Diskusia k téme Europa 2
Na instagrame som zachytil príspevok, že Bekim bude mať na E2 vlastnú show. Ale kedy to neviem.
Tento víkend poobede moderuje Sima. Kto vie, či Denis ,,len" nemohol, alebo je to predzvesť úpravy programovej šktruktúry...
Bude nová zvuková grafika a Určite medzi 10 - 13 pribudne moderátor
Tak aj E2 od zajtra sa sťahuje do noveho štúdia. Uvidime či pridu aj programové zmeny .
Pravdepodobne mapovacia štúdia neprebiehala len vo vzťahu k Jemným ale aj E2. Je zaujímavé, že Bauer siahol opäť po hlase, ktorý už v E2 pôsobil.
Pokiaľ ide o Bekima, ktorý asi naozaj prešiel
do E2, keďže riadne figuruje na stránke núka sa slot medzi 10-13. Inak neviem aké majú plány so Simou, ktorá je medzi moderátormi ale moderuje len sem-tam.
Z Denisa sa teším, škoda, že len cez víkend. Prišiel ako náhrada Barbory. Čo sa týka Bekima jeho príchodom by som si nebol taký istý. Neviem, čo by tam mal moderovať. Aby to nebol rovnaký preklep ako pred časom Mery s Antény Rock
Pribudli nový moderátori
Denis Bartalsky sa vrátil A Bekim z Jemných. Barbora Repkova odišla tam už nieje
Dúfam že E2 taktiež dostane rebranding ako Jemné. Veľmi si to prajem. Splní sa mi to ?
103,7 pokrýva naozaj spoľahlivo kus východného Slovenska. Fungujem na nej aj v okolí Košíc, smerom na MI kde 102,0 MHz nemá šancu. 103,7 pokrýva dobre aj samotné mesto Prešov, žiadosť o 104,1 som preto chápal ako snahu ,,odblokovať" 104,2 pre E2. No tým, že sa neuchádzajú o Domašu a naopak, žiadajú o 97,2 skôr ako spustenie očakávam vrátenie 104,1 MHz. Inak očakával som, že D Expres bude chcieť aj 94,8 MHz v KE miesto 102,0. Čo by mali riešiť je úsek od Dargova po hranicu, respektíve južnú časť okresov Trebišov, Michalovce a východ Prešovslého kraja kde nie je po E2 ani chýru ani slychu
103,7 je celkom dobra fq zapnem ju v Presove a bez prepinania prejdem po dialnici do Kosic autom,pocuvam na nej aj v Košiciach.
ahojte dobrý večer až noc dajte tu otázku a odpoved kedy bude spustené 104,1 MHZ pre prešove pre Europu 2 zo šibenej hory podľa mňa bude do 1.4.-19-4- vtedy davajte tipy kedy bude-.
ano tie problemy s e2...vie sa o tom
Taktiež 102,0 v KE hrá nejako zvláštne
Neviem ci ste si vsimli,ale PO 103,7 hra trosku zvlastne,pocut tam nejake praskanie,rusenie
Akurát som to sem išiel napísať, že som teda nezostal za debila ale ozaj to zmenili, no zostal som sklamaný keďže dopoludnie je stále bez moderátora. A od dnes pridali do vysielania novú súťaž Vyhraj výplatu niečo na štýl expresu akurát to nevyhrávajú každý deň ale iba v piatok
No tak tu kozmeticku zmenu programu urobili od tohto týždna .
6-10 Ranna show
10-13 stale bez moderátora
13-17 Šorty & Becca
17-19 Sketch Bros
Oliver to avizoval v piatok, sám som si to nevymyslel, tiež som zostal prekvapený
Takže už to môžem naisto povedať, nijaké Tebou avizované zmeny sa neudiali, SketchBross sú normálne ako doteraz, medzi 18:00 a 20:00. Kto vie ako si k tým Tvojim informáciám prišiel.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň