Diskusia k téme Výpadky rádií
Dobrý vtip. Daj ešte
PS: Čo na tom príspevku K**** nechápeš
Akosi neviem prísť na pointu, teda hlavnú myšlienku Tvojho príspevku. Skúsiš to nám inteligentným vysvetliť?
Už niekoľko dní sa nedá nastaviť Rádio Slovensko. Ani v mobilných zariadeniach, ani na prijimacoch. Kde je chyba ?
Necitate že je odstávka tak čo tu vypisuje že že vám nejdú rádia v Blave keď kamzík opravuju
V Devínskej Novej Vsi nie je príjem Europa 2?
Čo sa deje? Nemôžem naladiť ani doma ani v aute.
V poslednej dobe býva prerušené vysielanie na SRO v Sládkovičove. Ozýva sa iba šumenie , po nejakom čase to nabehne , ale potom zase šumí. Je to porucha , alebo čo sa deje ? Máme frekvenciu 96,6.
Ďakujem za odpoveď.
Rádio expres nejde naladiť kostoliste
Zdravím, ani za svet nám nešlo teraz naladiť rádio Slovensko, zdá sa, ze majú poruchu ci co??? Len internetová verzia funguje ????????
aha tak nič už 17:35 to išlo ospravedlňujem sa
dobrý deň od asi 17:25 nejde expres na frekvencii 92.7 cení sa ich nádherná kvalita vysielača nevie mi niekto poradiť ďakujem
Nejde stream cez radia.sk a načíta stránku a nechce prehrať rádio BB fm skúsate tu všetci diskutujúci a odpíšte tu ze ako to je a ci ide to.
Stream nejde v aplikácii už niekoľko dní
Vďaka, pýtal sa ma na to DXer z Fínska. Keď som sa vrátil domov tak to už išlo, že vraj od desiatej večer.
Bola plánovaná 4 hod. odstávka (servis) 1098 kHz Nitra - Jarok
Vraj dnes nešiel Devín na stredných vlnách Nitra/Jarok). Teraz o 23:17 už funguje.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň