Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Súhlasím . Nech si najprv rozvysielajú čo majú pridelené.
V Senci to dopadlo logicky. Aj keď Patria by potrebovala skôr dokryť D.Stredu.
Škoda že nevyšiel projekt Dance rádia v Senci.
Je mozne, ze Expres sa ide posunut, aby odstranili vzajomne rusenie s Trstenou. A mozno potom TS pustia na plny vykon. Martin kvoli blizkosti s 88,2 ZA bude pre Radio One.
Si si istý tou ZA frekvenciou? Na 96,5 je Expres... Takže určite nie...
V Žiline sa koordinuje freq. 96,60 MHz a v Martine 88,10 MHz.
K poslednej vete: žeby v TT hralo čokoľvek z DNV? Určite nie.
Suchá hora má v okolí TT premenlivé pokrytie veľmi závislé na terénnych podmienkach. No nezabúdajme že Anténa Rock vysiela aj z Nitry na 88,8. Tento táto frekvencia dokonca hrá celkom kvalitne na celkom veľkej časti Záhoria, teda všade tam, kde ju neprebije Jih na 88,9 z Hodonína. Preto si nemyslím, že by AR potrebovala priamo v TT vysielač.
V jarnom licenčnom konaní na voľné frekvencie budú asi aj:
102,4 MHz Senec
97,6 MHz Trnava (ale tá môže byť pridelená len Rádiu Anténa Rock)
Aké máte skúsenosti s príjmom Rádia Anténa Rock v Trnave a okolí? Je tam signál alebo by bol potrebný vysielač 97,6 MHz na komíne TAZ?
A vlastne 97,6 MHz môže byť v Trnave pridelená len Rádiu Anténa Rock, kvôli rovnakej 97,6 MHz v BA- Devínska Nová Ves alebo 97,6 MHz Suchá hora?
Keď ešte nebol spustený vysielač 97,6 MHz Devínska Nová Ves, tak hrala v Trnave a okolí aj 97,6 MHz Suchá hora alebo nie?
Aj ja by som si to prial, ale na rovinu - DAB+ je u nas absolutne v plienkach, klasicke FM pasmo je dostupne pre vsetkych ludi. Z komercneho hladiska zatial pre vysielatelov jednoznacne vyhodnejsie FM pasmo. Bohuzial...
To FM pásmo,už je také preplnené,že sa čudujem že nikto nežiada o licenciu v DAB+
Nemusel si to každý všimnúť na hlavnej stránke. :-)
Peter, aký význam má tento Tvoj príspevok? :-) Ale aspoň vieme že si živý a zdravý :-)
Prečítaj si moju reakciu na teba ešte raz... hovorím o tom, ŽE TU SPAMUJEŠ STÁLE JEDNU A TÚ ISTÚ POZNÁMKU OHĽADOM RÁDIA ROMA! To, že nedokážeš pochopiť jednu jednoduchú vetu svedčí len o jednom. Komu niet rady, tomu niet pomoci... ;)
Tak ja spamujem, to určite, čo potom Deluxe700, ten je skoro všade, ten je ok?Písať budem, ak budem mať čo a stále bude o čom. Apropo, ja spamujem, ale jeden z vás má celú stránku, to je akože v poriadku?
Hovorím vo všeobecnosti, že tu spamuješ nie len za včerajšok ;).
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň