Diskusia k téme Dobré Rádio
tak mne ta hudba uplne sadla.................. zatial je to OK ....................uvideme ked to bude aj moderovane ci uroven neklesne.............. RE: Pe3k aj KE aj PO maju svoje lokalne radio co ma toto s tym spolocne??Toto aj ked ma zatial len jednu frekvenciu nepovazujem za lokalne a ono lokalnym ani nebude a v KE sa ho dockaju
Názov prvej pesničky: Harpo - Movie Star
Kedy bude aj hovorené slovo na Dobrom Rádiu, aby sme mali možnosť počuť aj moderátora
Vďaka, pozriem...
PS: Nevie niekto názvy tej úplne prvej pesničky ? Vďaka...aj tú druhú by som poprosil...
Dovod na radost? Kvoli comu? Iba zacali vysielat a uz ich davas do pozicie kvalitneho radia? Kosice predsa maju svoje lokalne radio... Ake si urobili, take maju...
DR hra zatial hudbu ala VIVA ci Best..., no, nic moc na moj vkus zatial.
Prave reloadli web stranku, su tam dostupne dalsie streamy, tak si mozes dat iny, ak Ti seka :)
Stream ide super, bez problemov. Hudba dost stara, myslim, ze 70-te roky.
začiatok teda. :-D Už odštartovali. :-D
je na streame ticho...už sa to blíži...
Podľa hudby skôr na rádio Vychod zrejme chcú nadviazať.
Ešte by som sa predčasne netešil. Som zvedavý na úroveň tohto rádia, ale nepredpokladám, žeby čo i len trochu nadviazalo na kvality Rádia Flash.
Na jednom diskusnom portáli som sa dočítal , že Dobré Rádio plánuje do konca roka spustiť aj frekvenciu v Košiciach či je to pravda neviem ..... na nete sa totiž človek dozvie kadejaké aj bludné informácie nepodložené faktami.....Ale ak by to bola pravda tak v KE majú dôvod na radosť
Dnes som vstával až pred piatou. :-))) Nerád dlho spím...
Sa dalo cakat, ze Ty si das budik na 4., aby si nahodou nieco nezmeskal :-)))
Tak teraz idú na streame len jingle, ale včera večer tam normálne vysielali hudbu...skúšal som tesne pred 18:45 a išla normálne hudba, hrali napr. aj Queen - You Don't Fool Me...túto pesničku pustili tesne pred 18:50, minimálne do 19:30 tam určite išla hudba, neviem dokedy presne. Zároveň sa striedali aj jingle DR.
ano to iste ide aj cez fm vysielanie ,tie dva jingle
sa vysiela to isté čo ide teraz cez stream ?
Oficiálny začiatok si nenechám ujsť. ;-)
Podarilo sa mi najst nezverejneny stream
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň