Diskusia k téme Europa 2
Na radia.sk je toľko neaktuálnych vecí a nedostatkov......Klasické slovenské weby iba opisujú tlačové správy. A tu tlačové správy nevyšli. V Poprade je z SOU na Okružnej už aj anténa dole vyše mesiaca.
Tak keď je to isté, tak by to mohli tu v zoznamoch opraviť, myslím tú E2 v KE aj potom to Melody v Poprade.
Na info@europa2.sk som teraz písal po druhýkrát - prvýkrát keď mali výpadky na košickom vysielači asi rok dozadu, no zostalo to bez reakcie a teraz to bude asi rovnaké. Na technické veci tam asi nemá kto odpovedať
Ide z Bankova. Expresnet kvázi upratuje. Ako urobil aj Melody v Poprade.
Oficiálne zdroje.
Aj ti tam niekedy odíšu, keď napíšeš do E2?
Odkiaľ to máš, že E2 ide naozaj z Bankova ? Ja som to len tipoval podľa zmeny signálu na určitých miestach. A čo keď ide napr. z novej nemocnice, odkiaľ pôvodne ešte vysielalo Top resp. Okeytop rádio na 101.9, prípadne z vodojemu na Furči, kam sa to neskôr prekoordinovalo na 102.0 pre rádio Okey ? No doma mi to teraz v pozadí viac šumí a zároveň je to rušené tým ukrajinským rádiom zo 101.9. Práve z tohto dôvodu mali podľa mňa 102.0 úplne zrušiť a 103.7 dať na Dubník alebo Makovicu a pokryli by nielen Košice, ale aj časť východu smerom k Ukrajine. Tiež som písal mail aj do E2 a na telekomunikačný úrad, no zatiaľ bez odpovede.
ahoj Rišo ešte ide z lysej Europa 2 aj teraz som skúšal košiciach ide z novej koty bankov kde ide expres to áno tak ide hej ešte nejde 97,2 Mhz ešte nemajú prevadzkové povolenie s kordináciou alebo bude duplicitná prešove.
Ako je na tom 103,7 MHz? Vysiela sa stále z Lysej? Respektíve vieme čo sa zmení spustením 97,2 MHz? Alebo pôjde ,,len" o klasickú duplicitu z dielne Baueru?
Ešte keby mali záujem, aby E2 hrala aj v Tvrdošíne, bolo by fajn.
102 MHz už podľa mňa nevysiela z paneláku na Užhorodskej na sídlisku Železníky. Skúšal som to tam a práve od cintorína po Rastislavovej smerom k Železníkom to hraje úplne zle (tam je práve Bankov v tieni). Tiež doma mi klesol signál na polovicu napriek tomu, že mám tým smerom priamu viditeľnosť. Aj preto je možné, že už ide spoločne s Expresom z Bankova
To ano peto ale zabudate co urobila
Taxi sluzba bolt ..aj toto daj..
Ristova nie to co som napisala..
Top 1000 hitov roku 2022 je celkom
Dobra vzhladom ze hitparadu E2 zrusilo
A konkola,tiez ...nebude mat na cigarety
:)..a vzahladom ake kaleraby vysiela v
Sob,ne je DRI dobra ...a skladby idu miestami
Rychlo ale dobre..ide o Top 100 a nie 1000.
A ta dlzkaaa .09h -16h wow...
Juraj 11 sa,ospravedlnujem moje oci. ;)pekny
Novy rok 2023. .:) idem sa takipat na vrutocku 48 ,dufam ze ma lado neuvidi z lipian .;)
Trochu ťa poopravím, nie je to Diana Richterová ale Diana Ristová. Sú to 2 rozdielne osoby.
Kolko je vas na nete teraz co nevyspavate opice
Po 31 12??:) ide mi web E2 ale nejde zoznam shows. Iba moderatori. ....a zacina 100 naj hitov
Roku 2022 s barbinou Dianou richterovou...
5 h..vitajte v novom roku.
Ako vravela lulu aj tak pustili ..
Sketch ..patrick vrbovsky AKM. .
Perfektny vianocny text;).
Sketch bros fajn az na to ze :
Sa zjavila skladba : tom petty
& heartbreakers : christmas all
Over again na webe a hrali
Novu verziu band aid a niektore
Skladby len napisali ale vobec
Nehrali. :) inak dobre a zbehlo.
Pekny stedry den 24.12.
Takze nie od 08 :00 -18h ???? Oops..
Jaj ja viem imitovanie hlasov a telefonaty
..nenapdlo ma :)......set sweddish house
Maffia 23:00 -01:00 h. Cauko..
Asi ťažko, keďže v článku sa spomína Šorty a napríklad aj Bekim. Takže Oliver a Samuel určite nebudú až do 18:00
Aj 31.12 budu sketch bros a lucka
Ale od 08 :00 do 18 h potom
12 h do 6 h milan lieskovsky. .
Cauko ..pekne vianoce radioskacom
A eskackam samo..1 den do ..24.12
Hrom do ..:) to musi byt #janis#.")
Toto by ma nenapdlo...
Original ..pekne vianoce..
A ty si nam tu tie uz chybal (JaSomJa)..co kradnes nicky a vystupujes pod dalsimy.. dufam ze ta co najskor zablokuju
Ani rod mi nevie a este si pripada pupok
Radia.sk. a ze ma zablokuje ..? Su aj vacsi
Ako....a myslis ze si vymyslam a ty a jasom
Ja nie. Ze vy nic vy ..:)...
Najlahsie je povedat co ste povedali..
Ja nemam problem a z palca nemam.
A prestante uz motat rody. Pekne viano
Ce .
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň