Diskusia k téme Rádio Rock
Tebe nezobrazuje viac ako 2 príspevky, že dávaš takúto otázku??? Pozri asi piaty príspevok od hora
Nemá niekto URL stream Rádia Rock, ktoré by som mohol hodiť do prehrávača. Dik
mám novú informáciu o spustení frekvencií rádio rock cez dab A FM 2 vysielače BT,TN na 100,3 mhz a cez DAB tiež ide už ide môžete dať stream na rádia.sk aj článok zajtra a bude vypočutie vo verejnom výberovom konaní môžete sa tešiť na to ja áno aj ked som na malte na 12 dní.
http://stream.bauermedia.sk/rock-hi.mp3
Info od kamaráta z Maďarska.
Ak chcú byť ozaj dobrý, tak odporúčam nech si zoberú inšpiráciu od českého Čas rock. Pestrý playlist, moderátori sa nevykecávajú (aspoň nemám ten pocit) a samozrejme aj program. Nechcem zasa samohrajku a program len od 06:00 do 10:00.
Domému radiorock.sk už vlastní D.EXPRES
by sa mala stanica volať: Hey, Rock(ers)!
Nemáte niekto náhodou info, kedy plánuje nové rockové rádio vysielať? Strašne mi začala chýbať možnosť si naladiť rockove rádio, aj keď s tými istými 100 hitmy dookola. Dúfam, že hlas stanice sa bude niesť v znamení Roba Rotha, keďže Bauer odkúpil celý dizajn Antény Rock, a v minulosti pridal zopár krátkych videi na ich stránky.
Sám dobre vieš, že po získaní licencie nie je záväzné používať názov programovej služby, s ktorou išli do licenčného konania. Veď v takom prípade by sme tu nemali Vlnu, ale akési Inforádio. A ešte pár nie výmyslov, ale faktov. Bauer kúpil ochrannú známku na Anténu Rock, ich zvukový obal, používa alebo aspoň používal facebook Antény Rock... Bolo to nutné? Nemohli tieto veci úplne jednoducho a hlavne lacno obísť? Myslím že vo Švédsku má Bauer svoje Rock Radio, skúsim sa na to pozrieť, ale čo nútilo chlapcov z Bauer kupovať veci okolo Antény Rock, keď by to mohli urobiť bez týchto výdavkov? Takže všetko je zatiaľ otvorené. Nehovorím že to určite nebude Rádio Rock, ale stále vidím priestor na značku Anténa Rock
By ma zaujimalo, kto celu dobu platil elektrinu. Vsak od skoncenia vysielania uplynulo uz 2,5 roku.
"Stale nevieme názov nového rockového rádia."
Akože nevieme: Rádio Rock
Jedinú novú programovú službu, ktorá po tomto výberovom konaní obohatí rozhlasový éter - rádio ROCK.
Inak martinská frekvencia 107.20 MHz po bývalom rádiu One Rock, ktorá už bola medzičasom pridelená rádiu Mária, je stále v prevádzke (nosná, RDS: ROCK____). Odskúšané aj včera (10.4.).
Som zvedavý, ako to bude pri spustení rádio Mária riešiť.
Myslím,že už je to jedno, keďže One Rock už neexistuje.Stale nevieme názov nového rockového rádia.Ak to už bude známe,tak sa určite bude diskutovať už tam.
Myslim, ze toto vlakno je venovane Radiu Rock, ktore sa potom premenovalo na One Rock. Nema nic s Radiom Antena Rock, ktore vzniklo z Hey.
Namiesto Antena,by som bral nazov Virgin Radio,ale to asi nehrozi.
našiel som toto na stránke : Termín štartu ani definitívny názov stanice ešte nie je známy. čiže ak sa nemýlim tak tento názov je len pracovný čiže opäť sa rádio môže volať Anténa Rock
Teším sa, že vznikne rockové rádio, lebo určite tu chýba. Len, keď pozerám to pokrytie, tak sa mi to teda momentálne nepozdáva. Vzniká hluché miesto v Trnave a okolí.
V pracovné dni medzi 6-10h beží ranné moderované vysielanie na stanici Radio Rock. Moderuje ho Juraj Jamrich, spevák a gitarista zo skupiny Schody.
Pre predstavu pridávam odkaz na záznam rockového rána z 4.2.2014:
Je to len diskusný príspevok. A aj tak všetko musí odsúhlasiť rada. Podobne ani Best FM si nemohlo len tak donekonečna vysielať na frekvenciách iného rádia
Najlepsie je to: SMS - v tvare "rock (medzera) a Váš text"... Ale na ake cislo sa posiela sms uz nezostalo miesto :D
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň