Diskusia k téme Europa 2
ako je s tým prekordinovaním na stebnickú maguru je alebo nie tam nemôže byť vypnúty na trvalo vysielač už je pripravený prešovská frekvencia 97,2 áno čaká sa na pravoplátne povolenie včera a dnes ráno neišlo FM,SRO 1,DEVIN a už ide teraz ja nemôžem zistiť som v trenčíne na skúšanie frejvencií nech niekto napíše ako je s tým dajte vedieť tu.
Zjavne montáž a test a čaká sa na povolenie, ktoré má RÚ u viacerých vysielateľov na háku. Išlo to od 10:00 do asi 15:00.
Neviem, ci je tato frekvencia opat na Stebníckej magure. Na Zelenom dvore bola dnes poobede dost zasumena a neobjavilo sa ani RDS. Ine frekvencie z Bardejova tam idu bez vacsich problemov a aj s RDS, podobne je to aj v meste.
Žeby predzvesť spustenia 97,2 MHz?
Inak, tá frekvencia ostáva na Šibennej hore alebo bude prekoordinovaná?
Pustil som si zo srandy e2jku..... Akože .... Strasne staré pesničky tam hrajú...kto tam robí výber hudby.
No a teraz ten príspevok skús napísať ešte raz a takým štýlom, aby tomu normálni ľudia rozumeli. Tak teda čakáme na Tvoj druhý pokus...
E,2 mám viac zspnutiu ako expres lebo expres a fun bolii kedysi s ppo zániku okey je ešte dobre že ,,E2, má svoju originalitu a že nehrá elán a blbosti ale že tam je super Kali ..Martin si odišiel robiť hovorcu skorumpovanyn vo vláde ak ste si všimnete. A Barbora i keď s nálepkami Popovič je mi viac ako vera Twisterovs. .a mischulls je náhodou ???? niekedy by niektorý chceli neviem čo v rádiách ale našťastie je gombík Vyp a mať vlastný názor a česká Evropa 2 je ,????????
Tiez sa cudujem ze vratili 104,1 ale je to správne zbytocne tolko duplicit,aspon môže prísť nový vysielatel.Som zvedavy na Expres 105,2 ked to spustia,ci si ponechaju aj 99,5 a budu duplicitne vysielat aj na 106,2
Vrátenie 104,1 MHz je pre mňa prekvapivou informáciou. Bral som, že duplicita v Prešove bude spôsobená snahou zlepšiť pokrytie východu frekvenciou na Domaši 104,2 MHz hoci o ňu nežiadali. Predpokladal som, že 97,2 MHz budú chcieť prekoordinovať mimo PO. Ešte je tu možnosť získať 93,2 MHz v Snine po Rádiu Lumen hoci je možné, že ju Bauer bude žiadať pre Expres.
Máš vlastný kódovaný jazyk, Enigma 3?
Ahoj mino aj niekto iny ja ti to lepšie poviem ohľadom frekvencii 97,2 bude čoskoro spustené do týždňa 1,2 a možno aj skôr ak expres na 105,2 bude tak mi napísal Fero maroon uz ma pripravenu techniku na vysielací sibena hora na strednom vysielací a 2 frekvencie 104,1 je vrátená je zaradená do výberového konania co dnes bolo vyhlásené na rvr a rádiá.sk bude co chvíľa skoro.
Presovska fq 97,2 vs. 104.1 obidve su planovane na sibenej hore,vykon 0.50,rozdiel je akurát v tom ze jedna je horizont a druhá vertikal.Uvidime ci niektoru z nich prekoordinuju
No povedať o niečom, čo má 4 roky, zvlášť keď ide o rádio pre mladých, kde by mala byť a vlastne aj je neustále nová hudba, že je to fresh a netreba to meniť, no ja neviem. Na celkovom zvuku E2 je veľmi dobre že tam pridali niečo nové. Myslím že popri hudbe, ktorá je stále nová, by malo byť niekedy niečo nové aj v zvukovej grafike. Preto možno mohli aj niečo na letnej grafike aspoň doplniť, keď už nie úplne obmeniť
Áno je to škoda že neoslovili Simonu...ale nechápem prečo dali letné jingle s jej hlasom keď už nepracuje v e2 ako station voice... A momentálne čo oznamuje iba názov Interpreta a skladby nepocut v jingloch no možno že od septembra bude aj ženský hlas v novom zvukovom obale.
tak ako štandard zvukový obal je vysoko kvalitný tak aj letné identy sú stále fresh a úplne korešpondujú s hudbou rádia. Nie je dôvod meniť niečo čo je na vysokej úrovni. Nie sú ale aj tak zapnuté všetky letné verzie jinglov. Škoda je len, že Simona nebola oslovená na ďalšiu spoluprácu a nedopĺňa tak station voice ako predtým...
Pre pripomenutie koľko ich všetkých ešte bolo (aj so striedaním obidvoch rádiových hlasov) si môžete vypočuť v mojom mixe :
Na nove letné jingle sa vykaslali a dali predošlé s Ženským hlasom
Noooo,vyzera to zaujímavo.Tie tri prasiatka mi pride nieco ako bol kedysi k-fun,nechajme sa prekvapkat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň