Diskusia k téme Rádio Rock
K včerajšiemu článku o začiatku vysielania radia Rock boli dnes doplnene jingle,ako bude znieť Radio Rock.
Počúval som to teraz od 9tej a normálne mám strach, keď začnú vysielať naostro. Zas tá sprostá Para a ten Fall Out Boy to bolo čo? Reku sa mi to preplo na Expres. Počúval som to aj síce ráno, ale nič nové som nepočul, ako keby som mal Anténu naladenú. To je tak, keď rockové rádio robí niekto, kto takejto hudbe prd rozumie. Ešteže Češi majú kvalitné rádio Čas rock. Takú hudbu, akú hrajú oni Rock nezahrá ani z ďaleka. Keď budú hrať zas Pop rock, môžu ísť do zadnice
Ale veď pokrytie majú vyriešené v DAB+. Tam to hrá oveľa lepšie než na FM
Škoda, že hentú Tomášikovú zobrali naspäť. To je rockerka, jak ja raper. Nebola lepšia voľba?
Veď v čom bol zakopaný pes v pôvodnej Anténe Rock? V extrémne drahej sieti vysielačov. S tým formátom to jednoducho nechceli. Formát nebol zlý, keby bol pomer príjmov a výdavkov iný, ako bol. A v tých výdavkoch to boli vysoké čiastky za vysielače... Ono totiž nie vždy ide o to mať čo najväčšie pokrytie. Ide aj o schopnosť dokázať to financovať...
To pokrytie pekne doondili. Medzi BA a TN vzniká hluché miesto. Aspoň Z Slovensko mohli pokryť celé.
Co myslite, neurobili tak trosku blbost? Na zaciatku nikto nemal zaujem o Antenu Rock pritom Expres ju mohol ziskat aj s frekvenciami a mali by aj pokrytie po predchodcovi. Teraz nemaju skoro ziadne pokrytie a chcu zacinat od znova. Kym to pokryju bude to trvat a budu mat nizkovykonne frekvencie.
Slovensko má opäť rockové rádio!
Sme Rádio ROCK. Budeme hrať najväčšie rockové hity na plné gule. Konečne poriadna muzika!
Každé ráno ťa nakopne ranná show s Tomaggiom a Ľubou Tomášikovou. Popoludní to na teba rozbalí Sifon. A celý deň ťa bude sprevádzať hlas Roba Rotha. Cez víkendy budeme hrať toľko rockovej muziky, koľko sa do teba zmestí.
Štartujeme už v pondelok 3. októbra o 6:00
Pocuvam Rádio Rock cez DAB, nejaký veľký rozdiel medzi nimi a ich predchodcom som zatial nezaznamenal, uvidime, čo prinesie ostre vysielanie.
Neviem, či to tu číta niekto z Bauer media. Ak nahodou ano, davam im na zvazenie doplnit kniznicu po Antene Rock aj s niektorymi mozno menej znamymi, no kvalitnymi skladbami napr. z anglického EKR Retro Rock.
Pred pár minútami tam hrali Philla Linotta s Markom Knopflerom z Dire Straits, ich playlist je tu: https://onlineradiobox.com/uk/ekrretrorock/playlis…
Ľudia, zatiaľ sa jedná o testovacie vysielanie, takže hodnotiť sa to bude dať až po ostrom štarte.
...že ten playlist Anteny je jedna velka hanba. nuda nuda nuda. urcite sa ho budu snazit prekopat. dufajme, ze sa toho chyti nejaky clovek, ktory nevyrastal na "danstutrans".
Absolútne nerozumiem tejto zbytočnej zmene Antény Rock na prostý Rock. Žiadna originalita, orezané logo, frekvencie okresane na minimum pokrytia predchadzajucej stanice. Nádväznosť na Anténu Rock jedine vo forme station voice v podobe Roba Rotha. Aj tak mi nový názov stanice, podobne ako pri Melody, príde na úrovni ani nie lokálky, ale internetoveho rádia. Viac originálny by snáď bol aj FORTNITE GAMER z Prešova so svojim vysielaním.. Takže u mňa zatiaľ sklamanie.
Dvoch tých "lepších hráčov", SRO1 rád počúvam Reginu, Rádio_Fm a zo súkromných: Best Fm nie je zle, potom jedine regionálne stanice. :)
Ja som mal ráno šťastie a počul som zatiaľ jeden jingel. Robo Roth oznamoval niečo že "poriadna divočina - tvoje rockové rádio už čoskoro" (negarantujem doslovnosť citácie)
Myslím si, že Rock ide iba v skúšobnom režime, keďže ja osobne som tam ani obyčajný jingel nepočul. Keď raz bude Rádio Rock oslavovať narodeniny, tak to bude k dátumu, ktorý je podľa mňa iba pred nami. Preto komentovať nejaký playlist je asi predčasné
Môžem potvrdiť, že ide o rovnakú databázu po Antene Rock. Napríklad od Nightwishu hrajú rovnaké tri skladby ako hrávali na Antene Rock
Nie som poslucháč Expresu, no daj aspoň dvoch tých "lepších hráčov" :) Rozhlasový trh u nás je jedná veľká mizéria a mnohé, na prvý pohľad dobré projekty, sa nedožili ani spustenia, resp. po rozvysielaní sa z nich stali tuctové, nezaujímavé samohrajky...
Takže Expres 4 bohužiaľ začal vysielať. Ďalšie zbytočne rádio ktoré len zaberá frekvencie ktoré mohli využiť lepší hráči. Na Antenu Rock tento expresácky nezmysel mať nikdy nebude.
Dokonca vysielajú pravdepodobne z "pôvodného PC" alebo z "pôvodnej databázy/archívu" (neviem ako to správne povedať), lebo som si v playliste všimol, že napríklad pesničku od Kiss hrajú pod názvom I Was Made For Lovin' You a nie ako ju má v databáze už materský Expres - I Was Made For Loving You. E2 aj Melody už hrajú pesničky z Expresáckeho archívu (rovnako ako Vlna z Fun-kového). Detto od REM It's The End Of The World vs. It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine), a všimol som si to aj pri nejakom single edite Linkin Parku a Tublatanke.
Len škoda,že nepoužili nejaké iné logo,len ho skopírovali od Antény Rock.Mohli spraviť niečo originálnejšie.Skoda
Rocku sa musíš venovať srdcom, nie koly prachom, dotáciám a pod.....rock je životný styl, láska a pod...nie práca kde si to oderies a padás domov. To sa robí popri práci vo svojom volne a od srdca a hlavne pre ľudí,nie pre reklamy ???????? A hlavne nikdy to nie je pracovný pomer, ale koníček ????
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň