Diskusia k téme Europa 2
Ja nechapem, ako moze radio orientovane na cielovku 15-30 vziat moderatora/ku z radia urceneho cielovke 30-50.
Myslim, ze to tiez vypoveda o urovni E2.
ja len dúfam, že bude lepšia ako jej víkendová kolegyňa, aby ten víkend nebol úplná katastroga
Od soboty nová víkendová moderátorka posila z r. VIVA.
Počuli ste pieseň Kopky zlaté aj na inom radiu okrem Europy 2?
Kopky zlaté
Prišla si z chudobnej dediny
väčšinou pochadzaš z vyj.banej rodiny
darčeky, kabelky, k.kociny po sebe povešane troj tonove :-)
Ale ked to nechcem riešiť cez Fb tak čo?
tak napíš správu na fcb europa 2 - top 22
Neviete niekto mail do top22 europy2 skúšal som ten čo hovorí Oliver top22@europa2.sk ale nefunguje a na stránke nie je nič žiadny kontakt mailová adresa.
Lysá mala najprv RDS Europa 2, bolo odlišné od ostatku, potom mala normálne EUROPA 2 a teraz nemá žiadne.
107,2 MHz AO, 107,3 MHz PP, 106,9 MHz KE.
Už keď presúvali 107.1 MHz z Magury tak to mohli dať aspoň na Stráž alebo Makovicu, aby pokryli východnú a južnú časť Východného Slovenska (aj keď by to asi neprešlo, lebo by to rušilo 106.9 Košice a 107.2 Užhorod). Proste s tými dvoma silnými ženevskými kmitočtami spadajúcimi pod Bardejov sa nedá nič robiť. To sa bude vždy prekrývať a ten presun 10 kilowattky 107.1 do mesta Bardejova je ako sci-fi, tam im to praží do ksichtov a nič sa tým nevyriešilo akurát sa zhoršil signál hlavne na severovýchode, čo Magura ako tak pokryla. Čo sa týka 103.7 Lysá a 107.1 Magura tak to je asi najväčšia absurdita v histórii RVR a jej slávneho neodborného prideľovania (plytvania) kmitočtov (detto 90.8 Trnava, 88 NMn/V, 95.2 Nitra, 90.8 + 104.1 PO). Proste dokonalá degradácia kmitočtového spektra.
A ešte jedna poznámka E2 si nevie ani len spustiť RDS viď vysielač Lysa 103.7 ku ktorému sa vďaka podplatením členov RVR dostali, legálnov cestov by z neho nikdy nevysielali.
Taký presun je v poriadku podľa RVR ale keď KISS chcelo presunúť 95.9 na Makovicu mali to podložené dokumentáciou vtedy to zamietli.Samozrejme ak by s E2 riešili to by vlastne ani neriešili a nič by sa nedialo odklepli a bolo by. Veď si zoberte ako to tu funguje odoberajú GE-84 prideľujú tým celoplošným rádiam ktoré majú duplicitné pokrytie.
No to tak je u nás na Slovensku. Za chvíľu môžeme očakávať že si spoločnosti sami nakoordinujú všetky vysielače s ľubovolnou frekvenciou, sľubovolným ERP a z ľubovolným umiestnením vysielača a RVR im iba odklepne buď že je to v poriadku alebo že sťažnosť je neopodstatnená. Slovenskooo do tohoooo :D :D :D
Toto vyhlásenie ohľadom E2, že je všetko OK je asi len vtip RVR. Je to v najnovšej zápisnici č. 18 z 26.10.2010 bod 8 - sťažnosť ohľadom presunov vysielačov je NEOPODSTATNENÁ, čítate dobre!!!
K bodu 8/
Sťažnosť č. 4332/333-2010 zo dňa 06.09.2010
Dohľad nad dodržiavaním zákona č. 308/2000 Z.z.
Vysielateľ: EUROPA 2, a.s. číslo licencie: R/105
Uznesenie č. 10-18/8.813: Rada pre vysielanie a retransmisiu (ďalej len „Rada") ako orgán príslušný
podľa § 4 ods.l až 3 a § 5 ods. 1 písm. n) zákona č. 308/2000 Z. z. o vysielaní a retransmisii a o zmene
zákona č. 195/2000 Z. z. o telekomunikáciách v znení neskorších predpisov (ďalej len 308/2000 Z. z.)
postupom podľa ustanovenia §14a zákona č. 308/2000 Z. z. preverila sťažnosť evidovanú pod č.
4332/333-2010 vedenú voči vysielateľovi s licenciou č. R/105, spoločnosti EUROPA 2, a.s.,
Bratislava a uznala sťažnosť podľa ustanovenia § 14a ods. 10 zákona č. 308/2000 Z.z. za
neopodstatnenú.
http://www.rada-rtv.sk/_cms/data/modules/download/…
Ja už mám pocit, že to už je horšie ako banánová republika!
Podľa telekomunikačného úradu a RVR Europa 2 zníženým vysielača sa nič nestalo a vlastne je to v poriadku,čo dodať presne ako to tu niekto napísal-banánová republika,každý kto má prachy si tu môže robiť čo chce a je to v pohode...
Slabo to hrá aj pred Kauflandom v BB.
Dost ma prekvapil prijem 93,5 MHz v okoli Velkych Uheriec v malinko zasumenom stereu...
Všimli ste si ako je ticho okolo presunov 95,2 Nitra - lanovka a 107,1 Bardejov - mesto. Všetko sa to ututlalo. Nič sa nestal:o)
Typická Slovenská banánová republika. Všetko je OK. Takže môžu v tom pokračovať...
Vcera vecer mi sla porovnatelne s predchadzajucim obdobim - pocuvatelne mierne zasumene stereo. Takze ak aj zostali na budove lanovky, zvysili urcite poriadne vykon.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň