Diskusia k téme Výpadky rádií
aha až teraz mi došlo že čo myslel ,, kontrolny bod ,, tymto sa mu aj ospravedlnujem čo som nanho napisal dole v prispevku... ale ten peťo by važne ma rozmysliet že čo piše .... hmmm ok neriešim to je to tema o vypadkoch radii takže sa tu aj tomu už venujme ;)
prestante sa tu osočovať, aj mentál je len človek, venujte sa radšej niečomu plodnému, navrhujem návrat k pôvodnému topic - vraj 96,2 v MT (Frontinus) je od poslednej búrky mimo prevádzky.
lenže on (kontrolny kod) nemysli teba ale henteho Drpetra, ten by mal ísť do pezinka...píše jak blb...a zrejme nielen tu...
Nechapem čo maš proti mne... normalne som sa opytal či su ostatne frekvencie v poriadku lebo prešovska nejde ... keď chcete uražať alebo sa vám nechce odpovedať tak radšej nepište nič lepšie spravite ... moje prispevky tu su ešte z tych lepšich lebo su tu omnoho horšie ... je to otvorena diskusia o radiach takže nechapem čo vás na mojom prispevku tak rozrušilo že mi musite písať citujem ,, nech sa strčím,, alebo to čo napisal človek z nicko ,, kontrolny kod nenajdeny,,
preco maju niektori ludia pristup na net? mali by tisko suchat nohami v ustave, pekne papat tabletky a dufat v lepsie zajtrajsky.
čaute poprade a bardejove ide EUROPA 2 aj KE a čo píšeš že neide a nemôžu rádia zrúšovať a nekončí licencia budeme mať malo rádií a toto ani nechcem vôbec a nech sa strčí minetsfars a na iných to nei je vôbec a idú iné frekvencie
Od včera večer mi nehra Europa, 2 na 103.7 prešov. Asi budu mat vypadok lebi nejde ani na veži ani na autoradiu... RDS nabehol aj stereo je ale len ticho... je to aj na inych frekvenciach?
Diki ;) nevšimol som si tu diskusiu :)
Veď ani táto frekvencia nehrá. Je tam stále len šum.
Všimol som si že nefuguje Radio Kiss na frekvecii 104.1 Prešov Nemocnica. Miešaju sa tam ako keby dve radia zachytil som košice v pozadi a ešte nejake ine no neviem identifikovať. Veža dokonca piše že je to stereo no RDS nenabehne a je to nepočuvateľne...
Výpadok som si všimol okolo 17:15, tesne pred 18-tou to už bolo v poriadku.
dobrý deň boal búrka pri Prešove a vypadlo Rádio KISS NA frekvecnií 90,8 a LUMEN na 92,9 FM poprosiťť opráviť za vypado rádií..::
Včera do 21.00 a dnes vypadáva košický vysielač Dobré rádio a 97,7. Hrá prestane, hrá prestane stále dookola.Majú nejaký problém, alebo čo. Zataľ nevypadával.
Na obidvoch frekvenciach ticho, RDS funguje
mozno to uz vypinaju, kedze o chvilku aj tak koncia na 97
na frekvencii 97,0 beži vám tam radio kiss?
V sobotu doobeda tesne po pol 12-tej som si všimol, že toto rádio nejde, nešlo ešte ani v nedeľu ráno, večer to už bolo OK.
Áno, môžem len potvrdiť, že tieto rádiá pre BB a okolie mali včera ráno výpadok, nešli minimálne už od 06:35, o 3 hodiny už normálne hrali, ale neviem presne odkedy.
Po burke aktualne vypadok vysielaca Prsany - Banska Bystrica. Nejde ONE, SPORT A RETRO. Na moje prekvapenie 90.5 ide v BB aj s RDS Radio WOW.
Na Krizave je planovana odstavka 6.5 8:00-13:00 cize preto
zlate umiestnenie vysielaca v meste... cize dve domace Zilinske radia OFF aspon si nebudu zavidiet...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň