Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Škoda, že ako mi hovoríme to idze zos našich kešeni.

však jsem Ti to psal, že digimedia je oničem... ;-) ten výkon se mi nezdál hned, jak napsals. Blondýna v kanclu se asi sekla :-)

Tak už mi našlo Porúbku, ale musel som toľko špekulovať. Keď napíšete Porúbka, tak nevezme nič, keď kliknete na Porúbka, okres Humenné, tak sa Vám to zobrazí.

Je dosť smutné, že tá ich nová aplikácia nechce zobraziť žiadnu Porúbku, a to ich máme na Slovensku najmenej 5. Z Digimedie mi odpísali totálnu kravinu, že CH 33 Laskomer má 2,7 kW. Ináč pridal som na mapavysilacu.cz nejaké nové výkony, tak sa tam pozrite ak chcete.

V Nemešanoch som pri družstve chytil CH 25 VERMUX Dubie na izbovú anténu a CH 59 MUX2 Dubie na sito.

Mám pre Vás prekvapujúce výsledky dnešných meraní. V Starom Smokovci ide bez problémov Lastovičí vrch CH 25 VERMUX a CH 59 MUX2 aj na izbovú anténu. V Poprade pri cestných stavbách na kopci idú tiež obidva multiplexy, no už na sito. Popradčania a okolie, skúste si smerovať antény na juhovýchod, keďže je DVB-T vo vertikálnej polarizácii, tak to v Tatrách neruší ani analóg z Dubníka.
Tuner Asus My cinema - U3000H, program Splash lite.

D.K.Presne jeto tam namontované natom BTS.Hľadal som to na sat. mape ale na mape neni nič mapa je asi stará.

Kde je Javor vím!
Zajímají mne souřadnice kde bude vysílač! Protože Towercom tam nic nemá. Takže to asi bude na té BTS.

Presne je to na hranici Budinskych a Divínskych Lazov na Javorí rozprával som sa zo starostom Budinej tak to už montuju.

dej prosim GPS, Píla má svůj analogový TVP a ten to určitě není, tak ať je jasno co se tím myslí. Na Javoru je jen mobilní BTS.

Tak to už asi zapli, STV1, STV2 a STV3.

Ale jeto Javor on jesíce nad Pílou pod Javorom ale ho volaju Detva Javor a už Montovali tie rakvičky minulý týžden a dnes som bol na Budinských -Lazoch tak je to už namontované dobre je to vysoký vrch bude to dobré pokrytie.

Suchá Góra vyžaruje na všetky smery rovnako, problém je v tom, že smerom na Slovensko je to samá hora. Ja mám v okolí Humenného problém chytiť FM, nieto ešte DVB-T.

tak už je to zas Javor :-D<br />
No pokud vím je tam opravdu jen BTS, sice nad Podkrivánem je TVP, ale to není nijak vysoko a od vrcholu Javoru je to dost daleko, to nemůže nic pokrýt. Tak fakt nevim kde to tedy má být...

podle mne tam mají směrové antény, bylo by to logické i vzhledem na kolizi na stejném kanále na SVK.

ad: Nepoznám nikoho, kto by na Slovensku prijímal DVB-T zo Suchej Góry. Slabý analóg mám aj ja pri Humennom, no DVB-T nič. Ak chceš napíš mi na e-mail, už tu nechodím, môžeš aj po poľsky, ovládam Poľštinu.
Marian: Dziękuję Ci za informacje.

Tu je to odfotené...
http://i51.tinypic.com/24gq78l.jpg
http://i53.tinypic.com/er0ie8.jpg

Okrem iného je tam aj príloha TV OKO (TV program na týždeň), noviny stoja 60 centov.

Pokial viem,tak to má byť na kóte Javor

pre buco:
Vieš čo ale aj na dvbt.towercom píšu, že to bude TVP Detva, takže ten 495 metrový vrch Skalinec. Len nechápem prečo TVp, keď predstavitelia Towercom ešte minulého roku prezentovali na on-line kótu Javor, asi to ešte nemôžu dať na Javor v prechodovom období lebo by sa to rušilo. Tu to píšu, že TVP Detva - úplne dole: http://www.dvbt.towercom.sk/aktuality.php?article=… . Inak na Javore je dajaký stožiar pre mobily alebo TVP??? Tam asi nie je žiaden TVP, lebo Detva TVP je Skalinec.
Inak keď ste pozerali dnes niekto okolo 15:15 -15:30 tak na TA3 hovorili, že analóg skončí už v lete - no to sú nam novinky :)))

Ak spustia ysielač na budinských lazoch Javor tak ten má lepšiu polohu pokryl by všetky dediny čo su vdolinách v LC aj Detvu možná aj Hrińovu bol som tam je stadial výborný výhlad.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň