Diskusia k téme Dobré Rádio
Tu je nový program Dobrého rádia
https://www.dobreradio.sk/program/
Kicka (ex Europa2) a Luki Turiak (ex Vlna) smerujú do Dobrého rádia. Práve to povedali v rannom vysielaní.
Pozri vyssie, vsetko vysvetlene v nazve prispevku.
už by mali vrátiť frekvencie zbytočne znečisťujú éter!
Veru dobre je na ňom iba názov inak o ničom radio
Tuším by mali upraviť názov na Dobre na p.ču radio:)
Dolný Kubín pôjde až keď ho Avis namontuje a spojazdní..
tak už zase nevysielaju 107,7 dk ale nevadí nestáli za nič už to nemusia ani spúšťat!
Áno, v BB 107.70 MHz ide (Rádio 7) a dokonca aj v KE (Rádio Mária) a predstav si, že aj v SL (Melody).
V Dolnom Kubíne však dodnes Dobré rádio na 107.70 MHz nevysiela, tak už prosím vás chlapci prestane brať tie drogy. ;)
vidím že si poloblázon a nevieš ani naladiť stanicu ale to sa nečudujem ked žiješ v pivnici!
Neblúzni už prosím ťa. ;-)
Na 107.70 MHz môže byť Dobré rádio dostupné leda tak v tvojej detskej izbe na nejakom transmitteri z web streamu.
(Pre tých vzadu: vysielač v DK je stále off).
Zaujíma ma každé rádio dostupné v miestnom éteri.
A to že máme v práci už dlhšiu dobu naladenú (ako kompromis) Vlnu ani zďaleka neznamená, že nepočúvam aj iné rádia a nie som otvorený iným žánrom.
Pred tým som často cez net počúval Anténu Rock a pravidelne si zapnem aj Jupiter či Best FM. A kedysi ešte dávnejšie som bol poslucháč eFeMka. ;)
v DK je naladiteľné na dvoch frekvenciách 98.0 a 107,7 inak nepočúvateľné rádio !!!
Pokiaľ pozorne sledujem Tvoje príspevky, tak mi vychádza, že Ťa viac zaujíma oldies hudba, ako súčasná hudba, rád počúvaš Vlnu. V takom prípade nerozumiem že prečo Ťa tak zaujíma Dobré rádio, ktoré je orientované na súčasnú hudbu
Iste, v Dolnom Kalníku pri MT môže byť martinská 106,30 MHz zachytiteľná. (:
Dnes je to presne mesiac, čo na 107,70 MHz prebiehali testy a od vtedy ani muk. Už by sa chlapci mohli s tým DK konečne rozhýbať.
Na poslednom vypocuti to povedali jasne - nemaju prevadzkove povolenie. Bez toho nemozu vysielat. Inak na ten regulacny urad by sa mal niekto poriadne pozriet, lebo niektore ziadosti tam dokazu lezat aj roky!
Kedy budú spúšťať ďalšie vysielače, ak teda vôbec...napr. Čadca 106.4MHz...pre takéto mesto,kde je mrhanie frekvenciami príliš veľký luxus, je škoda že ostáva tak dlho hluchá(vzhľadom na polohu na hranici s 2 krajinami,kde sa voľné frekvencie ťažko koordinujú)...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň