Diskusia k téme Výpadky rádií
Vlna ráno okolo 5.00 len bol šum. Čo môže s tým byť?
Aktuálne výpadok.
Dnes popoludní mala Vlna na 87.90 MHz v DK opäť výpadok (RR z toho istého vysielača hrala v poriadku), ktorý sa v posledných dňoch pravidelne opakuje a ktorý som tu už viac krát spomínal - opäť len tiché mono s "priškrteným" zvukom, kedy si hlasitosť na prijímači musíte "vypeckovať" takmer na maximum, aby ste aspoň niečo v pozadí počuli (i keď je to nepočúvateľné). Ihneď som to prepol inde, takže neviem ako dlho to dnes trvalo, ale toho času to už hrá opäť OK.
Som zvedavý kedy si s tým konečne niečo urobia.
Btw. už by mohli dokončiť ten nový rozostavaný stožiar a presunúť naň technológie, lebo aby jeden stožiar stavali už bez mála jeden rok, tak to je už imho smutno-smiešno-trápne... :-/
Na danej freq. evidujem výpadok.
Registrujem už viacnásobný "výpadok" Vlny na frekvencii 87.90 MHz v DK. Ono to síce hrá, ale úplne potichu a "priškrtene" - skrátka je to nepočúvateľné.
Napriek tomu, že Vlnu počúvam iba minimálne (väčšinou cez ňu iba prepínam), tak som si to všimol už viac krát - väčšinou sa to napravilo do pár minút, ale dnes som si to všimol ešte dopoludnia a ešte stále to hrá zle.
Rocková republika z rovnakej kóty a antény hrá ok (bez problémov).
RR ide dočasne z dipólu Vlny a prevádzkuje im to Towercom. Po presťahovaní na nový stožiar bude mať RR vlastnú techniku a budú si to prevádzkovať sami.
Tak je to možné ako udávaš okolo tej 12tej, nie som si presne istý.
No, po už niekoľko početnom navštívení stožiara a po podrobnom prezretí, je na stožiari TWC len jeden VKV dipól a to v hornej časti, o ďalšom neviem nič
Musela vypadnúť neskôr, ešte tesne pred 12tou som ju počúval a všetko bolo OK. Btw. už asi niečo vyše hodiny je opäť všetko v poriadku (hrá).
Snáď po presťahovaní na nový stožiar tieto neduhy prestanú.
Btw. u Vlny je tu na radia.sk deklarované umiestnenie antén (na Brezovci) 30,00 m a u Rockovej republiky (na tom istom vysielači) 20,00 m - žeby akože predsa nešli z rovnakej antény?
RR v DK vypadla niečo okolo 10 doobedu. Potvrdzujem, nosná, Stereo+RDS. Vlna ide bez problémov. Bol som v ZA, Rocková tam ide rovnako bez problémov, ako aj RK, TS a LM
Opäť výpadok - stream hluchý - iba nosná.
Len pripomeniem, že v DK už cca. 3 hodiny sneží prevažne mokrý sneh (i keď nie nejak husto - nič strašné, ani snehová pokrývka nie je nič moc).
ako keby to vypínali naschvál...
V DK to zatiaľ modulujú z Astry,(podľa všetkého) takže neviem čím bol spôsobený výpadok, pretože v danom čase som bol v LM a tam to hralo bez problémov, ... zaujímavé
Peto, uz cez den nesli - to je komedia :D
Od včerajšieho večera...
Už to opäť ide (minimálne už od piatej ráno, kedy som to prvý krát dnes ráno skúšal).
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň