Diskusia k téme Europa 2
Europa 2, ak si správne pamätám, prišla na Slovensko 12.12.2009 o 12:12. Ten čas neviem či si správne pamätám. Čo je ale zaujímavé, tiež 12.12. ale o 4 roky neskôr prišlo na Slovensko Spotify. O 12:00. Ťažko povedať či sa dá v tom hľadať nejaká symbolika...
s*ačky, ktoré draho nakúpil a teraz mu generujú stratu.
Sa zhoršil príjem Európy 2 na 103,7 MHz u nas v záhradnom z 8.00 kw na 0,07 kw ako 70 wattov z 8000 wattov.
Dufam ze ten zvukovy obal nebude taky odpad ako expresovy… inac je 12.10 a stale pouzivaju stare jingle takze asi az od novembra
Neviem od kedy pevne dúfam že od zajtra 1.10 ale silno pochybujem. Uvidíme
Podľa mňa má Expres veľmi dobrý zvukový obal vzhľadom k formátu. Úplne sa to hodí. Myslím si, že keďže E2 má iný formát, tak aj zvukový obal bude iný.
Rudko123: Odkedy by to malo byť?
No, až sa toho obávam, lebo ak to bude niečo podobné, ako má Expres, tak palec dolu...
Ako sa to vezme... zrejme to myslia tak, že to začali hrať aj ako prví. Neviem, či je nasadzovanie noviniek o financiách, alebo o opatrnosti, ale E2 sa s tym, odkedy ju má Bauer, nepára a nasadzuje vela noviniek...hkci väčšina po par dňoch/tyždňoch zmizne a nie je po nich chýru, slychu...
Zvucka toto ti hrame ako prvi je smiesna… daju tam pesnicku ktora hraju ostatne radia uz dobry mesiac. Hlavne ze su prvi…
Ahojte môžem vám odpovedať na otázku prečo dnes nejdú tri prasiatka na Europe 2 už je september mali ísť a prečo nejdú môžete napísať tu niekto na diskusiu do polnoci prečo nejdú kde je problém a kvôli čomu.
Ak by malo Fun Group iných manažérov, nedajbože iného majiteľa, poradie by bolo takéto:
1. Vlna
2. Expres
3. Európa 2
4. Slovensko
5. Melody
6. Fun
7. Regina
Výnimočne s Tebou súhlasím, ale aj tak je Expres lepší ako Funko :-D Tam bude rozdiel medzi nami asi stále :-D
Tvoj príklad k E2 je trošku neaktuálny, buď si istý, že súčasný majiteľ E2 a ľudia vo vedení majú záujem na tom, aby ich vysielanie bolo v poriadku. V tomto sú určite lepší, ako bolo vedenie pod starým majiteľom. No a ak je Best FM u Teba rádio, v poriadku, je to Tvoj názor. Môj je iný. To keď si pustím nejaký playlist na Spotify a tam dám do fronty podcast s veľkými správami na Exprese, ja si nepoviem že počúvam rádio. U mňa má byť rádio spoločník. K práci, k šoférovaniu, k voľnému času a to nijaká samohrajka nemôže byť. Taký je môj názor.
Nadávky môžu byť aj opisné... Pozri si piesne Kaliho. Každá jedna pieseň je odkazom na niečo vulgárne....
Rockové rádiá v Európe sú väčšinou slušné. Slovensko je bohužiaľ výnimkou, lebo tu inak ako nadávkami a vulgarizmami nevieš zaujať...
Len tak mimochodom, ako si prišiel na to, že poslucháči E2 časom prejdú k Expresu? Môže sa totiž ľahko stať aj to, že o tri roky tu žiadna E2 nebude.....
K tomu, čo si E2 dovolila: https://www.radia.sk/spravy/3234_europa-2-dostala-…
"Best FM nebudem spomínať, lebo to nie je rádio."
A čo je teda Best FM? Noviny?
.. Že ani na E2 si nedovolia zahrať skladbu s nadávkami v nejakej neupravenej verzii
Aj medzi rockermi sú hrozní ľudia, ožierajú sa, v horšom prípade drogujú, sú vulgárni, trošku sa tomu približuje aj slogan Rádia Rock, ale nebudeme vari všetkých rockerov hádzať do jedného vreca. Mimochodom jedno české rockové rádio má úplne iný slogan, že rock je slušná muzika. Chcel som len povedať toľko, že podľa toho kto čo počúva, by sme ľudí posudzovať nemali. E2 nie je moja prvá stanica, ale je mi bližšia ako Melody či Vlna. Best FM nebudem spomínať, lebo to nie je rádio. A keď už chceš ľudí hodnotiť podľa toho čo počúvajú, tak súčasní poslucháči E2 raz prejdú na Expres. Tým pádom sa zo zlého človeka zrazu stane dobrý, slušný človek? Tak to asi nefunguje
V Čechách nakrútili film s názvom Banger. Toto slovo znamená dobrú pesničku, hit v rapovom štýle. Ale zároveň je to film o kokaíne...
Slovenská hudba je väčšinou obľúbená len vtedy, keď sú v nej nadávky a odkazy na vulgárnosti. Skús sa pozrieť na to, ako sa rozprávajú mladí ľudia medzi sebou, hlavne Tí mladí, ktorí počúvajú E2, popočúvaj aké výrazy používajú.....
Tí čo rozprávali, ako mladí veľmi nemajú radi slovenskú hudbu, sú asi mimo reality. Na E2 sa v poslednom čase zvýšil podiel slovenskej hudby v bežnom dennom vysielaní. A v poslucháčskej ankete banger leta boli na prvých troch miestach slovenské skladby. Snáď sa konečne ukázalo, že tvrdenie že mladý poslucháč nechce slovenskú hudbu je iba mýtus
https://www.europa2.sk/25042/banger-leta-2023/
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň