4 - voľná
106,8 - voľná
Takže aj na 88,0 a 94,7, kde je dnes 5 kW bude niekedy 10 kW.
Przehyba má veľmi kvalitný zvuk, stereo, RDS a ďaleké pokrytie na Slovensko - hlavne smer - kotliny na Poprad a Prešov a najkvalitnejšie Stará Ľubovňa
dobsina suhlasi, pred rokmi som na namesti naladil niekolko polskych stanic. a to nebolo nejake extra autoradio a vobec nie extra antena.
No prosím, pri tej výške je 5 kW až až, teda nie je sa čo diviť.
94,7 MHz H Szczawnica - Pzehyba 1175 + 60 m - PR 3 - Radio Trójka, 5 kW. Vysielač sa nachádza nad Starou Ľubovňou.
ešte spomeniem, že signál Vivy som mal na 106.6 i pred sedlom Besník v smere od Dobšinej, myslím, že aj pri Dobšinej by ešte bol, neskúšal som, výška vysialača robí divy, taktiež bolo zaujímavé počúvať rádio 7 pri Polomke 0.5 kW, vysielač na paneláku.
To autorádio to odfiltruje, 94.7 hralo dosť dobre poľské. Nepočul som síce o aké rádio sa jedná, ale vyzeralo to jasne na verejnoprávne, to bolo vidieť, teda PR, potom som si to overoval a PR3 je práve z už spomenutého vysielača, takže je to jasné, nič iné to nemohlo byť, chce to len kvalitné autorádio.
no neviem. 94,70 by celkom uspesne mala rusit MR1-ka na 94,60 z aggteleku.
z polska (zatial) jedine 88.00 - PR1
Nie, úspechom boli aj tie 2 vzhľadom na polohu a vzdialenosť od UA, v Rožňave som nemal čas na ladenie, náhodou som naladil.
a ine programy z przehyby v roznave nechytas okrem 90,0 MHz to ti rusi dievcenska skala
a co ine radia zo zakarpatskej oblasti z ukrajiny nechytil si uz nic
Pri sídlisku JUH hrá pomerne kvalitne PR3 - Trojka na 94.7, vzhľadom na výkon a terén to je slušné, 5 kW a mala by to byť Szczawnica. Myslím, že dobre hrá vo väčšine Rožňavy, príjem cez autorádio.
som dnes v okolí Betliara chytal niečo na 101.9, asi Zakarpatia FM, ruština alebo ukrajinčina to bola, slabý signál, miestami lepší, ešte ale predtým v Dobšinej niečo tiež v takom nejakom jazyku, bola to frekvencia 88.9, takže asi Naše rádio. :-) No to bolo tiež slabé. UA rádiá na takú diaľku je ťažké zachytiť.
hrabovec nad laborcom 105,8 MHz rr 2 cultural curcubata 60,00 kW H
porubka okres humenne 96,2 MHz trojka 60,00 kW swiety krzyz H 96,0 MHz rmf fm choragwica 60,00 kW H trnava pri laborci a uzhorod 96,0 MHz radio 21 oas 2,00 kW H
Tak tak Dubnica nad Vahom-Toho DCA radia ze neni je skoda,rekordne vela ludi banuje,ze nie je.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň