Diskusia k téme Výpadky rádií
Pred koncom vivy nesla viva v Presove uz nejaky cas preco???
od včera popoludnia len nosna frekvencia bez modulacie...ostatne okolite frekvencie su OK
V nedeľu večer bol výpadok na 96.4 PE Rádio Hit FM v pondelok to naskočilo ale z pondelka na utorok sa ten výpadok opakoval bola len nosná s RDS.
Kissko nevysiela v Rožňave už dávno, celý vysielač je zlikvidovaný.
odkedy nevysiela KISS-ko v Rožňave ? Včera som tam bol a skutočne je na tejto frekvencii len šum. Včera okolo 10:15 nešlo KISS-ko na 92.6 (LE)..mali zrejme kratší výpadok (RDS bolo), keď som sa vracal, tak pred 15-ou už išlo.
02/20400111 zavolaj do BEST FM oni to vyriešia,Prešove som volal vyriešlili ot je toto čilso pre teba,PETER_BB
Zvláštne, ja počúvan FUN v Žiline pravidelne a žiadne výpadky som nepostrehol. Začnem si to asi všímať viac...
Mne nevadia dlhsie vypadky. Tie su zapricinene pocasim a podobne. No mna zarazaju male sekundove vypadky radii. Funradio v ZA su kazdu chvilu. Badam to na autoradiu i na veci, ci v mobile. Podobna situacia je skoro na vsetkych vysielacoch prevadzkovanych towercomom. Na moje pocudovanie to iste ale v malom a zriedka sa deje i na esxprese. Ale funradio v tomto jednoznacne vedie.
Tých výpadkov Best FM v meste pod Urpínom je neskutočne veľa..doslova katastrofa. :-| Snáď sa to zlepší.
Rádio Šport výpadok na frekvencii 98.7 je tam ticho ale RDS beží.
nejdú v BB až 3 Rádiá, Rock, HIT FM a 7, RDS na nich funguje.
VIVA to asi fakt bali, alebo .....caka na nieco ine?
99.6 v CA stale "ticho" po pesine
dobry den,neide ani na iny frakvencií michalovce,snina,stropkov je nosna tiche, čo može byť s tym viete povedať niečo.dakujem
Dnes okolo obeda som počúval rádio BestFM na frekvencii 93,0 a začalo tam preskakovať nejaké Španielske či Talianske rádio. Preladil som na Anténa Hit R na fekvenciu 88,8 a tam robilo to isté. Ako je toto možné ?
Neivete čo je z radiom KISS ? Už dosť dlho je na ich frekvenciach ticho (ide iba nosna) Su aj inde taketo to problemi lebo ja chytam iba 90,8 a 104.1
dobry den,od nedely neide radido kiss je tiche na celom vychode čo ej problem dajaky vypadok tichosti okrem košic tam ide,dajte to ddo úporiadku do zajtra rana 4:00 hod. a už take sa nestan euž nikdy tomto roku 2013,dakujem za pochopenie.
BEST FM Prešovska frekvencia 94.0 FM rds je vypadnute Už 4 tyždne necely mesiac čo neopravia čo su taky,už to opravte tyždna,dajte to do poriadku do utorka.dakujem za pochope
tak im napíšte...šak majú email, máte internet, tak?
myslím že ked napíšete im tak to vyriešia skorej ako tu (nič proti)...
A navyše ak je to 3,5týždňa tak o tom určite vedia a riešia to..a ked ich chcete počúvať ,stream funguje...
navyše je tu téma výpadky rádií + samostatné rádio.
len toľko...
dobry den,chcem napisať o prerušeny frekvencií PO radio LUMEN 92.9 FM, aj BEST FM rds,je vypadnute Už 3,5 tyždna,dajte to do poriadku,do utorka.dakujem za pochopenie
dobre rano,včera bola silna burka PO a po pri tomu vypadlo radio viva a frekv.105.8 FM dajte pt pznamiť technikovi blave že by dali do poriadku tale ked je silna búrka vypadne niečo,maate dajaky lepší vysielač na to alebo dajte technikcu odstavku,opraviť to.dakujem az pochopenie
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň