Diskusia k téme Europa 2
náhodou to vysielanie by bolo celkom dobré, keby netrvalo len do 12:00
to rádio vôbec nebojuje o poslucháča. vianočné a silvestrovské vysielanie jasne ukázali, že to so zlepšovaním počúvanosti nemyslia vážne.
Robila to srdcom,žiadna afektovanosť,vtierkovanie..ako všetky čo zostali!!!
V PD mi isla 95.2 perfektne, no doma v Ha uz vobec... Ako ide vam?
To nemyslíš vážne:D:D:D, možno im stúpne počúvanosť.
E2 ide dolu vodou..odišla jedna z najlepších..ak nie najlepšia..škoda!
je to presne rok od vzniku E2, teda oslavuje prvé narodeniny.
Vtedy bol riaditelom SRo isty s. Tuzinsky.
A to bola kapitola sama o sebe.
Prosím Ťa to nie je nič oproti tomu, že v Slovenskom rozhlase!!! nahrala neonacistická Rogelova skupina platňu:
Plus 7 dní - č. 39/2010, str. 128 - 130
Psychopat - Po dlhých dvadsiatich rokoch stojí neonacista Rastislav Rogel konečne pred súdom.
Zaujímavé sú hlavne tieto vety z toho šokujúceho článku:
"V čase divokého mečiarizmu bolo možné všetko, a tak dokonca Rogelova neonacistická kapela nahrala jednu svoju platňu priamo v Slovenskom rozhlase!!! Posledné štyri roky šéfoval rezortu vnútra, ktorý ho dávno mal stíhať, Rogelov kamarát Kaliňák. Rogel ospevuje fašistický slovenský štát a dokonca priamo nabáda na dokončenie genocídy: "Poďme na to spolu a neserme sa s tým! Rozpálime pece a zostane len dym!" "
To je riadna sila!!! Na diskusiách sa množstvo ľudí rozčuľuje, že sa s tým nič nerobí. Veď to je otrasné. Ešte by ma zaujímalo kto tam vtedy šéfoval Hilda, či Jaro, či kto.
Celý "článoček" je tu:
http://www.plus7dni.sk/plus7dni/vsimli-sme-si/2010…
(Nehovoriac, že ten psychopat hral aj seriáloch na Markíze a Joj proti čomu sa už začali ozývať aj poslanci NR SR.)
Otras!!!
No ale Sabovi by skor patrilo du ust slovo homoš ako serie.
Ľudia, je dovolené použiť v éteri slovo "serie"? Reagujem na rozhovor v ZOO, kedy ho použil Sabo. Nie som puritán ale myslím, že to neni vhodné vyjadrovanie "moderátora" v éteri.
teda vlastne dnes,kedze to uz bolo po polnoci :-D
maju ju predlzenu, aj ked podla mna nepravom, pretoze na vypocuti prezentovali este plany s okey, clenka komisie (alebo predsednicka? neviem, nechce sa mi to hladat) sa skoro urobila pri tom, ako sa jej paci, ze hraju "kazdy song iba raz". a co sa stalo 3 mesiace po vypocuti? zmenili format na samohrajku, az dodatocne oznamili rrtv, ze ich maju na haku a uz dva tyzdne ficia na inom formate. zda sa, ze tu na slovensku sa moze vsetko, naslubovali percenta programov vo verejnom zaujme a kde su?
inak, isiel niekde zvuk E2 vcera okolo polnoci na inom vysielaci ako KH? na KH len nosna a ticho.
Ako je to s licenciou keď podľa stránky už im vypršala https://www.radia.sk/radia/europa2
http://sk.radiotv.cz/radio/europa2/
a pri tom rádio Flash po uplinutí licencie muselo ukončiť vysielanie
Suhlasim s Ďurom. Roman by bol ako stvoreny pre tu hitparadau. Suhlasim aj s tym, ze Marco je v pohode moderator, ale uz mi lezie fakt na nervy. V podstate ho pocujem kazdy den 5 hodin.
k Zambovej sa je škoda aj vyjadrovať, zbytočne ma prsty budú boleť od ťukania do klávesnice. Marko je v pohode moderátor, ale v Top 22 tie vstupy fakt ako keby mal naučené naspamäť a natočené dopredu. Ja by som si tam skôr vedel predstaviť Romana Juraška
Keby som ja bol šéf konkrétne Zambovej,kanálmi by som chodil,lebo na celoplošné rádio je toto fakt hanba!!Nepochopím,ako môže držať hentaké indivíduum už takú dobu na moder.fleku a nikomu z vedenia nedošlo,že konkrétne ona nie je schopná posadiť sa ani do dedinského rozhlasu...
ona je slepica , tak sa nečuduj...keby som bol jej nadriadený , zvažujem zavedenie fyzických trestov.
Celý fejsbuuuk aj toto radio sa ti po par dnoch musí zhnusiť.ble ble ble...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň