Diskusia k téme Europa 2
Čo riešime? Ja odpovedám na to, čo sa ma pýtajú.
RVR nezaucinkovala, jednoducho presli z provizorneho na finalne riesenie. A neviem co riesite Bardejov, ten ide od zaciatku 10 kW, akurat z nizsej koty. Je to uradmi schvalene, zmierte sa s tym.
106,0 MHz a 100,9 MHz je tiež Towercom.
Tiez som vcera postrehol opatovne znovuobjavenie vysielaca pri Handlovej. Zeby sa predsalen vratil rozum niekomu, ci len RVR zaucinkovala?
Všimli Ste si niekto? Ja ho pri Trenčíne naladím v plnej kvalite aj keď dnes bez RDS ale stereo. Ako je to na východe s druhým vysielačom čo bol v útlme? Vie niekto
idu tu aj o dlzku regionalnej reklamy napriklad,ked som pocuval 106,0-stred a 98,5-zapad tak tam bol rozdiel 1-2 sekundy a po reklame aj 4-5
Asi to zavisi od prevadzkovatela konkretneho vysielaca. 104,8 MHz a 98,5 MHz su silne vysielace prevadzkovane Towercomom, ktory si dopravuje signal po vlastne radioreleovej trase. Slabsie vysielace si E2 prevadzkuje vo vlastnej rezii a tam si dopravuje signal satelitom.
Lebo zdrojom signálu nie je satelit... Na satelite je len E2 stred a vychod a cesta signalu do Norska a nasledne na satelit = 15s v prdeli. Hlavne mali ked tak urobit vsetky vysielace jednym systemom, nie ze to pri prechode zo zapadu na stred a naopak skace:) Setria, kde by nemali.
Zaujímavé. 104,8 MHz a 98,5 MHz idú oproti ostatným frekvenciám o 15 sekúnd dopredu.
Ked človek pozná necenzúrovanú verziu tak je to dobré aj napriek cenzúre.
Čo vravíte nato ako sú urobené zcenzúrované Zlatokopky od Rytmusu vysielané pravidelne napríklad na Radiu Europa 2?
A nie je ani tu ? http://www.songster.wladik.net/playlist.html?r=eu2
neviete náhodou ako sa volá pesnička ktorá išla dnes o 14.35 na europe 2 lebo ju zháňam a nedarí sa mi ,majú tam napísané pesničky ale táto tam nie je . prosím napište mi sem názov , vopred ďakujem
Ako vidím Nika opäť hviezdila s jej blogom. Napísať text bez chyby, so správnym štylom viet a hlavne s nejakou normálnou podstatou je pre ňu nadľudský výkon :).
pokiaľ ja viem, tak Sabo to určite nie je. X nechce teplé hlasy.
Zeby skoncil ako novy moderator Hemendexu?
michal sabo ma informoval, ze nikam sa zatial nechysta, ale ze sa ho to dnes pytali mnohi (vraj som bol 321. v poradi!.
Blog od že vraj moderátorky Dominiky Zambovej - Vtip,ktorý ju pobavil a pochváli sa tým pred celým národom,jej rečový prejav a moderátorské schopnosti..aj tie ostatné výroky stoja zato...pýtam sa,či to vedenie nevidí a nepočuje??OTRAS...takto sa E2 dostane akurát tak do pr-...e!
Opäť sa raz rozpadne, už aj tak dosť nestabilné ráno na europe2 ?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň