Diskusia k téme Rádio Rock
Dvoch tých "lepších hráčov", SRO1 rád počúvam Reginu, Rádio_Fm a zo súkromných: Best Fm nie je zle, potom jedine regionálne stanice. :)
Ja som mal ráno šťastie a počul som zatiaľ jeden jingel. Robo Roth oznamoval niečo že "poriadna divočina - tvoje rockové rádio už čoskoro" (negarantujem doslovnosť citácie)
Myslím si, že Rock ide iba v skúšobnom režime, keďže ja osobne som tam ani obyčajný jingel nepočul. Keď raz bude Rádio Rock oslavovať narodeniny, tak to bude k dátumu, ktorý je podľa mňa iba pred nami. Preto komentovať nejaký playlist je asi predčasné
Môžem potvrdiť, že ide o rovnakú databázu po Antene Rock. Napríklad od Nightwishu hrajú rovnaké tri skladby ako hrávali na Antene Rock
Nie som poslucháč Expresu, no daj aspoň dvoch tých "lepších hráčov" :) Rozhlasový trh u nás je jedná veľká mizéria a mnohé, na prvý pohľad dobré projekty, sa nedožili ani spustenia, resp. po rozvysielaní sa z nich stali tuctové, nezaujímavé samohrajky...
Takže Expres 4 bohužiaľ začal vysielať. Ďalšie zbytočne rádio ktoré len zaberá frekvencie ktoré mohli využiť lepší hráči. Na Antenu Rock tento expresácky nezmysel mať nikdy nebude.
Dokonca vysielajú pravdepodobne z "pôvodného PC" alebo z "pôvodnej databázy/archívu" (neviem ako to správne povedať), lebo som si v playliste všimol, že napríklad pesničku od Kiss hrajú pod názvom I Was Made For Lovin' You a nie ako ju má v databáze už materský Expres - I Was Made For Loving You. E2 aj Melody už hrajú pesničky z Expresáckeho archívu (rovnako ako Vlna z Fun-kového). Detto od REM It's The End Of The World vs. It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine), a všimol som si to aj pri nejakom single edite Linkin Parku a Tublatanke.
Len škoda,že nepoužili nejaké iné logo,len ho skopírovali od Antény Rock.Mohli spraviť niečo originálnejšie.Skoda
Rocku sa musíš venovať srdcom, nie koly prachom, dotáciám a pod.....rock je životný styl, láska a pod...nie práca kde si to oderies a padás domov. To sa robí popri práci vo svojom volne a od srdca a hlavne pre ľudí,nie pre reklamy ???????? A hlavne nikdy to nie je pracovný pomer, ale koníček ????
Potvrdzujem,ide aj 100,30 MHz Bratislava,aj DAB+ 12C Bratislava :-) :-)
Tebe nezobrazuje viac ako 2 príspevky, že dávaš takúto otázku??? Pozri asi piaty príspevok od hora
Nemá niekto URL stream Rádia Rock, ktoré by som mohol hodiť do prehrávača. Dik
mám novú informáciu o spustení frekvencií rádio rock cez dab A FM 2 vysielače BT,TN na 100,3 mhz a cez DAB tiež ide už ide môžete dať stream na rádia.sk aj článok zajtra a bude vypočutie vo verejnom výberovom konaní môžete sa tešiť na to ja áno aj ked som na malte na 12 dní.
http://stream.bauermedia.sk/rock-hi.mp3
Info od kamaráta z Maďarska.
Ak chcú byť ozaj dobrý, tak odporúčam nech si zoberú inšpiráciu od českého Čas rock. Pestrý playlist, moderátori sa nevykecávajú (aspoň nemám ten pocit) a samozrejme aj program. Nechcem zasa samohrajku a program len od 06:00 do 10:00.
Domému radiorock.sk už vlastní D.EXPRES
by sa mala stanica volať: Hey, Rock(ers)!
Nemáte niekto náhodou info, kedy plánuje nové rockové rádio vysielať? Strašne mi začala chýbať možnosť si naladiť rockove rádio, aj keď s tými istými 100 hitmy dookola. Dúfam, že hlas stanice sa bude niesť v znamení Roba Rotha, keďže Bauer odkúpil celý dizajn Antény Rock, a v minulosti pridal zopár krátkych videi na ich stránky.
Sám dobre vieš, že po získaní licencie nie je záväzné používať názov programovej služby, s ktorou išli do licenčného konania. Veď v takom prípade by sme tu nemali Vlnu, ale akési Inforádio. A ešte pár nie výmyslov, ale faktov. Bauer kúpil ochrannú známku na Anténu Rock, ich zvukový obal, používa alebo aspoň používal facebook Antény Rock... Bolo to nutné? Nemohli tieto veci úplne jednoducho a hlavne lacno obísť? Myslím že vo Švédsku má Bauer svoje Rock Radio, skúsim sa na to pozrieť, ale čo nútilo chlapcov z Bauer kupovať veci okolo Antény Rock, keď by to mohli urobiť bez týchto výdavkov? Takže všetko je zatiaľ otvorené. Nehovorím že to určite nebude Rádio Rock, ale stále vidím priestor na značku Anténa Rock
By ma zaujimalo, kto celu dobu platil elektrinu. Vsak od skoncenia vysielania uplynulo uz 2,5 roku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň