Diskusia k téme Dobré Rádio
Pôvodný projekt Dobré rádio vymyslel Jozef Ďurišin, ktorý zomrel pred 2 rokmi a ktorý bol majiteľom RDT Telecom Košice (vlastnil vysielače Stráž, Makovica, Hôrka, Ščobík, Brezová, Červený breh...). Pôvodné Dobré rádio vysielalo na 97,7 MHz Košice a 97,2 MHz Prešov.
Prajem dobrému rádiu,aby sa im podarilo získať fm frekvencie.Predpokladam že sa uchádzajú o frekvencie po rádiu Jazz.
nejde vysielať do FM po rádiu Jayy bolo by to fajn
Prekvapením je Mirec medzi 12:00 a 16:00 každý pracovný deň. Skvelé. To sú spomienky. ☺️
Dobre radio chysta podla ich FB nejake prekvapenie od septembra. Nemate niekto informacie?
po Jezz rádiu by sa im hodili len asi nebudú mať záujem
TERAZ MADONNA - HOLIDAY
19:43 BUTY - JEDNOU RANO
19:39 AVA MAX - SO AM I
19:36 CLEAN BANDIT - SYMPHONY
19:32 SHAPESHIFTERS - LOLA'S THEME
19:29 RIGHT SAID FRED - DON'T TALK JUST KISS
19:26 VIZE - STARS
19:22 KYGO - FIRESTONE
19:18 GEORGE MICHAEL - FLAWLESS
19:13 BRYAN ADAMS - CAN'T STOP THIS THING WE STARTED
Ja som si ich teraz prvykrat zapol a fakt super hudba. Pecky, ktore som dlho nepocul...
Je to smutne, ale je to tak, ani majitel si svoje radio nepocuva. Chvala existencii tejto stranky.
Priatelia, nemusíte sa báť, išlo len o odstávku. Rádio opäť funguje a budeme radi, ak si nás zapnete na webe dobreradio.sk. :)
Dobré Rádio od 1. Apríla 2020 nevysiela, neviete čo je s ním, alebo či ide iba o dočastné riešenie počas tejto situácie ?
Toto radio je určite lepšie a zaujimavejšie ako polovica slovenskych regionalnych rádii. Škoda, že nevysiela v etery
Dobrý deň hľadám jeden názov
piesne ktorá sa dnes vysielala
o 10.35. 30.11.2016 v jednom
rádiu táto pieseň sa volala Nickelback
ale chcem vedieť tento presný
názov tejto pesničky.
S pozdravom Mário Balco.
že web ešte stále nezrušili: http://www.dobreradio.sk/
Preklep nie z nim ale s nim.uuf
Asi vas nepotesim,ale moj kamarat pracoval pre dobre radio,a vravel mi,ze tento rok to uz balia a koncia,a frekvencie pojdu do vyberoveho konania.Ked sa z nim stretnem zistim viac.
Keď je OFF Dobré Rádio, tak Devín, Krížava 97,2 MHz 30dB stereo Šarišské Michaľany.Jozef
Dufam, že to znovu spustia, ale aj keď s prichodom Vlny v tomto smere to budu mat viac jako tazke. Padlo by tu niečo svieže, možno nonstop radio, alebo one retro. Bola by škoda nechať frekvencie "monopolom" I keď rádio je podnikanie ako akékoľvek iné a pridané kvóty na slovenskú hudbu tomu asi nepridávajú. Takže majiteľ sa musí rozhodnúť či bude ďalej podnikať, alebo bude jednať a nájde spôsob, aby mu to dávalo zmysel.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň