Diskusia k téme Europa 2
Bol vyhodený lebo osobné vytočill Stevena Seagala..a skoro pokutu.
Dnešné Fajn ráno zo spomínaného Fajn rádia je tu:
https://open.spotify.com/episode/5nRKIAlrP5OumTJQv…
Idem popočúvať, či tam fakt započujem Samuela alebo Olivera.
Kto dnes ráno E2, možno sa bude vedieť k tomuto vyjadriť, ja som si len prečítal jeden článoček o českom Fajn rádiu, ktoré podľa mňa je o čosi lepšie ako naša formátovo podobná E2. Ale čo sa to vlastne dnes dialo a E2 je súčasťou toho, je tu:
https://www.radiotv.cz/p_radio/fajn-radio-vysilalo…
Je ešte on air? Som zvedavý, či sa táto frekvencia objaví vo výberovom konaní...
Dušan Berky je poslucháčom obľúbeného rádia Europa 2 už desať rokov známy pod prezývkou Šorty. Moderátor si dnes užíva svoju milovanú prácu a teší sa priazni poslucháčov. Vo svojom živote však nemal vždy na ružiach ustlané a prešiel si aj krutým obdobím...
Nechápem prečo chceš E2 porovnávať so študentským rádiom zo Žilinskej univerzity. Alebo nebodaj s britským Rádiom X, ktoré má teda úplne iný formát ako E2? Alebo máš na mysli nejaké iné Radio X? Ja som dosť vedľa. Sú istí ľudia na Slovensku, ktorý nepochopiteľne nazývajú Rádiom X Expres, čo je ale nezmysel, keďže tu máme iné Rádio X. A tiež si treba uvedomiť, že Europa 2 a Expres sú pod jednou strechou a v nijakom prípade si nekonkurujú, keďže E2 je pre iných poslucháčov ako Expres, to v prípade že by si aj Ty chcela ponížiť Expres na študentské rádio zo Žiliny. Expres a E2 si nekonkurujú, nemá nikto na tom záujem. Ja osobne však Europe 2 prajem to, aby postupne získavala poslucháčov od Funka. A toto im praj aj Ty
Určite nie hneď teraz len na základe toho, čo si zmyslí. Takto sa dnes zmeny nerobia.
Tá Europa 2 má za sebou rôzne obdobia. Napríklad také, keď to bolo riadené z Prahy. Vtedy to rádio dobré nebolo. Bolo obdobie, keď to patrilo pod J&T. Vtedy boli lepšie aj horšie stránky rádia. Medzi tie horšie patrilo veľmi neskoré nasadzovanie noviniek. Teraz je E2 pod najsilnejším mediálnym domom a vývoj počúvanosti ukazuje, že cesta je správna. Aj keď nie je všetko tak, akoby som si vedel predstaviť. Ale som už mimo cieľovej skupiny E2, mne Expres vyhovuje viac. Určite ale E2 palce držím a keďže je tam šéfka, ktorá bola skvelá moderátorka na Exprese, prajem im ešte viac
Ach prepáč, na sekundu som opomenul tvoju zaujatosť Expresom a myslel som, že sa dá s Tebou diskutovať bez detinského chytania sa za slovíčka :). Mimochodom, neviem čo je to ,,E2" ale ak si myslel Európu 2, tak niektorí sme s ňou ešte od čias, kedy si jej ešte neprial, nech sa jej darí. Pekný deň :)
Ak mám správne informácie, tak Rádio X je univerzitné rádio pôsobiace na Žilinskej univerzite a tam Miša Vrábová pravdepodobne nebola. Takže si ju asi mýliš s nejakou inou moderátorkou, ktorá tam možno bola posledné roky uvrieskaná :-D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň