Diskusia k téme Dobré Rádio
Vyzerá to tak, že cca po 5 rokoch Dobre Rádio ukončillo vysielanie. Od oktobra 2012 bolo vysielanie bez moderátorských vstupov, hovorené slovo bolo počuť iba pri správach. Aktuálne sú vypnuté vysielače aj stream.
ja som mal tú možnosť ich počúvat a myslím,si že to nie je zlé rádio dobrý výber hudby len škoda že nemajú moderované vysielanie inak sú fajn
Rádio, ktoré je top, hrajú výbornú hudbu dúfam, že nastálo, toto NEzrušiť.
Mozno presun na frekvencie KISSu. Veď Kiss pokrýva oveľa viac než Dobre R. Na zasadnutí mali záujem vysielať frekvenciach po Kisse. Oficialne možno pod novým názvom. Kóty na ktorých vysiela Kiss vlastní Dobre R.
Ak by to mala byt pravda, určite to bude skoda, lebo vyber bude zas o nieco horsi. Ak chcu naozaj vypnut, nech skusia pooslovovat internetovky ako sirava, nonstop, new model, alebo ine
Bude to zle ak skončí. Toto rádio je super a hlavne pre východniarov, západniari majú svoje, to je ok.Ćo tam dajú VLNU?
Dopocul som sa,ze vraj zaciatkom buduceho roka ma toto radio koncit.Dufam ze to nieje pravda,ale ak ano,tak ho bude velka skoda.
TOP rádio na východe, šťastie, že neide ´dalej, presne tak ako vm.
Vsimol som si,ze Dobre radio ma vysielac uz na Uzhorodskej 6 v Kosiciach,neviem odkedy,ale aj Radio Sport si tam koordinuje na 93,1
Ja vychodnar ty skade
Neviem preco uz 1.den nefunguje frekvencia 97,2 fm
Slovo podla môjho vkusu ani niekedy nechyba ale kazdy ma svoj nazor. Spravy su, hraje kvalitne, myslim zvuk v aute v porovnani s inými radiami aspon v KE - mesto. Zvucky a jingle by mohli vylepsit:) Je ine a tym je Dobre.
...je v tom rádiu nejaký život ? či je to len ďalšie mp3 rádio
Zial, ked niekto ma radio a nema ani klasicke vysielacie studio, tazko moze oslovit posluchaca. Nahravane relacie a nic live, aspon ranajkove vysielanie mohli mat nazivo :-(.
Ahojte,tak uz si vychutnavajte Dobre radio aj v kosiciach na97,7fm,okolo 23:00 hod spustili aj hudbu.Na Tahanovciach je kvalitny signal
Vcera vecer spustili nosnu frekvenciu, snad do Vianoc pôjde aj hudba. Občas počúvam ich prešovskú frekvenciu, vyber hudby je v poriadku, hovorene slovo zial znacne zaostava. Ale nechám sa prekvapiť, mozno zlepsenie pride prave so spustenym košickym vysielacom
Velke oci, prosikanie o frekvenciu v ke... vraj do mesiaca to rozvysielaju a stale nic... Velke sklamanie ne trhu..
asi niekto mal veľké oči. ke´d tam už nie sú tie relácie, nevysiela sa na základe licencie - podielových typov programu.
ahojte,neviete nahodou ci sa nieco chysta v dobrom radiu alebo co sa s nim deje?Kedze tam kedysi chodili rozne relacie a teraz tam nic neregistrujem,iba obcas spravy a ziadne hovorene slovo.P.S.uz malo vysielat aj v kosiciach ale zatial nic
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň