Diskusia k téme Rádio Rock
Inak martinská frekvencia 107.20 MHz po bývalom rádiu One Rock, ktorá už bola medzičasom pridelená rádiu Mária, je stále v prevádzke (nosná, RDS: ROCK____). Odskúšané aj včera (10.4.).
Som zvedavý, ako to bude pri spustení rádio Mária riešiť.
Myslím,že už je to jedno, keďže One Rock už neexistuje.Stale nevieme názov nového rockového rádia.Ak to už bude známe,tak sa určite bude diskutovať už tam.
Myslim, ze toto vlakno je venovane Radiu Rock, ktore sa potom premenovalo na One Rock. Nema nic s Radiom Antena Rock, ktore vzniklo z Hey.
Namiesto Antena,by som bral nazov Virgin Radio,ale to asi nehrozi.
našiel som toto na stránke : Termín štartu ani definitívny názov stanice ešte nie je známy. čiže ak sa nemýlim tak tento názov je len pracovný čiže opäť sa rádio môže volať Anténa Rock
Teším sa, že vznikne rockové rádio, lebo určite tu chýba. Len, keď pozerám to pokrytie, tak sa mi to teda momentálne nepozdáva. Vzniká hluché miesto v Trnave a okolí.
V pracovné dni medzi 6-10h beží ranné moderované vysielanie na stanici Radio Rock. Moderuje ho Juraj Jamrich, spevák a gitarista zo skupiny Schody.
Pre predstavu pridávam odkaz na záznam rockového rána z 4.2.2014:
Je to len diskusný príspevok. A aj tak všetko musí odsúhlasiť rada. Podobne ani Best FM si nemohlo len tak donekonečna vysielať na frekvenciách iného rádia
Najlepsie je to: SMS - v tvare "rock (medzera) a Váš text"... Ale na ake cislo sa posiela sms uz nezostalo miesto :D
www.radiorock.sk
Na ich webovej stránke doteraz skoro nič nie je, je to len taký provizórny web, mohli by na tej stránke ešte popracovať.
dakujem za potvrdenie. nabuduce vyskusam znova.
TO ide, aspon dnes. vyskusane, overene:-)
Otazka pre niekoho z Topolcian - vcera som bol blizko Topolcian (nie priamo v TO), ale na 94,7 nehralo nic. Je tento vysielac naozaj v prevadzke? Ak ano, tak bud bol vcera poobede vypadok alebo to ide minimalnym vykonom a hra to len priamo v meste. Viete to niekto potvrdit?
radia.sk uz bohuzial nove vysielace nezaujimaju a neinformuju o nich, alebo informuju selektivne.
no dnes som v ZL.M.a okoli naladil toto radio na 94,7 asi Topolcany aj rds v aute ale prijem je len ako kde neviem ci o tom radia sk informovali
Toto rádio nepoznám nepočul som ho na nete tak neviem povedať svoj názor.
Kto niečo chcel k tomuto rádiu napísať, napísal, môžeš si prečítať nižšie. Ak niekto bude chcieť niečo napísať, určite napíše. Aj bez toho aby si sa pýtal. Myslím že rozumnejšie z Tvojej strany by bolo napísať svoj názor na toto rádio. Veď na to tu fórum je. Lebo tá otázka je fakt bezvýznamná
Ja som napisal do diskuzie čo ludia hovoria na rádio rock.
Dilinko, ukludni sa uz a nevypisuj blbosti! Mas komplex, ci co tu riesis?!
posledne zhruba tri dni su tam nove Jingle s chlapom a je to to iste co bolo zo zenou, zacali davat reklamu a v repertoari maju ELAN a OLIMPIC, mozno aj inych zoo slovenskej a ceskej sceny, tychto som pocul, je to otras ELAN a OLYMPIC boli vsetko mozne aj prorezimove kapely, len k rocku sa nejako velmi nedostali, bol to skor stredny prud, ak uz domace kapely z obdobia hlavne 60 a 70 rokov, tak je dost takych z toho obdobia, o ktorych sa moze povedat, ze to boli rockove kapeli
Hoci je toto tema Radio Rock, no uz ked ste zacali...
...nesuhlasim velmi s nazorom, ze ak si niekto na vlastne naklady skoordinuje frekvenciu, nemal by byt dovod na jej odnatie v pripade dlhodobeho nevyuzivania. Poviem to na priklade: ak niekolko subjektov rozostavia nove budovy v meste a necha ich X rokov rozostavane a zacnu chatrat, je to OK? Tiez sa to ludom nebude pacit. Nejaky system by mal platit, v opacnom pripade nam vznika anarchia, plytvanie frekvenciami. Bolo by vhodne urobit s tym poriadok a nastavit jasne pravidla.
Zbytocna debata. Každý, kto chce si frekvenciu môže skoordinovať a žiadať o ňu. Že tu nie je po tom dopyt ako inde je dôsledok trhu, ktorý nie je zlatá baňa. Nerozvysielané frekvencie ak by si ich rádiá za vlastné náklady nenašli-by v podstate neboli. Z tohto uhla pohľadu nevidím dôvod na ich odoberanie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň