Diskusia k téme Výpadky rádií

Na Krizave je planovana odstavka 6.5 8:00-13:00 cize preto

zlate umiestnenie vysielaca v meste... cize dve domace Zilinske radia OFF aspon si nebudu zavidiet...

Včera to schytal Frontinus na strániku a dnes už 15 minút nefunguje Krížava. Čiže v Žiline sa dá chytiť momentálne už len Lumen, Expres, Best FM, Rádio FM, Europa 2 a Šport.

pred asi pol hodinou vypadla frekvencia radiu wow 90,4 a na 106,7 ide len hudba bez jinglov a moderovania

Pred koncom vivy nesla viva v Presove uz nejaky cas preco???

od včera popoludnia len nosna frekvencia bez modulacie...ostatne okolite frekvencie su OK

V nedeľu večer bol výpadok na 96.4 PE Rádio Hit FM v pondelok to naskočilo ale z pondelka na utorok sa ten výpadok opakoval bola len nosná s RDS.

Kissko nevysiela v Rožňave už dávno, celý vysielač je zlikvidovaný.

odkedy nevysiela KISS-ko v Rožňave ? Včera som tam bol a skutočne je na tejto frekvencii len šum. Včera okolo 10:15 nešlo KISS-ko na 92.6 (LE)..mali zrejme kratší výpadok (RDS bolo), keď som sa vracal, tak pred 15-ou už išlo.

02/20400111 zavolaj do BEST FM oni to vyriešia,Prešove som volal vyriešlili ot je toto čilso pre teba,PETER_BB

Zvláštne, ja počúvan FUN v Žiline pravidelne a žiadne výpadky som nepostrehol. Začnem si to asi všímať viac...

Mne nevadia dlhsie vypadky. Tie su zapricinene pocasim a podobne. No mna zarazaju male sekundove vypadky radii. Funradio v ZA su kazdu chvilu. Badam to na autoradiu i na veci, ci v mobile. Podobna situacia je skoro na vsetkych vysielacoch prevadzkovanych towercomom. Na moje pocudovanie to iste ale v malom a zriedka sa deje i na esxprese. Ale funradio v tomto jednoznacne vedie.

Tých výpadkov Best FM v meste pod Urpínom je neskutočne veľa..doslova katastrofa. :-| Snáď sa to zlepší.

Rádio Šport výpadok na frekvencii 98.7 je tam ticho ale RDS beží.

nejdú v BB až 3 Rádiá, Rock, HIT FM a 7, RDS na nich funguje.

VIVA to asi fakt bali, alebo .....caka na nieco ine?

99.6 v CA stale "ticho" po pesine

dobry den,neide ani na iny frakvencií michalovce,snina,stropkov je nosna tiche, čo može byť s tym viete povedať niečo.dakujem

Dnes okolo obeda som počúval rádio BestFM na frekvencii 93,0 a začalo tam preskakovať nejaké Španielske či Talianske rádio. Preladil som na Anténa Hit R na fekvenciu 88,8 a tam robilo to isté. Ako je toto možné ?

Neivete čo je z radiom KISS ? Už dosť dlho je na ich frekvenciach ticho (ide iba nosna) Su aj inde taketo to problemi lebo ja chytam iba 90,8 a 104.1

dobry den,od nedely neide radido kiss je tiche na celom vychode čo ej problem dajaky vypadok tichosti okrem košic tam ide,dajte to ddo úporiadku do zajtra rana 4:00 hod. a už take sa nestan euž nikdy tomto roku 2013,dakujem za pochopenie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň