Diskusia k téme Výpadky rádií
90 % sneh a dokonca mrholenie
A dazd ..a pred 31.12 i anonymus
Russia,ruski okupantski hakeri.
Napadli i par ceskych radii
A niekde boli i znefunkcnene
Aktuálne výpadok rádia Lumen v Prešove. Vysiela sa len nosná bez RDS.
Vraj aj operator orange ma spomalenie
Netu a dat a da sa zistit kde a odkedy ..
A cas...vraj ruski okupancni hackeri ..?
Ak je odlišná verzia od streamu, tak je to záloha...
Aktuálne BEST FM, v KE alebo PO nabehla zrejme záloha, na 93,8MHz KE hrajú ine skladby ako na 94,0MHz PO
Len mne sa zdá, že prestali fungovať slovenské rádiá? Zrazu mi tu poľština znie…
Dnes ma VLNA v Prievidzi 92,9 kratkodobe vypadky cca 1-5 sekundy. Deje sa to aj na ostatnych vysielacoch?
Niekedy sa nad káble v zemi dával podľa normy červeno - bordový umelý pás, aby bagrista videl, že je pod tým elektrické vedenie... Dnes sa káble dávajú do umelých žltých harmonikových rúr "hadov"
Proste sa prekopal VN kabel k trafu, co je hore pri Orange stoziari.
Od 15:42- 23:23hod tam nebola elektrina, kym sa to neopravilo.
Tiez si myslím či sa nerealizuju prípravy Detského Radia,kedze nefunguje ani PO 90,4 a v Košiciach je uz aj billboard na Detské Radio.
a to ako Stano mohlo dôjsť ku prekopaniu kablu na lysej kedy sa to stalo akom čase okolo 14:15-20 a to si kde zistil že je prekopané kable na VN niečo tam robili a prerušilo tam to no tam ide košice,europa 2 ráno už pôjde chcem si ešte užiť pred cestou na dovolenku chorvátska frekvenciu 103,7 a 90,8 spolu 90,4 záborské.
Nejde nic, čo ide z Lysej a este dobrých pár hodin nepojde, lebo prší.
Je prekopany VN kabel k trafu hore k stoziarom,žiadne plánované práce.
Dobrý deň ahoj môžem sa opýtať preco je odstavka presove na 90,4 kvôli spústaniu detského radia presove a Košice 102,5 by mohli dnes spustiť 102,7 a 102,5 je to tak bude sa tešiť a môžete mi odpísať je dlhý výpadok taktu opravujú dlho budu do zajtra.
Ľudia sa na rôznych fórach sťažujú, že prečo to nerobia v noci a prečo nie je náhrada napr.:
Aspoň pre BA by mali mať počas odstávok náhradné nízkovýkonné DAB+, FM a DVB-T/T2 vysielače umiestnené napr. na druhej najvyššej budove v Bratislave (115 m) J&T - Tower 115 (Presscentrum).
za málo. Hej ja som to bol, len nie vždy sa prihlásim tak som tam dal (N) ako neprihlásený
Tak volajme všetky mestá na Slovensku skomolene, napríklad takto:
Trnava → Trava
Nitra → Nia
Trenčín → Čín
Žilina → Žina (mne by sa väčšmi páčila Lina, ale to by asi neprešlo v Seredi)
Banská Bystrica → Babyčka
Prešov → Pšov
Košice → Kice alebo Šice
Michalovce → Movce alebo Lovce
Malacky → Macky
Kľudne môžeme ísť aj do sveta:
Helsinki → Hinki
Peking → King
Philadelphia → Filifina
Označovať Bratislavu ako Blavu má rovnakú úroveň ako tieto moje výplody vyššie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň